TIPS ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Προγνωστικά στοιχήματος: Ανώτερη σε όλα η Ίντερ

Ο Σιμόνε Ιντζάγκι σε ματς της Ίντερ απέναντι στην Νάπολι για την Serie A | 17 Μαρτίου 2024
Ο Σιμόνε Ιντζάγκι σε ματς της Ίντερ απέναντι στην Νάπολι για την Serie A | 17 Μαρτίου 2024 @2024 ANTONIO CALANNI/AP IMAGES

Παιχνίδι με δύο δυνατά στοιχήματα από το πρόγραμμα της Κυριακής κάνει ο Λάμπρος Μπαλάφας.

Το ντέρμπι του Μιλάνου έρχεται σε μια στιγμή που οι δύο ομάδες βρίσκονται σε διαφορετικούς… δρόμους. Η Ίντερ με τον Ιντζάγκι παραμένει το καλύτερο, το πιο συμπαγές σύνολο στο καμπιονάτο, φαίνεται η διαφορά της, ακόμη και σε ματς τα οποία δεν κερδίζει. Μεσοβδόμαδα έπαιξε ένα παιχνίδι υψηλών απαιτήσεων στο Μάντσεστερ, άντεξε στην πίεση της Σίτι, έφυγε με την ισοπαλία, σε μια έδρα που ελάχιστοι τα καταφέρνουν.

Έπαιξε όπως έπρεπε, χρειάστηκε και την τύχη, αυτός ο βαθμός στην πρεμιέρα του Τσάμπιονς Λιγκ δεν είναι μικρή υπόθεση. Την ίδια στιγμή η Μίλαν φάνηκε «λίγη» στο εντός έδρας ματς με την Λίβερπουλ, η ήττα ήρθε εντελώς φυσιολογικά (3-23 οι τελικές) πολλά και άλυτα τα θέματα στην άμυνα, ο Φονσέκα νιώθει όλο και πιο έντονα την πίεση. Μπορεί ένα ντέρμπι να αλλάξει τα δεδομένα; Ναι, αλλά οι «ροσονέρι» δεν πείθουν, φόρμα και παράδοση είναι με το μέρος της Ίντερ.

Η Λειψία κρατάει χαμηλά τη Ζανκτ Πάουλι

Νωρίτερα στη Γερμανία η ουραγός Ζανκτ Πάουλι υποδέχεται τη Λειψία, το τεστ σε πραγματικά δεδομένα, δεν προσφέρεται για να ξεκινήσει μια αντεπίθεση, οι γηπεδούχοι δείχνουν σε αυτές τις πρώτες αγωνιστικές ανέτοιμοι να ανταποκριθούν στο κορυφαίο επίπεδο. Ναι, βγάζουν μαχητικότητα σε κάθε ματς, μπροστά στο κοινό τους ακόμη περισσότερο, αλλά είναι φανερή σε πολλά σημεία η έλλειψη ποιότητας.

Η Λειψία πάλεψε στη Μαδρίτη απέναντι στην Ατλέτικο, άγγιξε την ισοπαλία, αλλά τελικά έφυγε με άδεια χέρια. Επέλεξε να αμυνθεί μαζικά στο τέλος, αυτό δεν είναι το δυνατό της… χαρτί και το πλήρωσε. Αν ελπίζουν σε κάτι οι γηπεδούχοι (χωρίς βαθμό μετά τις πρώτες 3 αγωνιστικές) είναι η… αφέλεια που βγάζει πολλές φορές η Λειψία. Όταν θεωρείται μεγάλο φαβορί, επιτίθεται κατά κύματα και αφήνει κενά ανασταλτικά.

Προγνωστικά στοιχήματος

Η Ίντερ υπερέχει σε πολλούς τομείς της Μίλαν, την έχει κερδίσει και στα 6 τελευταία μεταξύ τους ντέρμπι, διανύει περίοδο ηρεμίας, δείχνει έτοιμη να αποδείξει και πάλι την ανωτερότητά της. Ο άσος προσφέρεται χαμηλά, θα τον συνδυάσω με γκολ της Μίλαν, το 3.10 έχει αξία.

Θα ήθελα και το περίμενα πιο ψηλά από 1.70 το διπλό της Λειψίας. Η Ζανκτ Πάουλι θα το πάει στη… μάχη και όπου βγει, δεν μπορεί να επενδύσει σε κάτι άλλο. Θα πάω με την ποιότητα και την εμπειρία πλέον των φιλοξενούμενων, θα πρέπει να κάνουν πολλά λάθη για να μην κερδίσουν, επιλέγω 2 & over 1.5 στο 1.95

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Ζανκτ Πάουλι - Λειψία: 2 & over 1.5 (απόδοση 1.95), 20:30
  • Ίντερ - Μίλαν: 1 & Goal/Goal (απόδοση 3.10), 21:45
TAGS TIPS ΜΠΑΛΑΦΑΣ TIPSTERS ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΤΑΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ