TIPS ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Προγνωστικά Στοιχήματος: Ανώτερο επίπεδο η Σπάρτα Πράγας

Sparta Praha players gather together on the pitch before the Europa League round of 16, second leg, soccer match between Liverpool and Sparta Praha at Anfield Stadium, Liverpool, England, Thursday March 14, 2024. (AP Photo/Jon Super)
Sparta Praha players gather together on the pitch before the Europa League round of 16, second leg, soccer match between Liverpool and Sparta Praha at Anfield Stadium, Liverpool, England, Thursday March 14, 2024. (AP Photo/Jon Super) AP PHOTO/JON SUPER

Ο Λάμπρος Μπαλάφας αναλύει το στοιχηματικό πρόγραμμα της ημέρας και ποντάρει σε μία δυάδα από τα προκριματικά του Champions League.

Τα προκριματικά του Champions League προσφέρουν ελπίδα στους συμμετέχοντες, ακόμη και οι ομάδες χαμηλής δυναμικής προσπαθούν να εκμεταλλευτούν την μέτρια ετοιμότητα κάποιων δυνατών ονομάτων. Σε αυτή την κατηγορία μπαίνει το ζευγάρι Σάμροκ – Σπάρτα Πράγας, με τους Ιρλανδούς να ποντάρουν στον αγωνιστικό ρυθμό, προκειμένου να… εκτοπίσουν μια καλύτερη και πιο έμπειρη ομάδα.

Δυσκολεύτηκαν αρκετά κόντρα στην Βίκινγκουρ, αλλά τα κατάφεραν, ο κόσμος εξάντλησε τα εισιτήρια για την πρώτη αναμέτρηση με τους Τσέχους, το κίνητρο είναι τεράστιο. Η Σπάρτα είδε τον τεχνικό, Πρίσκε, να αναλαμβάνει την Φέγενορντ, ο μέχρι πρότινος βοηθός του, Δανός, Λαρς Φρις, συνεχίζει τη δουλειά με στόχους πάντα υψηλούς και λογικά ανάλογη τακτική φιλοσοφία.

Έχει ευκαιρία ο ΑΠΟΕΛ

Ο ΑΠΟΕΛ εξασφάλισε το πρωτάθλημα στην Κύπρο την τελευταία αγωνιστική, ο γνωστός μας, Σα Πίντο, αποχώρησε και την θέση του πήρε ο Νταβίντ Γκαγιέγο (τεχνικός της Ανόρθωσης πέρυσι), μεταγραφικά έγιναν αρκετές κινήσεις, ξεχωρίζει αυτή του Ελ Αραμπί. Η Πετροκούμπ από την Μολδαβία είναι το πρώτο εμπόδιο των προκριματικών, μια ομάδα η οποία προκρίθηκε δύσκολα σε βάρος της άσημης, Ορνταμπάσι από το Καζακστάν. Η ομάδα που θα προκριθεί θα αντιμετωπίσει στον επόμενο γύρο, τον νικητή του Τσέλιε – Σλόβαν Μπρατισλάβας.

Προγνωστικά στοιχήματος

Υπάρχει ενθουσιασμός στην Σάμροκ, αλλά δεν είναι εύκολο να υποσκελίσει μια ομάδα όπως η Σπάρτα Πράγας, πιο έμπειρη και γενικότερα μεγαλύτερης δυναμικής. Ναι, θα υπάρχει πάθος, ειδικά στο ξεκίνημα, αλλά στην πορεία θα μετρήσει η εμπειρία και η ποιότητα, θα πάω με το «διπλό» αναμένοντας ένα γκολ από τους γηπεδούχους.

Ο ΑΠΟΕΛ χρειάζεται να κάνει σωστά τα βασικά για να μην συναντήσει σοβαρά εμπόδια από την Πετροκούμπ. Στο «ΓΣΠ» θα πάρει τον έλεγχο από την αρχή, θα ψάξει το γκολ που θα αποσυντονίσει την αμυντική διάταξη των Μολδαβών. Μεγάλο σκορ δεν βλέπω, θα επιλέξω 2-3 γκολ σε απόδοση 1.95.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • ΑΠΟΕΛ - Πετροκούμπ: 2-3 γκολ (απόδοση 1.95), 20:00
  • Σάμροκ Ρόβερς – Σπάρτα Πράγας: 2 & Goal/Goal (απόδοση 3.05), 22:00
TAGS TIPS ΜΠΑΛΑΦΑΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ CHAMPIONS LEAGUE ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ