BETMARKET TIPS

Προγνωστικά στοιχήματος: Χωρίς περιθώρια για ήττα

Σημαία Ισπανίας έξω από το γήπεδο της Ζιρόνα
Σημαία Ισπανίας © 2022 FRANCISCO SECO/ASSOCIATED PRESS

Από την Segunda Division και την Δανία είναι η στοιχηματική πρόταση του BetMarket.gr με δύο επιλογές διπλασιασμού.

Ξεκινάμε την ανάλυση μας από τα Playoffs του πρωταθλήματος της Δανίας και την αναμέτρηση της Σίλκεμποργκ με την Μπρόντμπι. Οι γηπεδούχοι πλέουν σε πελάγη ευτυχίας, μιας και σφράγισαν την εξαιρετική δουλειά που διανύουν με την κατάκτηση του Κυπέλλου. Νωρίτερα είχαν κάνει ήδη μία μεγάλη έκπληξη στην έδρα τους το τελευταίο 20ημερο, όταν και συνέτριψαν με 3-0 την πρωτοπόρο Μίντιλαντ. Όλα τα παραπάνω δείχνουν πως η παρουσία της Σίλκεμποργκ στα playoffs του πρωταθλήματος μόνο τυχαία δεν ήταν.

Η Μπρόντμπι από την άλλη δεν διανύει και την καλύτερη περίοδο της στη σεζόν, μιας και έπεσε από την κορυφή της βαθμολογίας, πληρώνοντας το κακό σερί των τριών αγωνιστικών χωρίς νίκη. Βέβαια, η νίκη κόντρα στην Νόρτζελαντ την λύτρωσε, μιας και παραμένει στην διεκδίκηση του τίτλου και ουσιαστικά άφησε εκτός την αντίπαλο της. Σχετικά με τις απουσίες, εκτός είναι οι Γκρέβε, Κλάιμπερ και Άλβες, αλλά και ο τιμωρημένος Τσιέμπε.

Η Μπρόντμπι παίζει σήμερα το… κεφάλι της. Ή κερδίζει και παραμένει στην μάχη του τίτλου, περιμένοντας παράλληλα στραβοπάτημα της Μίντιλαντ ή αποχαιρετά. Η Σίλκεμποργκ μετρά στην έδρα της όλες κι όλες 6 νίκες σε 15. Κυρίως όμως δεν έχει τώρα κάποιο κίνητρο. Θα πάμε, λοιπόν, στο διπλό με το over 1,5 σε απόδοση 2,00.

Προγνωστικά στοιχήματος

Συνεχίζουμε την ανάλυση μας και πάμε στην Segunda Division της Ισπανίας, εκεί όπου η Βιγιαρεάλ Β’ αντιμετωπίζει την Αλμπαθέτε. Οι γηπεδούχοι είναι με το ένα πόδι στον υποβιβασμό, μετά τα αποτελέσματα του περασμένου τριημέρου. Απομένουν τρία ματς ακόμη (με το σημερινό) και είναι στο -6 από την παραμονή, ενώ την επόμενη αγωνιστική πηγαίνει στη Βαγιαδολίδ, η οποία παλεύει για την απευθείας άνοδο και πολύ δύσκολα θα πάρει βαθμούς.

Ανάλογη κατάσταση θα είναι και στο εντός με την Σανταντέρ που είναι στα πλέι οφ και εκεί θα θέλει να παραμείνει. Το χειρότερο για την Βιγιαρεάλ Β’ είναι πως θα παίξει σήμερα με πολλές απουσίες, μιας και δεν είναι διαθέσιμος ο πρώτος της σκόρερ, Φορές (ε. 39/16), ενώ θα απουσιάσουν ακόμη πέντε κομβικοί ποδοσφαιριστές. Όσον αφορά τη φόρμα της, μετρά 8/11 ήττες, ενώ έχασε και στα 3/5 στο «Θεράμικα». Η Αλμπαθέτε από την άλλη, εφόσον κερδίσει σήμερα «καθαρίζει» με την υπόθεση παραμονή. Την εξυπηρετεί βέβαια και η ισοπαλία, αλλά δε θα κατέβει γι’ αυτή. Όσον αφορά δε τη φόρμα της, μετρά 5/5 τρίποντα ανεξαρτήτως έδρας. Μεταξύ αυτών το 1-0 επί της πρωτοπόρου Λεγκανές και το 2-1 επί της 3ης Έιμπαρ.

Λαμβάνοντας υπόψιν την κατάσταση των δύο ομάδων, το κίνητρο της νίκης αλλά και τη φόρμα τους, αξίζει να πάμε με το «2» dnb σε απόδοση 2,15.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Σίλκεμποργκ – Μπρόντμπι: 2 & Over 1,5 (απόδοση 2.00), 17:00
  • Βιγιαρεάλ Β’ – Αλμπαθέτε: 2 DNB (απόδοση 2.15), 21:30

Τα κορυφαία πρωταθλήματα παίζουν στο BetMarket.gr με καθημερινές αναλύσεις, ειδικά στοιχήματα και σύγκριση αποδόσεων από τις στοιχηματικές εταιρίες!

TAGS BETMARKET TIPS ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΣΠΑΝΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ