ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ

Προγνωστικά στοιχήματος: Bet Builder σε Λειβαδιά και Λονδίνο

Μονομαχία των Κούνια - Λόνγκσταφ σε ματς της Γουλβς με την Νιούκαστλ για την Premier League | 28 Οκτωβρίου 2023
Μονομαχία των Κούνια - Λόνγκσταφ σε ματς της Γουλβς με την Νιούκαστλ για την Premier League | 28 Οκτωβρίου 2023 @2023 RUI VIEIRA/AP IMAGES

Δυνατές μονομαχίες σε Super League 2 και Premier League περιλαμβάνει το πρόγραμμα της Δευτέρας. Στοίχημα στο 4.20 και στο 4.40.

Μπορεί να απουσιάζει η Stoiximan Super League από το δευτεριάτικο πρόγραμμα, όμως το ένα και μοναδικό παιχνίδι από τη Super League 2 προμηνύεται αν μη τι άλλο πολύ δυνατό και αξίζει με το παραπάνω να το δούμε αναλυτικότερα. Λεβαδειακός – Λάρισα σε μια μάχη κορυφής και αποδείξεων, δυο ομάδες που εμφανίζονται αποφασισμένες να παίξουν ρέστα για την άνοδο στη μεγάλη κατηγορία.

Με… άρωμα έντασης το σημερινό, αφού η Λάρισα διαμαρτυρήθηκε για την κατά μια μέρα καθυστερημένη διεξαγωγή του, ενώ ο Λεβαδειακός δεν έδωσε εισιτήρια στους οπαδούς των φιλοξενούμενων. ‘Ενας Λεβαδειακός που την περασμένη Τετάρτη έκανε αποτέλεσμα ψυχολογίας και όχι μόνο στο κύπελλο, κερδίζοντας 2-1 τη Λαμία. Ένα αποτέλεσμα που γλύκανε τις εντυπώσεις από το μάλλον εκτός προγράμματος ματς με Μακεδονικό και Αναγέννηση Καρδίτσας.

Η αλήθεια είναι πως η ομάδα του Νίκου Νιόπλια είναι πολύ ποιοτική για τα δεδομένα της κατηγορίας, δεν είναι λίγοι δε εκείνοι που ισχυρίζονται πως το ρόστερ είναι ακόμη δυνατότερο κι από αυτό το περσινό. Είναι λογικό ο άσος να ‘χει τον πρώτο λόγο στη σημερινή σύγκρουση.

Από εκεί και πέρα, η Λάρισα μόνο αμελητέα ποσότητα δεν είναι, το αντίθετο. Με μονάδες που έχουν τον αέρα της κατηγορίας, έχει σκοράρει σε όλα εκτός από ένα ως τώρα και είναι πολύ πιθανό το να παίξει το ρόλο της και να μην καταθέσει καθόλου εύκολα τα όπλα.

Προκύπτει λοιπόν η συνδυαστική επιλογή με τον άσο και το G/G, σε απόδοση 4,40.

Στην Premier League έχουμε το ζευγάρι Φούλαμ – Γουλβς. Ζευγάρι που εκ πρώτης δείχνει οριακό, αν θέλετε πολύ κλειστό. Σε καμιά από τις έξι τελευταίες αναμετρήσεις τους δεν σημειώθηκαν πάνω από δυο γκολ, ενώ φέτος η Φούλαμ διαθέτει μια από τις πιο αδύνατες επιθετικές γραμμές (10) στην κατηγορία. Δεδομένα που σπρώχνουν προς το Under 2,5.

Προγνωστικά στοιχήματος

Την ίδια ώρα, η Γουλβς είναι αήττητη στα έξι πιο πρόσφατα κόντρα στη Φούλαμ και σίγουρα σε πολύ πειστικότερη αγωνιστική κατάσταση σε σχέση με τους Λονδρέζους. 1-2-4 η φόρμα που τρέχει η Φούλαμ, 3-3-1 η αντίστοιχη της Γουλβς, η οποία μπαίνει με σίγουρα καλύτερες προϋποθέσεις για ένα θετικό αποτέλεσμα κι αυτό μας κάνει να στραφούμε προς το Χ2.

Τέλος και στο κομμάτι της αγοράς καρτών, η Γουλβς είναι η ομάδα που έχει δεχτεί τις περισσότερες στην κατηγορία (38 κίτρινες, 3 κόκκινες), παίζοντας ως και αρκετά σκληρά σε κάποιες περιπτώσεις. Αξίζει ένα στοίχημα στο bet builder με γκολ στο Under 2,5, το Χ2 της Γουλβς αλλά και το να πάρει η Γουλβς τις περισσότερες κάρτες, σε απόδοση 4,20.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Λεβαδειακός – Λάρισα: 1 & G/G (απόδοση 4,40), 15:00
  • Φούλαμ – Γουλβς: Χ2 & Under 2,5 & Γουλβς περισσότερες κάρτες (απόδοση 4,20), 22:00
TAGS ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΑΓΓΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ