ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ

Προγνωστικά στοιχήματος: Αξιόπιστη εντός η Τζούνιορ, στα μέτρα της το 1.80

Ο Αργεντινός τεχνικός Χουάν Κρουζ Ρεάλ
Ο Χουάν Κρουζ Ρεάλ © 2022 FERNANDO VERGARA, POOL/ASSOCIATED PRESS

Για την πέμπτη αγωνιστική στο πρωτάθλημα Κολομβίας η Τζούνιορ φιλοξενεί τη Ριονέγκρο σ’ ένα ματς που υπάρχει φαβορί. Ποντάρισμα στο 1.80.

Στην Μπαρανκίγια επιστρέφει η Τζούνιορ για να αντιμετωπίσει τη Ριονέγκρο για την πέμπτη αγωνιστική στο πρωτάθλημα της Κολομβίας. Τα εντός έδρας ματς είναι μια διαφορετική ιστορία για την οικοδέσποινα, που εντός έδρας παρουσιάζει παραδοσιακά καλύτερο πρόσωπο. 2/2 μετράει εντός έδρας τώρα κόντρα σε χαμηλότερης δυναμικής αντιπάλους (3-1 την Πατριότας, 1-0 την Εκιδάδ). Στον δρόμο από την άλλη έχει χάσει και στις δύο προσπάθειές της, αφού υποτάχθηκε τόσο από τη Νασιονάλ Μεδεγίν 3-1, ενώ στο τελευταίο ματς έχασε 2-1 από τη Σάντα Φε στην Μπογκοτά, βέβαια και οι δύο ήττες ήταν κόντρα σε ισχυρούς αντιπάλους.

Ο Χουάν Κρουζ Ρεάλ δίνει μεγάλη σημασία στο σημερινό ματς ώστε να ανακάμψει η ομάδα του και να μπει δυνατά στο κόλπο της οκτάδας, για αυτό τον λόγο μετά το ματς με τη Σάντα Φε παρέμεινε στην Μπογκοτά για να δει από κοντά το ματς της αποψινής αντιπάλου με την Εκιδάδ. Εκεί την είδε να κερδίζει 1-0 και να βάζει δύσκολα σε μια αρκετά ζόρικη άμυνα.

Τονώθηκε το ηθικό στη φιλοξενούμενη, ενώ στο τελευταίο δεκάλεπτο έπαιζε με παίκτη λιγότερο. Παρόλα αυτά το αποψινό παιχνίδι είναι πολύ πιο απαιτητικό. Υπάρχει διαφορά κλάσης και στην Μπαρανκίγια η Τζούνιορ καθαρίζει συνήθως εύκολα τέτοια ματς και δεν έχει ηττηθεί στα 11 τελευταία τρέχοντας ρεκόρ 8-3-0.

Προγνωστικά στοιχήματος

Δεν τρομάζει η φιλοξενούμενη, αναμενόμενη η πίεση που δέχεται ο άσος. Ανοίγουν τα ματς της οικοδέσποινας, ενώ η Ριονέγκρο κόντρα στις μεγάλες ομάδες της κατηγορίας χάνει τον προσανατολισμό της πολλές φορές, ενώ τα ματς της ανοίγουν εύκολα. Το συνδυαστικό στοίχημα 1 & over 1,5 στο 1.80 μπαίνει σε πρώτο πλάνο. Χωρίς ήττα σε 14 ματς εντός έδρας κόντρα στη Ριονέγκρο η Τζούνιορ (7-7-0).

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Τζούνιορ - Ριονέγκρο: 1 & over 1,5 (απόδοση 1.80), 01:10
TAGS ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ