FREETIPS247

Προγνωστικά στοιχήματος: Bet Exotic με 2-3 γκολ από την Β΄ Δανίας

Μπάλες σε δίχτυα σε ματς της MLS στην αναμέτρηση Όστιν - Λος Άντζελες Γκάλαξι
Μπάλες σε δίχτυα ©2021 MICHAEL THOMAS/ASSOCIATED PRESS

To Bet Exotic του Freetips247 ρίχνει δίχτυα στη Δανία, εκεί όπου στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής στη Β΄ κατηγορία, η Χβιντόβρε υποδέχεται την Κόλντινγκ.

Αρκετά φτωχό είναι το σημερινό κουπόνι του στοιχήματος, το οποίο μας οδηγεί σε αναζήτηση σημείων από χαμηλότερες κατηγορίες και πρωταθλήματα. Το… μάτι μας έπεσε σε ένα αρκετά ενδιαφέρον σημείο από την Β’ Δανίας, εκεί όπου η Χβιντόβρε αντιμετωπίζει την Κόλντιγκ για την 12η αγωνιστική και έχουμε την ανάλυση και τα προγνωστικά.

Οι γηπεδούχοι βρίσκονται στην πέμπτη θέση της βαθμολογίας έχοντας μόλις μια ήττα στα τελευταία οχτώ παιχνίδια. Αξίζει να σημειωθεί πως η Χβιντόβρε θεωρείται ιστορικός σύλλογος στη Δανία αφού ιδρύθηκε το 1925 και κατάφερε να αναδειχθεί πρωταθλήτρια στη σκανδιναβική χώρα τρεις φορές (1966, 1973 και 1981). Επίσης το 1980 κατέκτησε και το Κύπελλο! Πρακτικά, λοιπόν, δεν είναι ένας τυχαίος σύλλογος και χαίρει της εκτίμησης του κοινού στην σκανδιναβική χώρα.

Μάλιστα, για μια τριετία φόρεσε τα χρώματα του συλλόγου ο σπουδαίος Πέτερ Σμάιχελ, με μεγάλη καριέρα μετέπειτα σε Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και εθνική Δανίας, αλλά και ο Κένεθ Μπρίλε που ξεχώρισε σε Άντερλεχτ και Μαρσέιγ.

Από την άλλη πλευρά, οι Κυανόλευκοι της Κόλντινγκ, οι οποίοι βρίσκονται στη 10η θέση έχουν μόλις μια νίκη στις τελευταίες έξι αγωνιστικές. Η Κόλντινγκ πήρε μέρος δύο φορές στη δεκαετία του '80 στα μεγάλα σαλόνια του ποδοσφαίρου της Δανίας (1982, 1983), ενώ μια μεγάλη δόξα του παρελθόντος, ο Γιαν Μέλμπι (πρώην Λίβερπουλ) έχει φορέσει επίσης τη φανέλα της .

Σε ό,τι αφορά το στοιχηματικό κομμάτι της αναμέτρησης, αξίζει να σημειωθεί πως οι δύο αντίπαλοι στην έδρα της Χβιντόβρε, την Pro Ventilation Arena, χωρητικότητας 12.000 θέσεων, στα έξι τελευταία μεταξύ τους ματς από το 2017 έχουν φέρει στα πέντε εξ αυτών 2-3 γκολ. Με γνώμονα το γεγονός πως οι αναμετρήσεις τους να κρίνονται στις λεπτομέρειες θα στραφούμε στο σοβαρό ενδεχόμενο να επαναληφθεί το συγκεκριμένο στατιστικό.

Η πρόταση:

  • Χβιντόβρε vs Κόλντινγκ 2-3 γκολ (2.00)

Στο Freetips247.com μπορείτε να βρείτε έτοιμα δελτία με προγνωστικά από όλες τις αγορές, όπως anytime scorers, γκολ, νικητές και πολλές ακόμα επιλογές!

TAGS FREETIPS247
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ