BETMARKET TIPS

Προγνωστικά στοιχήματος: Combo πρόκρισης για την Ομόνοια

Προγνωστικά στοιχήματος: Combo πρόκρισης για την Ομόνοια
INTIME SPORTS

Ένα σημείο διπλασιασμού ξεχωρίζει το Betmarket.gr από την αναμέτρηση Φέχερβαρ – Ομόνοια.

Με στόχο την πρόκριση στα play-offs του Europa Conference League ταξιδεύει η Ομόνοια στην Ουγγαρία που έχει να υπερασπιστεί τη νίκη με 1-0 στο πρώτο ματς.

Φέχερβαρ – Ομόνοια

Η εμφάνιση της Φέχερβαρ στη Κύπρο ήταν αρκετά κακή και μάλλον ευχαριστημένη πρέπει να είναι με την ήττα με μόλις 1-0. Η κυπριακή ομάδα έχανε τη μία ευκαιρία μετά την άλλη και θα μπορούσε να σκοράρει κι άλλα γκολ. Καμία βελτίωση στο πρωτάθλημα που υπέστη βαριά ήττα με 4-1 από την Ουιπέστ. Ουσιαστικά δεν δεν μπήκε ποτέ στο κλίμα του αγώνα και βρέθηκε να χάνει με 3-0 στο ημίχρονο! Δύσκολη βραδιά αναμένεται για τους γηπεδούχους στο Φέχερβαρ – Ομόνοια!

Οι πράσινοι του Νταμπράουσκας έκαναν ακόμη μια πολύ καλή εμφάνιση, κυριάρχησαν στον αγωνιστικό χώρο από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό. Το τελικό σκορ και η νίκη με 1-0 τους αφήνει δυσαρεστημένους, αφού οι ποδοσφαιριστές της έχασαν τα… άχαστα. Ιδιαίτερα στο πρώτο ημίχρονο, η Ομόνοια θα μπορούσε να σκοράρει τουλάχιστον 1 ή 2 φορές και γενικά θα μπορούσε να έχει καθαρίσει την υπόθεση πρόκριση από το πρώτο κιόλας ματς!

Εκτός αποστολής ο Σιπριάνο, οποίος αποχωρεί και στη θέση του αποκτήθηκε ο Κίτσιος, που είναι σημαντική αναβάθμιση για το αριστερό άκρο της άμυνας. Ωστόσο ο Ελληνας αμυντικός δεν ταξίδεψε στην Ουγγαρία. Στο δεξί άκρο, από τραυματισμό προέρχονται οι Μασούρας και Ντιουκού, αλλά παρουσιάζονται ως ετοιμοπόλεμοι.

Η Ομόνοια μοιάζει σε καλή κατάσταση, παίζει με σταθερότητα και βγάζει εμπιστοσύνη κόντρα σε ομάδες τέτοιου βεληνεκούς. Επομένως στα προγνωστικά Φέχερβαρ – Ομόνοια θα πάμε με το αήττητο των πρασίνων και το χαμηλό σκορ. Το Χ2 & Under 3.5 προσφέρεται στον διπλασιασμό!

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

  • Φέχερβαρ – Ομόνοια: Χ2 & Under 3.5 (απόδοση 2.02), 19:00

Τα κορυφαία πρωταθλήματα παίζουν στο BetMarket.gr με καθημερινές αναλύσεις, προγνωστικά και ειδικά στοιχήματα από όλες τις στοιχηματικές εταιρίες!

TAGS BETMARKET TIPS ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ