BETMARKET TIPS

Προγνωστικά Στοιχήματος: Αξίζει η κόντρα στη Βραζιλία σε απόδοση 4.00

Μπάλες σε δίχτυα σε ματς της MLS στην αναμέτρηση Όστιν - Λος Άντζελες Γκάλαξι
Μπάλες σε δίχτυα ©2021 MICHAEL THOMAS/ASSOCIATED PRESS

Δράση έχουμε στην Β’ Βραζιλίας και το Betmarket.gr έχει σημείο σε απόδοση που τετραπλασιάζει.

Μπορεί η δράση στα περισσότερα πρωταθλήματα να είχε παύσει λόγω του Euro 2024 και του Κόπα Αμέρικα 2024, δεν ισχύει όμως το ίδιο και για την Β’ Βραζιλίας. Το πρωτάθλημα εκεί είναι σε πλήρη εξέλιξη και έχουμε πλέον μία καλή εικόνα για να δώσουμε και σημεία σε υψηλότερες αποδόσεις.

Η σημερινή μας ανάλυση είναι από τη μάχη της Οπεράριο με την Νοβοριζοντίνο. Οι γηπεδούχοι είναι νεοφώτιστοι στην βραζιλιάνικη Serie B και ξεκίνησε την σεζόν ως ένα από τα φαβορί για υποβιβασμό. Η πορεία της βέβαια μόνο αυτό δεν δείχνει, μιας και είναι εντός εξάδας. Μεγάλο μερίδιο για αυτή την πορεία ανήκει στον προπονητή της ομάδας, Γκουνάνες, ο οποίος ναι μεν είναι άπειρος, παίρνει όμως το 100% από τους παίκτες του. Η φιλοσοφία του στηρίζεται στο πιο συντηρητικό ποδόσφαιρο, απόρροια της οποίας είναι η 1η θέση σε γκολ κατά. Βέβαια, επιθετικά έχει ζητήματα, διαθέτοντας την χειρότερη επίθεση της κατηγορίας με μόλις 11 τέρματα.

Από την άλλη, η Νοβοριζοντίνο διαθέτει από τα καλά υλικά της κατηγορίας και δεν θα μας προκαλέσει εντύπωση αν στο τέλος πανηγυρίσει την άνοδο, την οποία πέρσι έχασε οριακά στις τελευταίες στροφές του πρωταθλήματος. Ο έμπειρος Μπατίστα είναι στον πάγκο της ομάδας, με το σύνολο του το τελευταίο διάστημα να παίζει σταθερά καλό ποδόσφαιρο, διατηρώντας αήττητο στις 6 πιο πρόσφατες εμφανίσεις του στην κατηγορία (3-3-0).

Η Οπεράριο είναι καλή ομάδα, όμως δεν την περιμέναμε τόσο ψηλά και αργά ή γρήγορα στα μάτια μας θα «σκάσει». Χαρακτηριστικό είναι πως στην προσπάθεια της να διορθώσει τα επιθετικά προβλήματα, αφήνει κενά πίσω, τα οποία έχουν επηρεάσει και τα αποτελέσματα της (1-1-2 το πρόσφατο σερί της στο πρωτάθλημα). Η Νοβοριζοντίνο είναι εξαιρετική στις αντεπιθέσεις, έχοντας πάρει εκτός έδρας νίκες σε δύσκολες έδρες στις 2 τελευταίες εξόδους της (Αβάι και Σπορτ Ρεσίφε). Με βάση, λοιπόν, τα παραπάνω, θα πάρουμε το ρίσκο του διπλού, το οποίο ενώ στα μάτια μας θα έπρεπε να είναι κοντά στο 3,50, το βρίσκουμε στο 4,00. Υπάρχει διαφορά και θα πάρουμε αυτή την αξία.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Οπεράριο – Νοβοριζοντίνο: 2 (απόδοση: 4.00), 01:00

Βρείτε στο BetMarket.gr καθημερινά προγνωστικά στοιχήματος από τους σημαντικότερους αγώνες της ημέρας και σύγκριση αποδόσεων από τις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες!

TAGS BETMARKET TIPS ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ