BETMARKET TIPS

Προγνωστικά στοιχήματος: Clasico με νέα φιλοσοφία και τρίποντα

Προγνωστικά στοιχήματος: Clasico με νέα φιλοσοφία και τρίποντα
MIGUEL ANGEL POLO/VALENCIA BASKET

Το ντέρμπι Ρεάλ – Μπαρτσελόνα για το Supercopa Ισπανίας ξεχωρίζει στο κουπόνι του μπάσκετ και το BetMarket.gr έχει τα προγνωστικά.

Ξεκινά σιγά σιγά η δράση στα ευρωπαϊκά παρκέ. Ήδη έχουμε τους πρώτους επίσημους αγώνες σε Γαλλία, Γερμανία και Αδριατική Λίγκα, ενώ τρέχουν παράλληλα τα προκριματικά του BCL με την συμμετοχή και του ΠΑΟΚ.

Εμείς θα προτιμήσουμε τους ημιτελικούς των Supercoppa σε Ιταλία και Ισπανία, εκεί όπου έχουμε εντοπίσει δύο σημεία με ενδιαφέρον.

Αρχή κάνουμε με το clasico της Ισπανίας ανάμεσα στην Ρεάλ Μαδρίτης και την Μπαρτσελόνα. Οι Μαδριλένοι είχαν ως απώλεια από τους βασικούς παίκτες τους μονάχα τον Γιαμπουσέλε. Ακόμα και η απώλεια του Πουαριέ, καλύφθηκε από τους Γκαρούμπα και Ιμπάκα, κυρίως όμως μιλάμε για έναν παίκτη που είχε τρομερή σεζόν χτες, ήταν όμως back up «ψηλός». Πρακτικά για τους μερένγκες δεν άλλαξε κάτι και στόχος του Τσους Ματέο είναι η όσο το δυνατόν πιο γρήγορη ένταξη των νέων παικτών (Ράταν Μέις και Φελίζ), αλλά και του Ντεκ που επέστρεψε από τραυματισμό.

Αντίθετη είναι η εικόνα στην Μπαρτσελόνα που προχώρησε σε αρκετές αλλαγές. Κυριότερη όλων φυσικά είναι αυτή του προπονητή, με τον Ζουάν Πεναρόγια να αναλαμβάνει την ομάδα. Ένας προπονητής που έχει δείξει τα διαπιστευτήρια του στην Ισπανία, με τις εξαιρετικές σεζόν σε Ανδόρα και Μπούργος, αλλά και την 1η σεζόν του στην Μπασκόνια. Οι Καταλανοί πρόσθεσαν τον Πάντερ για να δώσει το απαραίτητο σκορ, αλλά και τους Φαλ και Μέτου που θα δώσουν ύψος και όγκο.

Αν κάτι χαρακτηρίζει το παιχνίδι του Πεναρόγια είναι η στόχευση στο τρίποντο. Και η αλήθεια είναι ότι με βάση αυτό το στοιχείο, απέκτησε και τον Κέβιν Πάντερ. Θεωρούμε πως οι μπλαουγκράνα θα ψάξουν τα σουτ και έχουν παίκτες να πάρουν πολλές προσπάθειες. Γι’ αυτό και η επιλογή μας είναι να έχει η Μπαρτσελόνα τα περισσότερα εύστοχα τρίποντα σε απόδοση 2.50.

Πάμε στο Supercoppa Ιταλίας, εκεί όπου μας απασχολεί ο αγώνας της Μιλάνο με την Βενέτσια. Η ομάδα του Έτορε Μεσίνα άλλαξε αρκετά φέτος, μιας και έφυγαν τα βαριά κορμιά με τα αργά πόδια και προστέθηκε αθλητικότητα (Νίμπο - Καρούζο), αλλά και δημιουργία με εκτέλεση (Μπολμάρο – Ντιμιτρίεβιτς). Παράλληλα, οι Μιλανέζοι διατήρησαν τους δύο καλύτερους σκόρερ τους (Μίροτιτς – Σιλντς), οπότε είναι μία από τις ομάδες που θεωρούμε ότι θα δούμε upgrade σε σχέση με πέρυσι. Όσο για την Βενέτσια, είναι μία καλή ομάδα που πρόσθεσε εκτελεστικές μονάδες, προεξέχοντος του Μάνφορντ. Δεν θεωρούμε, όμως ότι θα μπορεί να κάνει το κάτι παραπάνω, ούτε στην Ιταλία, ούτε στο Eurocup.

Θεωρούμε πως η Μιλάνο μπορεί να πετύχει εύκολους πόντους είτε από το «ζωγραφιστό» είτε από την περιφέρεια. Και θέλει να κάνει ένα δυνατό ξεκίνημα για να διεκδικήσει τον πρώτο τίτλο της σεζόν. Θα πάμε λοιπόν στο over 81.5 της Μιλάνο σε απόδοση 1.88.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • ΙΣΠ – 21/9, 19:30 – Ρεάλ Μαδρίτης – Μπαρτσελόνα: Μπαρτσελόνα περισσότερα εύστοχα τρίποντα (Απόδοση: 2,50)
  • ΙΤΑ – 21/9, 19:00 – Μιλάνο – Βενέτσια: Μιλάνο Over 81.5 (Απόδοση: 1.88)

Στο BetMarket.gr θα βρείτε προγνωστικά μπάσκετ από τις κορυφαίες διοργανώσεις και ειδικά στοιχήματα από τις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες!

TAGS BETMARKET TIPS ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΜΠΑΣΚΕΤ BET
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ