FREETIPS247

Προγνωστικά στοιχήματος: Δεν χάνει η Σκωτία, Ουρουγουάη για μεγάλα πράγματα

Προγνωστικά στοιχήματος: Δεν χάνει η Σκωτία, Ουρουγουάη για μεγάλα πράγματα
Ο Ντάργουιν Νούνιες σκοράρει το δεύτερό του γκολ και τρίτο της εθνικής Ουρουγουάης στο νικηφόρο παιχνίδι για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2026 κόντρα στη Βολιβία @2023 AP IMAGES/MATILDE CAMPODONICO

Euro 2024 και Copa America 2024 μονοπωλούν το στοιχηματικό ενδιαφέρον και απόψε (23/6) με το Freetips247 να παίζει σε... διπλό ταμπλό παρουσιάζοντας Bet Builder για τα ματς Σκωτία – Ουγγαρία και Ουρουγουάη – Παναμάς.

Σκωτία - Ουγγαρία

Η Σκωτία μετά τη συντριβή ήττα με 5-1 από την Γερμανία στην πρεμιέρα απέσπασε ισοπαλία 1-1 με την Ελβετία. Ουσιαστικά αυτός ο πολύτιμος βαθμός την διατηρεί ζωντανή, αφού πλέον κυνηγά τη νίκη με την Ουγγαρία, καθώς με τέσσερις βαθμούς θα έχει βάσιμες ελπίδες για πρόκριση ως μία από τις καλύτερες τρίτες ομάδες.

Στον αντίποδα, η ομάδα του Μάρκο Ρόσι μετά την ήττα με 3-1 από την Ελβετία, δεν έπεσε αμαχητί απέναντι στους οικοδεσπότες Γερμανούς, όμως συνάμα δεν κατάφερε να αποτρέψει την ήττα με 2-0. Οι Σκωτσέζοι θα κυνηγήσουν τη νίκη για να κάνουν το μεγάλο βήμα για πρόκριση έστω ως τρίτοι, αλλά το έργο τους μόνο εύκολο δεν θεωρείται. Το ματς είναι πολύ πιθανό να κριθεί σε λεπτομέρειες...

Για το Bet Builder

Πρώτη μας επιλογή είναι η διπλή ευκαιρία υπέρ της Σκωτίας. Το κίνητρο είναι κυρίως υπέρ της ομάδας του Κλαρκ που παλεύει για πρόκριση έχοντας τον ένα βαθμό από το ματς με την Ελβετία.

Από εκεί και πέρα θα στραφούμε στα 2-3 γκολ σε ένα ματς, όπου η Σκωτία δεν έχει λόγο να ανοιχτεί, αλλά με παιχνίδι υπομονής να πετύχει τον στόχο της που δεν είναι άλλος από τη νίκη που θα της επιτρέψει να ελπίζει σε πρόκριση ως τρίτη.

Κλείνοντας το Bet Builder, οι Σκωτσέζοι δεν έχουν καταφέρει να διατηρήσουν ανέπαφη την εστία τους, ενώ οι Ούγγροι μπορεί να μην σκόραραν απέναντι στη Γερμανία, αλλά η εικόνα τους είναι θετική. Μπορούν να βρουν δίχτυα και οι δύο.

Συνοπτικά το Bet Builder:

  • Διπλή Ευκαιρία: 1Χ
  • Σύνολο Τερμάτων: 2-3 (2.00)
  • Να σκοράρουν και οι 2: Ναι (1.62)

Απόδοση Bet Builder: 4.25

Ουρουγουάη – Παναμάς

Τρίτο στη σειρά φαβορί για την κατάκτηση του Κόπα Αμέρικα θεωρείται η Ουρουγουάη (15 κατακτήσεις), πίσω από Αργεντινή και Βραζιλία σε απόδοση 6.50. Η ομάδα του Μαρσέλο Μπιέλσα, στο τελευταίο φιλικό που λειτούργησε ως πρόβα τζενεράλε επικράτησε 4-0 του Μεξικό.

Από την άλλη πλευρά ο Παναμάς θεωρείται μαζί με την Τζαμάικα και την Βολιβία από τις πιο οκνηρές ομάδες της διοργάνωσης. Τούτη μάλιστα είναι η 2η μόλις συμμετοχή σε τελική φάση Κόπα Αμέρικα με τον πρώην τεχνικό του ΑΠΟΕΛ και της Λιντς, Τόμας Κρίστιανσεν να έχει αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας. Ο Παναμάς στο τελευταίο φιλικό προετοιμασίας ηττήθηκε 1-0 από την Παραγουάη.

Για το Bet Builder

Η Ουρουγουάη έχει πολλές λύσεις μεσοεπιθετικά και εκτιμάται πως θα ασκήσει πίεση από το ξεκίνημα απέναντι στον Παναμά. Περιμένουμε την ομάδα του Μπιέλσα να επιβάλει τον ρυθμό της παίρνοντας προβάδισμα από το ημίχρονο.

Ο Παναμάς δεν αποτελεί ασφαλώς φόβητρο, αλλά με τον Κρίστιανσεν στον πάγκο δείχνει να έχει τουλάχιστον πλάνο. Θα ρισκάρουμε να κρατήσει η τυπικά φιλοξενούμενη ομάδα σε φυσιολογικά επίπεδα το σκορ (Under 3.5).

Ο Νούνιες είναι ο παίκτης που αναμένεται να πάρει προσπάθειες από την πλευρά της Ουρουγουάης και με αντιπάλους τους αμυντικούς του Παναμά έχει καλές πιθανότητες να τα καταφέρει.

Συνοπτικά το Bet Builder:

  • Ουρουγουάη – Παναμάς: 1 Ημιχ. (1.22)
  • Ουρουγουάη – Παναμάς:: Under 3.5 γκολ (1.44)
  • Ουρουγουάη – Παναμάς: Να σκοράρει Νούνιες (2.05)

Απόδοση Bet Builder: 5.40

Στο Freetips247.com μπορείτε να βρείτε έτοιμα δελτία με προγνωστικά από όλες τις αγορές, όπως anytime scorers, γκολ, νικητές και πολλές ακόμα επιλογές!

TAGS FREETIPS247 ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ EURO ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ