ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ

Προγνωστικά στοιχήματος: Χωρίς ηθικό η Μπενφίκα, σκοράρει η Ζιλ Βισέντε

Ο Ρομάν Γιάρεμτσουκ της Μπενφίκα στο Καμπ Νόου σε αναμέτρηση κόντρα στην Μπαρτσελόνα
Ο Ρομάν Γιάρεμτσουκ της Μπενφίκα © 2022 JOAN MONFORT/ASSOCIATED PRESS

Προσπαθεί να πατήσει το κουμπί της επανεκκίνησης η Μπενφίκα μετά από την απώλεια του Λιγκ Καπ, αλλά το ματς με τη Ζιλ Βισέντε εγκυμονεί κινδύνους. Ποντάρισμα στο 4.10.

Χωρίς ηθικό η Μπενφίκα, που πάει από το κακό στο χειρότερο. Δεν υπάρχει ένας ξεκάθαρος προσανατολισμός και η καθυστερημένη απόλυση του Ζεζούς μόνο κακό έκανε, αφού το κλίμα είχε διαταραχθεί. Με τον Βερίσιμο στον πάγκο υπάρχει πίστη και θέληση ότι δεν θα παρατήσουν τη μάχη του τίτλου, αλλά το -12 από την Πόρτο παρά το ματς λιγότερο, δεν δίνει πολλές ελπίδες, ειδικά μετά από τα όσα βλέπουμε στο χορτάρι. Μέσα σ’ όλα αυτά χάθηκε και το Λιγκ Καπ το Σάββατο κόντρα στη Σπόρτινγκ Λισαβόνας με 2-1, παρότι προηγήθηκε στο σκορ, δεν ήταν πάντως και η καλύτερη του παιχνιδιού και μοιραία ήρθε η ήττα. Χάθηκε άλλος ένας τίτλος και η ομάδα κινδυνεύει να μείνει χωρίς τρόπαιο για τρίτη χρονιά.

Το ματς απόψε κόντρα στη Ζιλ Βισέντε (21:00 COSMOTE SPORT 5, LIVE από το SPORT24 ) εγκυμονεί πολλούς κινδύνους. Η Μπενφίκα δίνει πολλά δικαιώματα με την ανασταλτική λειτουργία της παρά το γεγονός πως σκοράρει με μεγάλη συνέπεια. Η φιλοξενούμενη είναι στα πάνω της, έχει βγάλει ένα δύσκολο πρόγραμμα, μετράει 3-1-0 ρεκόρ και στα τελευταία οκτώ ματς έχει χάσει μόνο από τη δυνατή Σπόρτινγκ. Μέσα σ’ όλα αυτό το απογοητευτικό κλίμα η Μπενφίκα δεν έχει τον γκολτζή Νούνιες, τον στόπερ Οταμέντι, πέραν των μακροχρόνιων απόντων Βερίσιμο (στόπερ) και Σεφέροβιτς (φορ). Ο χρήσιμος επιθετικός Ράφα Σίλβα επέστρεψε, αλλά δεν είναι σίγουρο κατά πόσο θα παίξει.

Προγνωστικά στοιχήματος

Το 1.36 του άσου δεν λέει όλη την αλήθεια. Η Μπενφίκα είναι κουρασμένη, δεν έχει φόρμα, θα πάει και με κάποιες αλλαγές απόψε και δέχεται εύκολα φάσεις. Η φιλοξενούμενη είναι στα πάνω της και έχει σκοράρει 7/8 τελευταία ματς της. Αξίζει το ρίσκο στο Χ2 & over 1,5 που κυκλοφορεί στο 4.10.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Μπενφίκα - Ζιλ Βισέντε: Χ2 & over 1,5 (απόδοση 4.10), 21:00
TAGS ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ