TIPS ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Προγνωστικά στοιχήματος: Από την Τότεναμ ξέρεις τι να περιμένεις

Tottenham's Son Heung-min stands on the pitch during the English Premier League soccer match between Tottenham Hotspur and Arsenal in London, Sunday, Sept. 15, 2024. (AP Photo/Kin Cheung)
Tottenham's Son Heung-min stands on the pitch during the English Premier League soccer match between Tottenham Hotspur and Arsenal in London, Sunday, Sept. 15, 2024. (AP Photo/Kin Cheung) @2024 KIN CHEUNG/AP IMAGES

Παιχνίδι με μια δυάδα κάνει από το βραδινό πρόγραμμα ο Λάμπρος Μπαλάφας

Φαντάζομαι δεν είμαι ο μόνος που απορεί με την διοίκηση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η οποία συνεχίζει και κρατάει τον Τεν Χαγκ. Προσπαθώ να βρω κάποια σημεία στα οποία έχει φέρει βελτίωση αυτά τα 3 χρόνια πλέον, που κάθεται στον πάγκο των «κόκκινων διαβόλων» και αδυνατώ. Υπάρχουν παιχνίδια που λειτουργεί η ατομική ποιότητα των παικτών, σε κάποια άλλα, κυρίως απέναντι σε καλά οργανωμένα σύνολα, οι δυσκολίες είναι μεγάλες και η ομάδα έχει εντελώς παθητικό ρόλο. Προέρχεται από δύο ισοπαλίες, 0-0 για το πρωτάθλημα στο Λονδίνο κόντρα στην Κρίσταλ Πάλας και εντός έδρας ισοπαλία 1-1 με την Τβέντε για το Europa League.

Ο Ολλανδός τεχνικός συνεχίζει και βρίσκει θετικά στοιχεία, τα ονοματίζει στις συνεντεύξεις τύπου και η ζωή συνεχίζεται. Σήμερα θα υποδεχθεί την Τότεναμ, εδώ έχουμε να κάνουμε με μια ομάδα, στην οποία υπάρχει… κανονικότητα. Μπορεί να μην έχει ξεκινήσει όπως θα ήθελε, ωστόσο κόντρα σε Μπρέντφορντ (νίκη 3-1) και Κάραμπαγκ (νίκη 3-0), έδειξε σημάδια σημαντικής βελτίωσης.

Στο… κυνήγι της Μπαρτσελόνα ολόκληρη η Μαδρίτη

Το ντέρμπι της Μαδρίτης δεσπόζει στο βραδινό πρόγραμμα, Ατλέτικο και Ρεάλ θέλουν να μείνουν κοντά στην πρωτοπόρο Μπαρτσελόνα, θα τα δώσουν όλα για το τρίποντο. Οι ροχιμπλάνκος είναι το κλασικό σκληρό σύνολο του Σιμεόνε, που φέτος προσπαθεί να παίξει και καλύτερα στην επίθεση, το ρόστερ είναι πραγματικό γεμάτο, μπορεί να ανταπεξέλθει σε όλες τις υποχρεώσεις. Η «βασίλισσα» έκανε τα λάθη της νωρίς, βελτιώθηκε, μετράει 4 συνεχόμενες νίκες, αλλά πάνω που βρήκε ρυθμό ο νέος της σούπερ σταρ, Κιλιάν Εμπαπέ, τραυματίστηκε και θα μείνει εκτός δράσης για τις επόμενες 2 με 3 εβδομάδες. Προφανώς και υπάρχουν πολλές λύσεις, ο Αντσελότι έχει τεράστια εμπειρία, έχει διαχειριστεί πολύ πιο δύσκολες καταστάσεις.

Προγνωστικά στοιχήματος

Δεν μπορώ να εμπιστευτώ την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, είναι αλλοπρόσαλλη, ακόμη και μπροστά στο κοινό της, αγχώνεται, δυσκολεύεται (έχει πετύχει 1 γκολ σε 3 ματς), η Τότεναμ θα βρει χώρους και με την ταχύτητα που διαθέτει θα δημιουργήσει κινδύνους. Επιλέγω Χ2 & over 1.5 στο 1.80.

Ντέρμπι «μαδριλένιο» στην Ισπανία, η Ατλέτικο με τον κόσμο στο πλευρό της θα προσπαθήσει για τη νίκη, η Ρεάλ έχει τις προσωπικότητες για να σταθεί σε μια τόσο σκληρή έδρα. Αναμένω μπόλικη τακτική, θα ποντάρω στην ισοπαλία (έχει να εμφανιστεί από το 2021) η απόδοση στο 3.30.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Τότεναμ: Χ2&Ο1,5 (απόδοση 1.80), 18:30
  • Ατλέτικο Μαδρίτης – Ρεάλ Μαδρίτης: Χ (απόδοση 3.30), 22:00
TAGS TIPS ΜΠΑΛΑΦΑΣ TIPSTERS
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ