FREETIPS247

Προγνωστικά στοιχήματος: Bet Builder στο Ελλάδα – Φινλανδία στο 6.50

Η αγκαλιά του Τάσου Μπακασέτα με τον Φώτη Ιωαννίδη
Η αγκαλιά του Τάσου Μπακασέτα με τον Φώτη Ιωαννίδη INTIME SPORTS

Το Bet Builder του Freetips247 είναι από τον αποψινό (7/9, 21.45) πρώτο αγώνα της Εθνικής κόντρα στη Φινλανδία στο Γ. Καραϊσκάκης στο πλαίσιο του 2ου ομίλου της League B για το Nations League.

Η Εθνική Ελλάδας ξεκινά τις υποχρεώσεις της στο Nations League αντιμετωπίζοντας τη Φινλανδία στο Γ. Καραϊσκάκης και στη συνέχεια την Ιρλανδία στο Δουβλίνο την Τρίτη (10/9).

Στις κλήσεις του Γιοβάνοβιτς απουσιάζουν οι Κουρμπέλης, Λημνιός, Σάλιακας, Κώτσιρας και Μπάλντοκ.

Αντίθετα, οι Γιάννης Κωνσταντέλιας και Κωνσταντίνος Κουλιεράκης βρίσκονται στην αποστολή, ενώ την παρθενική του εμφάνιση αναμένεται να κάνει ο μεσοεπιθετικός της Σλάβια Πράγας, Χρήστος Ζαφείρης, ο οποίος προτίμησε την Γαλανόλευκη αντί της Νορβηγίας.

Η Φινλανδία τέσσερα χρόνια μετά την παρθενική συμμετοχή της σε τελική φάση Euro επιχειρεί να επιστρέψει στο προσκήνιο.

Ο Μάρκου Κάνερβα, ο οποίος βρίσκεται από το 2011 στον πάγκο της, αρχικά ως ασίσταντ και πέντε χρόνια αργότερα ως χεντ κόουτς λίγο έλειψε να την οδηγήσει για δεύτερη διαδοχική φορά στο Euro της Γερμανίας, όμως οι Φινλανδοί ηττήθηκαν από την Ουαλία στα ημιτελικά των playoffs με 4-1.

Στα προκριματικά τερμάτισαν τρίτοι, τέσσερις βαθμούς μακριά από Δανία και Σλοβενία, καθώς οι ήττες από Σλοβενία και Καζακστάν αποδείχθηκαν καταδικαστικές (6-0-4).

Η Ελλάδα από το 1966 μετράει 9 νίκες σε 10 αναμετρήσεις απέναντι στην Φινλανδία ως γηπεδούχος (9-0-1). Η μία και μοναδική ήττα της σημειώθηκε το 2015 με 1-0.

Αρχηγός της εθνικής Φινλανδίας είναι ο 34χρονος γκολκίπερ της Μπάγερ Λεβερκούζεν, Λούκας Χραντέτσκι, ο οποίος έχει καταγράψει 92 διεθνείς συμμετοχές, ενώ πρώτος σκόρερ στην ιστορία της είναι ο Τέεμου Πούκι με 42 γκολ.

Ο Πούκι στα 34 του υπολογίζεται κανονικά στην αποστολή για το ματς με την Εθνική ενώ από το 2023 αγωνίζεται στη Μινεσότα (MLS). Πρόκειται για έναν από τους πέντε συνολικά διεθνείς που ξενιτεύτηκαν στις ΗΠΑ.

Οι Φινλανδοί προέρχονται από οχτώ διαδοχικά Over, ενώ στα τελευταία παιχνίδια τους τον περασμένο Ιούνιο, ηττήθηκαν με 4-2 από την Πορτογαλία. Στη συνέχεια αναδείχθηκαν ισόπαλοι 2-2 με την Σκωτία.

Ο άλλοτε άσος του Παναθηναϊκού Ρόμπιν Λουντ στα 31 του διατηρεί μόνιμη θέση στο ρόστερ. Μεγάλη δόξα στο ποδόσφαιρο της χώρας αποτελεί ο σπουδαίος Γιάρι Λιτμάνεν, ο οποίος είναι ρέκορντμαν συμμετοχών με 137! Ο 28χρονος χαφ της Ρεν, Γκλεν Καμαρά έχει επιστρέψει στην αποστολή.

Οι Φινλανδοί προέρχονται από οχτώ διαδοχικά Over, ενώ στα τελευταία παιχνίδια τους τον περασμένο Ιούνιο, ηττήθηκαν με 4-2 από την Πορτογαλία, ενώ αναδείχθηκαν ισόπαλοι 2-2 με την Σκωτία.

Σε ότι αφορά το Bet Builder πρώτη μας επιλογή είναι ο άσος. Υπάρχει ενθουσιασμός στην Εθνική ομάδα από το νέο ξεκίνημα με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς στον πάγκο, ενώ πρόκειται για μια από τις καλύτερες φουρνιές στην ιστορία της. Η Φινλανδία δεν τρομάζει σε καμία περίπτωση.

Δεύτερη επιλογή μας να σκοράρει ο Φώτης Ιωαννίδης. Ο φορ του Παναθηναϊκού έχει αποδείξει την αξία του απέναντι σε δυσκολότερους αντιπάλους και με τον τρόπο που αγωνίζεται είναι ικανός να βρει δίχτυα από την 1η αγωνιστική.

Περιμένουμε την Εθνική να έχει την πρωτοβουλία των κινήσεων δίχως όμως να πάρει μεγάλα ρίσκα. Με βάση τον τρόπο που επιλέγει να παίζει ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς αναμένουμε ένα ματς, το οποίο μπορεί να κριθεί στα 2-3 γκολ.

Συνοπτικά το Bet Builder:

  • Νικητής: 1 (1.70)
  • Να σκοράρει: Ιωαννίδης (2.77)
  • Σύνολο Τερμάτων: 2-3 (1.95)

Απόδοση Bet Builder: 6.50

Στο Freetips247.com μπορείτε να βρείτε έτοιμα δελτία με προγνωστικά από όλες τις αγορές, όπως anytime scorers, γκολ, νικητές και πολλές ακόμα επιλογές!

TAGS FREETIPS247
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ