BETMARKET TIPS

Προγνωστικά στοιχήματος: Χτίζει σερί η Παρί, ψάχνει νίκη η Λιντς

Ο Ντάνιελ Φάρκε στην αναμέτρηση ανάμεσα στη Νόριτς και τη Λίβερπουλ
Ο Ντάνιελ Φάρκε στην αναμέτρηση ανάμεσα στη Νόριτς και τη Λίβερπουλ © 2021 RUI VIEIRA / AP IMAGES

Στο 2.32 φτάνουν οι προτάσεις του Betmarket από το σημερινό μενού.

Σε δύο παιχνίδια έχει εστιάσει το Betmatket από το σημερινό πλούσιο ποδοσφαιρικό πρόγραμμα.

Παρί Σεν Ζερμέν – Μονπελιέ

Νίκησε με σκορ 4-1 η Παρί στην έδρα της Χάβρης, πιο δύσκολα σε σχέση με το τελικό σκορ. Κατάφερε να προηγηθεί πριν το ημίχρονο, αλλά ισοφαρίστηκε στο δεύτερο και χρειάστηκε να φτάσει στο 84’ και μια κεφαλιά του Ντεμπελέ για να ανακτήσει το προβάδισμα. Είχε τις ευκαιρίες για να πετύχει γκολ πιο νωρίς, μεταξύ των οποίων και δύο δοκάρια. Ωστόσο, το γεγονός ότι δέχθηκε γκολ στη μοναδική φάση που έκανε η Χάβρη, πρέπει να την προβληματίσει. Γενικά, από τα φιλικά φαίνεται να δέχεται εύκολα γκολ.

Πρεμιέρα με εντός έδρας ισοπαλία (1-1) έκανε η Μονπελιέ κόντρα στη Στρασμπούρ. Δεν εκμεταλλεύτηκε το πολύ καλό πρώτο ημίχρονο, όπου δημιούργησε ευκαιρίες αλλά δεν κατάφερε να σκοράρει. Αποτέλεσμα αυτού, ήταν να κυνηγάει το σκορ τελικά στο δεύτερο, αλλά ισοφάρισε με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Σαβανιέ. Διαθέτει ποιοτική επιθετική γραμμή, αλλά προβληματική αμυντική, ενώ δυσκολεύτηκε να αντιμετωπίσει τις στημένες φάσεις.

Εννοείται πως είναι ξεκάθαρο φαβορί η Παρί, που παίζει εντός έδρας, είναι η καλύτερη ομάδα και λογικά θα κερδίσει. Αμυντικά δεν μας έχει πείσει και η Μονπελιέ είναι ομάδα με ποιότητα στην επίθεση και μπορεί να σκοράρει στο ματς. Επομένως πάμε με τον άσο σε συνδυασμό με το Goal/Goal σε απόδοση 2,32.

Σέφιλντ Γουένσντεϊ – Λιντς

Εντυπωσιακή η Σέφιλντ Γουένσντεϊ στην πρεμιέρα που κέρδισε με 4-0 την Πλίμουθ, ενώ στη νίκη-πρόκριση επί της Χαλ εκτός έδρας για το Λιγκ Καπ, συνέχισε τις καλές εμφανίσεις. Βέβαια, στο τελευταίο της χρονικά ματς προσγειώθηκε απότομα μετά την ήττα από τη Σάντερλαντ εκτός έδρας με 4-0. Στόχος βέβαια είναι η παραμονή στην κατηγορία.

Άσχημο ξεκίνημα για τη Λιντς που μετράει δύο ισοπαλίες σε ισάριθμα παιχνίδια στο πρωτάθλημα. Παράλληλα, υπέστη και μία εντός έδρας ήττα από τη Μίντλεσμπρο με σκορ 3-0 για το Λιγκ Καπ. Στο τελευταίο της χρονικά παιχνίδι ήρθε ισόπαλη χωρίς σκορ με τη Γουέστ Μπρομ εκτός έδρας. Ωστόσο, ο προπονητής Ντάνιελ Φάρκε έμεινε ικανοποιημένος από το μηδέν που κράτησε στην άμυνα η ομάδα του, αφού είχε δεχθεί 6 γκολ στα προηγούμενα 2 ματς.

Η Λιντς έχει στόχο να ανέβει και ψάχνει την πρώτη της νίκη στη σεζόν. Είναι από τα πιο καλά ρόστερ της κατηγορίας και κάποια στιγμή πρέπει θα βελτιώσει την απόδοσή της. Είναι καλύτερη ομάδα από τη Σέφιλντ και μπορεί πάρει τη νίκη. Επομένως, πάμε με το διπλό σε απόδοση 1,80.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • 23/8, 21:45 Παρί Σεν Ζερμέν – Μονπελιέ: 1 & Goal/Goal (απόδοση 2.32)
  • 23/8, 22:00 Σέφιλντ Γουένσντεϊ – Λιντς: 2 (απόδοση 1.80)

Τα κορυφαία πρωταθλήματα παίζουν στο BetMarket.gr με καθημερινές αναλύσεις, προγνωστικά και ειδικά στοιχήματα από όλες τις στοιχηματικές εταιρίες!

TAGS BETMARKET TIPS ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΑΛΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΑΓΓΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ