FREETIPS247

Προγνωστικά στοιχήματος: Αστεράτη δυάδα με σκόρερ και χάντικαπ

Real Madrid's Vinicius Junior celebrates after scoring his side's second goal during the Champions League final soccer match between Borussia Dortmund and Real Madrid at Wembley stadium in London, Sunday, June 2, 2024. (AP Photo/Frank Augstein)
Real Madrid's Vinicius Junior AP

Το Freetips247.com προτείνει δυάδα σε απόδοση 6.35 από το πρόγραμμα της Τρίτης (17/9).

Το Champions League επέστρεψε! Η κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση ξεκινάει με νέα μορφή, η οποία αναμένεται να μας χαρίσει πολύ θέαμα, πολλά γκολ και να μας δώσει πολλές στοιχηματικές επιλογές κατά τη διάρκειά της.

Ξεκινάμε με το πρώτο σημείο, το οποίο θα έρθει από το Santiago Bernabeu. Εκεί, η κάτοχος του τίτλου Ρεάλ Μαδρίτης υποδέχεται την Στουτγκάρδη. Αμφότερες τρέχουν καλά σερί, παίρνοντας τη νίκη μετά την επιστροφή τους από το διάλειμμα των εθνικών ομάδων. Επαγγελματική νίκη για την «Βασίλισσα» στην έδρα της Σοσιεδάδ με 2-0. Ευρεία νίκη με 3-1 σκορ για την Στουτγκάρδη κόντρα στην Γκλάντμπαχ.

Σε αυτή την αναμέτρηση το φαβορί είναι ξεκάθαρο. Όσο καλά κι αν έχει αρχίσει η Στουτγκάρδη τη σεζόν, η Ρεάλ Μαδρίτης με την εμπειρία της και μόνο σε τέτοια ματς δεν θα αφήσει πολλά περιθώρια για ελπίδες, πράγμα το οποίο δείχνουν και οι αποδόσεις. Θα επιλέξουμε anytime σκόρερ σε αυτή την αναμέτρηση και θα πάμε με τον Βινίσιους σε απόδοση 2.25. Ο Βραζιλιάνος, στο ματς με τη Σοσιεδάδ βρήκε δίχτυα, πετυχαίνοντας το δεύτερο τέρμα του στη σεζόν. Έχει μομέντουμ και συμπαίκτες που μπορούν με άνεση να τον τροφοδοτήσουν για να μπει στον πίνακα των σκόρερ.

Το δεύτερο σημείο θα έρθει από την Ελβετία και το ματς Γιουνγκ Μπόις - Άστον Βίλα. Μετά από 42 χρόνια η Βίλα επιστρέφει στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση με την πρεμιέρα της να είναι αρκετά βατή, αν και εκτός έδρας. Η ομάδα του ΟυνάιΈμερι πήρε μία πολύ δύσκολη νίκη (3-2), με την επιστροφή της στις αγωνιστικές υποχρεώσεις, ανατρέποντας το εις βάρος της 2-0 σκορ κόντρα στην Έβερτον. Από την άλλη, η Γιουνγκ Μπόις αν και είδε να ισοφαρίζεται από την Βεβέι, ούσα μπροστά με δύο γκολ διαφορά, πήρε τη νίκη και συνάμα την πρόκριση στην κανονική διάρκεια με 4-2 σκορ.

Ματς, στο οποίο η διαφορά στην ποιότητα των δύο ομάδων είναι μεγάλη. Οι Άγγλοι δεν έχουν τίποτα να φοβηθούν από την έδρα της Γιουνγκ Μπόις. Έχουν το μομέντουμ και την ψυχολογία της επιστροφής τους στα μεγάλα σαλόνια μετά από μισό αιώνα περίπου. Θα πάμε στη νίκη της Άστον Βίλα, την οποία θα συνδυάσουμε με ασιατικό χάντικαπ -1. Σημείο το οποίο προσφέρεται κοντά στον τριπλασιασμό (2.82) και βγάζει μεγάλη αξία.

Προγνωστικά στοιχήματος:

  • Γιουνγκ Μπόις - Άστον Βίλα: 2 -1 (AH) (Απόδοση 2.82), 19:45
  • Ρεάλ Μαδρίτης - Στουτγκάρδη: Anytime σκόρερ Βινίσιους (2.25), 22:00

Στο Freetips247.com μπορείτε να βρείτε έτοιμα δελτία με προγνωστικά από όλες τις αγορές, όπως anytime scorers, γκολ, νικητές και πολλές ακόμα επιλογές!

TAGS FREETIPS247 ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ CHAMPIONS LEAGUE ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ