FREETIPS247

Προγνωστικά στοιχήματος: Bet Builder στο Ουρουγουάη - Κολομβία σε απόδοση 8.25

Colombia's James Rodriguez controls the ball during a Copa America Group D soccer match against Paraguay in Houston, Monday, June 24, 2024. (AP Photo/Kevin M. Cox)
Colombia's James Rodriguez controls the ball during a Copa America Group D soccer match against Paraguay in Houston, Monday, June 24, 2024. (AP Photo/Kevin M. Cox) @2024 KEVIN M. COX/AP IMAGES

Με τον δεύτερο ημιτελικό του Copa America 2024 ασχολείται το Freetips247.com, ανάμεσα σε Ουρουγουάη και Κολομβία, και προτείνει Bet Builder σε απόδοση 8.25.

Το δεύτερο εισιτήριο για τον τελικό του Copa America 2024 θα κριθεί από το ζευγάρι Ουρουγουάη - Κολομβία.

Η τυπικά γηπεδούχος Ουρουγουάη έκανε την... έκπληξη στην προημιτελική φάση και απέκλεισε την Βραζιλία στην διαδικασία των πέναλτι, μένοντας στο ισόπαλο 1-1 στην κανονική διάρκεια. Από την άλλη η Κολομβία είχε την πιο άνετη πρόκριση στα ημιτελικά, επικρατώντας με 5-0 του Παναμά.

Ο δεύτερος ημιτελικός του Copa America 2024 είναι πιο ισορροπημένος τόσο από πλευράς ομάδων, όσο και από πλευράς αποδόσεων. Αναφορικά με το Bet Builder στην αναμέτρηση το Freetips247.com προτείνει τρεις επιλογές με σύνολο γκολ, σύνολο καρτών και προσπάθειες στην εστία τα οποία βγάζουν απόδοση 8.25.

Πρώτη επιλογή θα είναι το 2 έως 3 γκολ στην αναμέτρηση. Περιμένουμε κλειστό ματς, αλλά όσο περνάει η ώρα θα δούμε τις δύο ομάδες να βγαίνουν στην επίθεση για να βρουν δίχτυα. Το κίνητρο είναι τεράστιο, καθώς μιλάμε για ένα εισιτήριο στον τελικό της διοργάνωσης. Ναι μεν, οι δύο ομάδες θα προστατέψουν την άμυνά τους αλλά θα χρειαστεί να σκοράρουν για να βάλουν τις βάσεις για την πρόκριση.

Προγνωστικά στοιχήματος

Στη συνέχεια θα επιλέξουμε το Over 5.5 στις κάρτες. Ομάδες σκληροτράχηλες και οι δύο, έχοντας μεγάλη ευκαιρία να βρεθούν στον τελικό της διοργάνωσης. Σίγουρα δεν θ' αφήσουν στην τύχη καμία επίθεση των αντιπάλων και με κάθε τρόπο θα προσπαθήσουν να προστατέψουν την εστία τους. Ματς με πολλές μονομαχίες, αρκετά μαρκαρίσματα και πολλή δουλειά στο πειθαρχικό κομμάτι προβλέπεται.

Τέλος θα πάμε με τις προσπάθειες στην εστία του Μαξ Αραούχο και θα επιλέξουμε το 1+. Ο Μαξ Αραούχο αποτελεί τον τρίτο σκόρερ στο Copa America και θεωρούμε πως θα είναι βασική απειλή για την άμυνα της Κολομβίας. Ο Ουρουγουανός περιμένουμε να βρει ένα σουτ στο τέρμα.

Το Bet Builder του Freetips247.com

  • Σύνολο γκολ: 2-3
  • Σύνολο καρτών: Over 5.5
  • Προσπάθειες στην εστία - Μαξ Αραούχο: 1+
  • Bet Builder απόδοσης: 8.25

Στο Freetips247.com μπορείτε να βρείτε έτοιμα δελτία με προγνωστικά από όλες τις αγορές, όπως anytime scorers, γκολ, νικητές και πολλές ακόμα επιλογές!

TAGS FREETIPS247 ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ