TIPS ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Προγνωστικά στοιχήματος: Δεν αρέσουν οι συναισθηματισμοί στον Κόντε

FILE - Tottenham's head coach Antonio Conte gives instructions from the side line during the English Premier League soccer match between Tottenham Hotspur and Newcastle United at the Tottenham Hotspur Stadium in London, England, Sunday, Oct. 23, 2022. Tottenham announced that manager Antonio Conte has left the Premier League club "by mutual agreement." (AP Photo/Frank Augstein, File)
Ο Αντόνιο Κόντε δίνει εντολές στους παίκτες της Τότεναμ. © 2022 FRANK AUGSTEIN/AP IMAGES

Ο Λάμπρος Μπαλάφας ποντάρει σε δύο επιλογές του 2.00+ από το βραδινό πρόγραμμα.

Σπουδαίο ματς διεξάγεται σήμερα στην Ιταλία, η Γιουβέντους φιλοξενεί τη Νάπολι με κεντρικό πρόσωπο τον Αντόνιο Κόντε. Αποτέλεσε τεράστιο κεφάλαιο για την Κυρία τόσο σαν παίκτης όσο και σαν προπονητής, κατάκτησε συνολικά 8 πρωταθλήματα. Προφανώς δεν θα τον ξεχάσουν οι οπαδοί των μπιανκονέρι ωστόσο τώρα ο Κόντε πάει ως αντίπαλος στο Τορίνο και μάλιστα με διάθεση να οδηγήσει την Νάπολι στην 4η συνεχόμενη νίκη της. Η Γιουβέντους μεσοβδόμαδα επικράτησε 3-1 της Αϊντχόφεν, εκμεταλλεύτηκε τα κενά που άφηναν οι Ολλανδοί στην άμυνα και ξεκίνησε εντυπωσιακά στο Τσάμπιονς Λιγκ. Αντίθετα στο πρωτάθλημα δείχνει μια δυσκολία στο γκολ, προέρχεται από δύο… κολλητά 0-0 με Ρόμα και Έμπολι, δεν μπόρεσε να ανοίξει τις άμυνες που βρήκε απέναντί της. Θα τα καταφέρει κόντρα στη Νάπολι; Ο Κόντε προφανώς και έχει διαβάσει αυτό το πρόβλημα και κάτι θα έχει ετοιμάσει, Κβαρατσκέλια και Λουκάκου μπορούν να πληγώσουν κάθε άμυνα.

Ο δύσκολος δρόμος του Τεν Χαγκ

Το λες και νωθρό το φετινό ξεκίνημα της Κρίσταλ Πάλας, δεν έχει πανηγυρίσει νίκη μετά τις πρώτες 4 αγωνιστικές στην Αγγλία, έχει δεχθεί γκολ σε όλα τα ματς, χαλάει όλα τα ωραία που κάνει στο επιθετικό σκέλος. Απέκτησε παίκτες για να καλύψει το μεγάλο κενό από την πώληση του Ολίς στην Μπάγερν, αλλά φαίνεται πως χρειάζεται χρόνος για να βρουν όλοι τους ρόλους τους. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πάει στο Λονδίνο ερχόμενη από ένα κυνικό 3-0 στο Σαουθάμπτον. Δεν έβγαλε μάτια με την απόδοσή της, αλλά «καθάρισε» το ματς σε κρίσιμα χρονικά σημεία. Ο Τεν Χαγκ προσπαθεί να βρει ισορροπία, να μην υπάρχουν ματς στα οποία η ομάδα του… εξαφανίζεται (όπως στην εντός έδρας ήττα με 3-0 από την Λίβερπουλ) από το γήπεδο. Το ρόστερ είναι πανάκριβο, προσωπικότητες υπάρχουν, αλλά χρειάζεται όλο το γκρουπ μια καλύτερη καθοδήγηση.

Προγνωστικά στοιχήματος

Η Κρίσταλ Πάλας θα προσπαθήσει να ελέγξει τον ρυθμό και να «χτυπήσει» στις τρανταχτές αδυναμίες της Γιουνάιτεντ, τόσο στις επιστροφές, όσο και στις χαλαρές τοποθετήσεις της άμυνας στις στατικές φάσεις. Ξεκάθαρο σημείο δεν προκύπτει, αλλά θεωρώ πως το ματς δεν θα… ξεφύγει, επιλέγω 2-3 γκολ στο 2.10.

Η Γιουβέντους δίνεται φαβορί στο ντέρμπι με την Νάπολι, ωστόσο θεωρώ πως η αποστολή της δεν θα είναι καθόλου εύκολη. Ο Κόντε θα κλείσει χώρους και έχει τους παίκτες να πετύχει γκολ στην επίθεση. Θα δώσω καλή τύχη στους «παρτενοπέι» επιλέγω Χ2 & over 1.5 στο 2.42.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Γιουβέντους - Νάπολι: Χ2 & over 1.5 (απόδοση 2.42), 19:00
  • Κρίσταλ Πάλας – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: 2-3 γκολ (απόδοση 2.10), 19:30
TAGS TIPS ΜΠΑΛΑΦΑΣ TIPSTERS ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΤΑΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΑΓΓΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ BIG GAMES BET
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ