BETMARKET TIPS

Προγνωστικά στοιχήματος: Αξίζει το ρίσκο των φιλοξενούμενων

Minnesota Lynx's Napheesa Collier (24), Kayla McBride (21), Bridget Carleton (6) and Dorka Juhasz, right, stands on the quart late in the second half of a WNBA basketball game against the Dallas Wings in Arlington, Texas, Thursday, June 27, 2024. (AP Photo/Tony Gutierrez)
Minnesota Lynx's Napheesa Collier (24), Kayla McBride (21), Bridget Carleton (6) and Dorka Juhasz, right, stands on the quart late in the second half of a WNBA basketball game against the Dallas Wings in Arlington, Texas, Thursday, June 27, 2024. (AP Photo/Tony Gutierrez) © 2024 TONY GUTIERREZ/ASSOCIATED PRESS

Από το WNBA είναι η μπασκετική πρόταση του BetMarket.gr θέλοντας το 2/2 μετά τη χτεσινή του επιτυχία!

Είπαμε και χτες πως το κουπόνι του μπάσκετ είναι αρκετά φτωχό. Τουλάχιστον μέχρι να ξεκινήσουν έστω τα φιλικά προετοιμασίας των ομάδων και οι επίσημες διοργανώσεις. Μέχρι τότε θα πορευόμαστε κατά κύριο λόγο με το WNBA ή και κάποια από τις διοργανώσεις της Ασίας που είναι σε ισχύ.

Προς το παρόν και αφού μας πήγε καλά χτες το WNBA, έχουμε εντοπίσει και σήμερα ένα σημείο από το ντέρμπι της ημέρας.

Το σημερινό μας σημείο είναι από την μάχη που δίνουν οι Λας Βέγκας Έισις με τους Μινεσότα Λινξ. Στα θετικά αποτελέσματα επέστρεψαν οι γηπεδούχοι, μετά την κακή εμφάνιση κόντρα στη Νιου Γιορκ Λίμπερτι. Το κυριότερο, βέβαια, δεν είναι μόνο η νίκη αυτή καθ’ αυτή, αλλά το γεγονός πως εμφάνισαν το πρόσωπο που μας είχαν συνηθίσει την φετινή σεζόν, με την επίθεση να κάνει τη διαφορά. Μιλάμε άλλωστε για την ομάδα με τους περισσότερους πόντους στο πρωτάθλημα (87,8).

Όσον αφορά τα πρόσωπα, κρατάμε την εξαιρετική εμφάνιση στο τελευταίο ματς της Ναφέσα Κόλιερ, η οποία τελείωσε με 30 πόντους και ενώ μετρά 20,3 πόντους, 10 ριμπάουντ και 3,6 ασίστ ανά αγώνα. Η Μινεσότα Λινξ αποτελεί μία από τις πιο ισορροπημένες ομάδες της διοργάνωσης. Η άμυνα των φιλοξενούμενων αποτελεί και το ισχυρότερο «χαρτί» τους, έχοντας μάλιστα τον καλύτερο συντελεστή στο Defensive Ratio (93,4), εξ ου και η τόσο υψηλή τους θέση στο net rating. Η επιστροφή τους από τη διακοπή συνδυάστηκε με 2 σερί ήττες κόντρα μεν σε εύκολο αντίπαλο θεωρητικά, όμως οι εμφανίσεις τους ήταν πειστικές σχετικά με όσα διεκδικούν φέτος. Σε τρομερή κατάσταση η Έιτζα Γουίλσον, όπου εδώ και 8 σερί παιχνίδια πετυχαίνει περισσότερους από 24 πόντους.

Έχουμε ένα ματς ανάμεσα στην καλύτερη επίθεση του πρωταθλήματος και στην καλύτερη άμυνα. Αν δούμε κάποια επιμέρους στοιχεία, θα εντοπίσουμε πως η ομάδα του Λας Βέγκας δεν παίρνει όσα θα ήθελε στην έδρα της. Έχει ρεκόρ 9-6, την ώρα που το σύνολο της Σέριλ Ριβ έχει ρεκόρ 7-5 εκτός έδρας. Περιμένουμε ένα ματς λεπτομερειών, όπου η καλή αμυντική λειτουργία της Μινεσότα Λινξ μπορεί να παίξει σημαίνοντα ρόλο. Γι’ αυτό και θα επιλέξουμε το διπλό με το χάντικαπ στο +5,5 σε απόδοση 1,85.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • WNBA – 22/8, 04:30 – Λας Βέγκας Έισις – Μινεσότα Λινξ – 2 (+5,5) (Απόδοση: 1,85)

Στο BetMarket.gr θα βρείτε αναλύσεις, προγνωστικά, ειδικά στοιχήματα και σύγκριση αποδόσεων από τις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες στην Ελλάδα!

TAGS BETMARKET TIPS ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΜΠΑΣΚΕΤ BET
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ