TIPS ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Προγνωστικά στοιχήματος: Από την άμυνα θα πάρει δύναμη ο Παναθηναϊκός

EUROPA LEAGUE 2024-2025 /  /  -   (  / EUROKINISSI)
EUROPA LEAGUE 2024-2025 / / - ( / EUROKINISSI) ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI

Ο Λάμπρος Μπαλάφας ποντάρει στις μάχες των ελληνικών ομάδων με επιλογές στο 2.00+.

Μπορεί και να κάνω λάθος, αίσθησή μου όμως είναι, πως οι αναμετρήσεις με την Λανς θα έχουν μεγαλύτερο συντελεστή δυσκολίας για τον Παναθηναϊκό, σε σχέση με αυτές κόντρα στον Άγιαξ. Στα μάτια μου οι Γάλλοι είναι πιο συμπαγές σύνολο και μπορούν να ανεβάσουν περισσότερο την ένταση, κάτι που παραδοσιακά δεν βολεύει τις ελληνικές ομάδες.

Οι πράσινοι προφανώς πάνε στο Μπολάρ με συνταγή Άμστερνταμ, εκείνο το ματς θα αποτελέσει τον… οδηγό για τον Ντιέγκο Αλόνσο και τους ποδοσφαιριστές του. Ο Ουρουγουανός μαθαίνει ακόμη την ομάδα του, θα έχει και κακές στιγμές όπως κόντρα στον Αστέρα, αλλά μην ξεχνάμε πως ο Παναθηναϊκός εξακολουθεί και χτίζεται, μόλις χθες ενσωματώθηκε στην ομάδα ο Πελίστρι, ενώ αναμένονται κι άλλες κινήσεις. Η Λανς ξεκίνησε νικηφόρα στο πρωτάθλημα, έφυγε με τους τρεις βαθμούς από την έδρα της Ανζέ, η εικόνα της ήταν πειστική. Για το Τριφύλλι η πρόκριση στο League Phase του Conference League κρίνεται εξόχως σημαντική, η ευρωπαϊκή επιστροφή θα δώσει ώθηση σε όλο τον οργανισμό.

Ο ΠΑΟΚ ορίζει την πρόκριση

Σε αντίθεση με τον Παναθηναϊκό, ο ΠΑΟΚ έχει εξασφαλισμένη θέση στην Ευρώπη, αλλά σε οικονομικό επίπεδο το Europa League αποφέρει μεγαλύτερα οφέλη από το Conference και αυτός είναι ο στόχος για τον Λουτσέσκου και τους παίκτες του. Η Σάμροκ Ρόβερς δεν είναι κάποιο… θηρίο, αλλά μέχρι στιγμής πραγματοποιεί μια υπέρβαση, μιλάμε για την πρωταθλήτρια Ιρλανδίας την τελευταία τετραετία, η οποία όμως αυτή τη στιγμή έχει χάσει έδαφος και βρίσκεται στην 5η θέση. Ο ΠΑΟΚ δεν είναι σταθερός τη δεδομένη στιγμή, αυτό πλήρωσε κόντρα στη Μάλμε, σοβαρότητα θα χρειαστεί κόντρα στη Σάμροκ για να τελειώσει την υπόθεση πρόκριση, γιατί όχι και με δύο νίκες.

Προγνωστικά στοιχήματος

Αν ο Παναθηναϊκός προσπαθήσει να παίξει σε ανοιχτό γήπεδο την Λανς, οι πιθανότητες δεν θα είναι με το μέρος του. Ο Αλόνσο το ξέρει αυτό και θα παρατάξει την ομάδα του σε χαμηλά μέτρα, ψάχνοντας τους χώρους για να… χτυπήσει στις αντεπιθέσεις. Και οι Γάλλοι αυτή την εποχή δεν είναι σε θέση να παίξουν σε υψηλό τέμπο όλο το ματς, εκτιμώ πως το πρώτο ημίχρονο μπορεί να τελειώσει ισόπαλο.

Στην Τούμπα ο ΠΑΟΚ είναι ξεκάθαρο φαβορί απέναντι στη Σάμροκ, θα πάρει τη νίκη, αλλά το να κρατήσει το μηδέν ανασταλτικά φαντάζει δύσκολο, δείχνει ευάλωτος ανασταλτικά, το δείχνουν τα αποτελέσματα, επιλέγουμε 1 & goal/goal σε απόδοση 2.70

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • ΠΑΟΚ – Σάμροκ Ρόβερς: 1 & Goal/Goal (απόδοση 2.70), 20:30
  • Λανς - Παναθηναϊκός: Χ ημίχρονο (απόδοση 2.25), 22:00
TAGS TIPS ΜΠΑΛΑΦΑΣ TIPSTERS ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ EUROPA LEAGUE ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ