TIPS ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Προγνωστικά στοιχήματος: Απάντηση στην κριτική και την αμφισβήτηση

Ο Φώτης Ιωαννίδης
Ο Φώτης Ιωαννίδης INTIME SPORTS

Ο Λάμπρος Μπαλάφας κάνει παιχνίδι με δύο επιλογές διπλασιασμού από τις μάχες των ελληνικών ομάδων.

Ήρθαν έτσι τα πράγματα που ο Παναθηναϊκός καλείται, τόσο νωρίς στη σεζόν, να παίξει ένα τόσο σημαντικό ματς. Η ρεβάνς με την Λανς στο ΟΑΚΑ, έχει χαρακτηριστεί από την διοίκηση ως μια μεγάλη πρόκληση, η οποία θα επαναφέρει τον σύλλογο σε ευρωπαϊκή τροχιά, θα του δώσει την δυναμική που τόσο πολύ του έχει λείψει.

Πανστρατιά από τον κόσμο, ο οποίος ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα και πλέον η ευθύνη για τον Ντιέγκο Αλόνσο και τους ποδοσφαιριστές του είναι μεγάλη. Οι Πράσινοι οφείλουν να είναι προσηλωμένοι στο απόλυτο και να φέρουν εις πέρας το πλάνο με ακρίβεια. Θα δοθεί η καλύτερη απάντηση στην κριτική και την αμφισβήτηση. Οι Γάλλοι θα είναι το ίδιο και ακόμη πιο επικίνδυνοι σε σχέση με το πρώτο ματς, το οποίο και κέρδισαν με 2-1, παίζοντας για μεγάλο διάστημα με παίκτη λιγότερο, διαθέτουν ταχύτητα και μπορούν να τιμωρήσουν κάθε λάθος, κάθε στιγμή χαλάρωσης.

Πρόκριση με νέα νίκη

Ο ΠΑΟΚ έχει κάνει τη δουλειά στην Τούμπα, το League Phase του Europa League τον περιμένει, το 4-0 επί της Σάμροκ Ρόβερς στο πρώτο ματς, είναι μια σημαντική παρακαταθήκη, θα πρέπει να γίνουν… εγκλήματα από τους παίκτες του Λουτσέσκου για να ανατραπούν τα δεδομένα. Φάνηκε από την πρώτη στιγμή η διαφορά δυναμικότητας, δεν βλέπω τον τρόπο που θα αλλάξουν αυτές οι ισορροπίες. Ναι, θα υπάρχει μια άνεση, αλλά όχι χαλαρότητα, ο Ρουμάνος τεχνικός έχει τον τρόπο να περνάει στους παίκτες του τα μηνύματα που θέλει, από το ρεπορτάζ προκύπτει πως θα παίξουν όλοι οι θεωρητικά βασικοί, ο στόχος είναι η νίκη και οι βαθμοί για την Ευρώπη.

Προγνωστικά στοιχήματος

Ο Παναθηναϊκός θα στηριχθεί στη δύναμη της έδρας, οι παίκτες γνωρίζουν πόσο καλύτερη θα γίνει η συνέχεια αν φτάσουν στο στόχο και θα κάνουν τα πάντα για να τον πετύχουν, την ίδια στιγμή θα πρέπει να προσέξουν τους χώρους που θα δώσουν. Θεωρώ πως οι Πράσινοι θα χρειαστούν τουλάχιστον 2 γκολ για να είναι μέσα στο κόλπο της πρόκρισης, η Λανς είναι σε θέση να σκοράρει, επιλέγω Goal/Goal & Over 2,5 στο 2.15.

Για τον ΠΑΟΚ η πρόκριση είναι τελειωμένη, αλλά μια δεύτερη νίκη θα πιστοποιήσει ακόμη περισσότερο την ανωτερότητά του, σε σχέση με την Σάμροκ Ρόβερς, η οποία έχει συγκεκριμένες δυνατότητες. Επιλέγουμε 2 & over 2,5, οι γηπεδούχοι αναγκαστικά θα ρισκάρουν από το πρώτο λεπτό.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Παναθηναϊκός - Λανς: Goal/Goal & over 2,5 (απόδοση 2.15), 21:00
  • Σάμροκ Ρόβερς – ΠΑΟΚ: 2 & Over 2,5 (απόδοση 2.30), 22:00
TAGS TIPS ΜΠΑΛΑΦΑΣ TIPSTERS ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ EUROPA LEAGUE ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ OVER 2.5 ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ