BETMARKET TIPS

Προγνωστικά στοιχήματος: Αξία στο Bet Builder της Ρεάλ

Real Madrid's head coach Carlo Ancelotti gestures during the Champions League final soccer match between Borussia Dortmund and Real Madrid at Wembley stadium in London, Saturday, June 1, 2024. (AP Photo/Ian Walton)
Ο Κάρλο Αντσελότι © 2024 IAN WALTON/AP IMAGES

Ένα Bet Builder αξίας 2.60 από το ματς της Ρεάλ Μαδρίτης προτείνει το Betmarket από το σημερινό στοιχηματικό μενού.

Ρεάλ Μαδρίτης – Βαγιαδολίδ

Εύθραυστη εικόνα

Η Ρεάλ Μαδρίτης δεν ξεκίνησε ιδανικά τις υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα και γκέλαρε στη Μαγιόρκα (1-1) παρουσιάζοντας αρκετές ανορθογραφίες. Ναι μεν κατάκτησε το Σούπερ Καπ Ευρώπης (2-0 την Αταλάντα), οι μπουκ απόλυτο φαβορί για τη Λίγκα και το Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά δεν είναι τόσο ρόδινα τα πράγματα. Πρώτα απ’ όλα, πρέπει να βρουν χημεία οι Βίνι, Εμπαπέ και Ροντρίγκο, διότι έχουν… κουτουλήσει αρκετές φορές μέχρι τώρα. Επιπλέον, το κενό του Κρόος αποδεικνύεται τεράστιο και δεν μπορούν σε καμία περίπτωση να το καλύψουν Μπέλιγχαμ (εκτός λόγω τραυματισμού για έναν μήνα), και Βαλβέρδε. Οι Καμαβινγκά (τραυματίας) και Τσουαμενί είναι καθαρά αμυντικά χαφ και δεν μπορούν να μπουν καν στην κουβέντα. Τέλος, προβληματίζει έντονα η εικόνα της στην άμυνα και κυρίως στα δεξιά όπου ο Καρβαχάλ έχει βρεθεί αρκετές φορές εκτεθειμένος λόγω της έλλειψης βοήθειας από τον Ροντρίγκο.

Βέβαια, όλες οι παραπάνω ανορθογραφίες, λογικά δεν θα κοστίσουν σήμερα στη Βασίλισσα, καθώς η Βαγιαδολίδ είναι φιλικά προσκείμενη σε αυτούς και στο Μπερναμπέου έχει ρεκόρ 0-3-11. Δε θα κατέβει ως… πρόβατο επί σφαγή, αλλά δε θα… σκοτωθεί κιόλας για να κόψει πόντους από τους μερένγκες

Τίμιο Bet Builder

Οι τιμές είναι είναι πολύ χαμηλές σε σημεία, γκολ και anytime, γι’ αυτό θα στραφούμε στη λύση του Bet Builder. Να κερδίσει η Ρεάλ Μαδρίτης, να σκοράρει ο Εμπαπέ και να πάρει τουλάχιστον 2 κάρτες η Βαγιαδολίδ. Ο 1 δε σπάει, ο Γάλλος σούπερ σταρ θέλει γκολ στην πρώτη του παρουσία στο Μπερναμπέου και η φιλοξενούμενη θα παίξει σκληρά στο όριο του δυνατού. Ρέφερι της αναμέτρησης είναι ο 29χρονος Βερδούρα, ο οποίος είχε πέρυσι 4,4 κάρτες στην La Liga. Πρώτη φορά στην καριέρα του σφυρίζει Ρεάλ Μαδρίτης και θα της δώσει τα… σπόρια. Ιδίως, έπειτα από τη διαμαρτυρία αυτής περί σκληρού παιξίματος της Μαγιόρκα, το οποίο έμεινε ατιμώρητο στην πρεμιέρα.

To Bet Builder έχει συνολική απόδοση 2,60.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

ΙΣ1 – 25/08 – 18.00 – Ρεάλ Μαδρίτης – Βαγιαδολίδ

  • Νίκη Ρεάλ Μαδρίτης
  • Να σκοράρει οποτεδήποτε ο Εμπαπέ
  • Over 1.5 κάρτες Βαγιαδολίδ

Bet Builder απόδοσης 2.60.

Τα κορυφαία πρωταθλήματα παίζουν στο BetMarket.gr με καθημερινές αναλύσεις, προγνωστικά και ειδικά στοιχήματα από όλες τις στοιχηματικές εταιρίες!

TAGS BETMARKET TIPS ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΣΠΑΝΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ