BETMARKET TIPS

Προγνωστικά στοιχήματος: Αξία στα γκολ στο Κόπα Αμέρικα 2024

Ο Λιονέλ Σκαλόνι
Ο Λιονέλ Σκαλόνι © 2023 MARTIN MEJIA / AP IMAGES

Δύο σημεία με γκολ έχει επιλέξει στα σημερινά προγνωστικά του το BetMarket.gr για τους αγώνες του Κόπα Αμέρικα 2024.

Ξεκινάμε την ανάλυση μας από την αναμέτρηση της Αργεντινής με το Περού. Η «αλμπισελέστε» έγινε η πρώτη ομάδα (χρονικά) που πήρε το εισιτήριο για την επόμενη φάση, μετά και τη νίκη της επί της Χιλής με 1-0, σε ένα ματς που έχει τον απόλυτο έλεγχο, με δεδομένο πως η αντίπαλος της έπαιξε μόνο άμυνα, την ώρα που η Αργεντινή τελείωσε τον αγώνα με 22 τελικές, εκ των οποίων οι 7 στην εστία. Περιμένουμε πάντως rotation για απόψε, αν λάβουμε υπόψιν και τις δηλώσεις του Σκαλόνι, ο οποίος μεταξύ άλλων έκανε λόγο για αλλαγές, θέλοντας να αγωνιστούν παίκτες που δεν πήραν μεγάλο χρόνο συμμετοχής.

Μιλάμε για τέτοιο βάθος βέβαια που λογικά θα δούμε παίκτες όπως ο Λαουτάρο Μαρτίνες (πρώτος της σκόρερ στο τουρνουά με 2 τέρματα), ο Γκαρνάτσο και ο Λο Σέλσο. Το Περού ήταν μέτριο και στον 2ο αγώνα του τουρνουά και παρά το γεγονός ότι επιθετικά διαθέτει ποιότητα δεν κατάφερε να σκοράρει στις - λιγοστές - ευκαιρίες που δημιούργησε.

Από τη στιγμή δε που έμεινε με 10 παίκτες στο 60ο λεπτό τα πάντα δυσκολέψαν ακόμα περισσότερο. Για να περάσει στην επόμενη φάση χρειάζεται συνδυασμούς αποτελεσμάτων (νίκη δική του και ισοπαλία του Καναδά στο άλλο ματς ή αν κερδίσει η Χιλή να έχει καλύτερη διαφορά τερμάτων από αυτήν).

Σχεδόν… αναγκαστικά περιμένουμε πιο επιθετικό το Περού μιας και καίγεται για τη νίκη. Οι αλλαγές της Αργεντινής στην άμυνα μπορεί να την επηρεάσουν και οι Los Incas έχουν την μεσοεπιθετική ποιότητα να βρουν ένα τέρμα, αλλά δύσκολα θα κρατήσουν το μηδέν στα μετόπισθεν. Γι’ αυτό και βρίσκουμε αξία στο Goal/Goal σε απόδοση 2,25, σημείο το οποίο έχουν επιβεβαιώσει οι δύο ομάδες στις 5/9 τελευταίες αναμετρήσεις τους.

Συνεχίζουμε την ανάλυση μας με την αναμέτρηση του Καναδά με τη Χιλή. Την πρώτη του νίκη πέτυχε ο Καναδάς στο Κόπα Αμέρικα, επικρατώντας με 1-0 του Περού και πλέον έχει την ευκαιρία να διεκδικήσει την πρόκριση στα προημιτελικά. Επιθετικά είχε θέματα, βέβαια, λόγω της αμυντικής δομής του Περού, λίγη σημασία έχει όμως αυτό, με δεδομένο πως κρατά την τύχη του στα χέρια του και πλέον παίζει ακόμα και για δύο αποτελέσματα. Ακόμα και σε περίπτωση ισοπαλίας αν δεν κερδίσει η Αργεντινή το Περού, ο Καναδάς περνά στην επόμενη φάση.

Η Χιλή έπαιξε μόνο άμυνα απέναντι στην Αργεντινή και παραλίγο να… κλέψει το βαθμό της ισοπαλίας, όμως ο Λαουτάρο Μαρτίνες είχε άλλη άποψη και με κοντινό πλασέ έδωσε το τρίποντο στην ομάδα του στο 89ο λεπτό. Δεν μπορούμε να πούμε πως μας έχει εντυπωσιάσει στις πρώτες 2 αγωνιστικές η Χιλή, παρά το γεγονός πως διαθέτει ένα καλό υλικό, υλικό στο επιθετικό σκέλος. Για να προκριθεί στην επόμενη φάση θέλει νίκη δική της και να μην κερδίσει το Περού την Αργεντινή ή αν το κάνει να μην έχει καλύτερη διαφορά τερμάτων.

Προγνωστικά στοιχήματος

Και εδώ πάντως έχουμε έναν αγώνα όπου η μία εκ των δύο ομάδων θα αναγκαστεί να βγει στην επίθεση και δεν είναι άλλη από την Χιλή. Αυτό βέβαια ευνοεί και τον Καναδά, ο οποίος μέσω των γρήγορων αντεπιθέσεων του θα έχει ευκαιρίες να κάνει τη ζημιά. Η μεσοεπιθετική ποιότητα που διαθέτει η Χιλή πρέπει κάποια στιγμή να προσφέρει αποτέλεσμα και πιστεύουμε πως ήρθε η ώρα, οπότε επιλογή μας θα είναι το Goal/Goal του 2,02.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • ΚΟΑΜ – 30/6, 03:00 – Αργεντινή – Περού: Goal/Goal (Απόδοση: 2,25)
  • ΚΟΑΜ – 30/6, 03:00 – Καναδάς – Χιλή: Goal/Goal (Απόδοση: 2,02)

Οι κορυφαίες διοργανώσεις παίζουν στο BetMarket.gr με καθημερινές αναλύσεις, ειδικά στοιχήματα και μελετημένα προγνωστικά!

TAGS BETMARKET TIPS ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ