TIPS ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Προγνωστικά στοιχήματος: Δεν πτοείται από προβλήματα και απουσίες η Λίβερπουλ

Ο Γιούργκεν Κλοπ στον αγώνα της Λίβερπουλ με την Κρίσταλ Πάλας
Ο Γιούργκεν Κλοπ στον αγώνα της Λίβερπουλ με την Κρίσταλ Πάλας 2023 KIN CHEUNG / AP IMAGES

Ο Λάμπρος Μπαλάφας κάνει παιχνίδι με δύο επιλογές στο 2.25 και στο 3.00 από το πρόγραμμα της Κυριακής.

Η Λίβερπουλ είναι ο ορισμός του συνόλου, έχει χτυπηθεί από πολλούς τραυματισμούς, παράλληλα της λείπουν σημαντικότατοι παίκτες σε Κόπα Άφρικα (Σαλάχ) και Ασιατικό Κύπελλο (Έντο) και παρόλα αυτά καταφέρνει και παίρνει νίκες, φιγουράρει στην κορυφή της βαθμολογίας, παίζει όμορφο ποδόσφαιρο, φυσικά με την… σφραγίδα του Κλοπ. Σήμερα δοκιμάζεται στο Μπόρνμουθ, η αποστολή δεν είναι καθόλου εύκολη, οι γηπεδούχοι κάνουν σπουδαία χρονιά, βρίσκονται στη μέση της βαθμολογίας, παίζουν ελεύθερα, είναι επικίνδυνοι, ο Σολάνκε κάνει την καλύτερη σεζόν της καριέρας του και απειλεί την πρώην ομάδα του.

Συνεχίζει τις υψηλές πτήσεις η Γιουβέντους

Η Γιουβέντους συνεχίζει να πιέζει την Ίντερ, όλα δείχνουν πως οδηγούμαστε σε μια μάχη των δυο αυτών παραδοσιακών δυνάμεων μέχρι τέλους. Σήμερα η ομάδα του Αλέγκρι έχει την ευκαιρία έστω και προσωρινά να περάσει μόνη πρώτη, καθώς οι «νερατζούρι» παίζουν την Δευτέρα Σούπερ Καπ με την Νάπολι.

Η Γιουβέντους πείθει όλο και περισσότερο, ο 18χρονος Τούρκος φορ, Γιλντίζ κοντά στον Βλάχοβιτς δίνει τεράστιες λύσεις σε δημιουργία, αλλά και γκολ. Η Λέτσε την ίδια στιγμή στην έδρα της έχει θετικότατο συντελεστή, δείχνει εικόνα ομάδας που δεν θα κινδυνεύσει και θα μείνει άνετα στην κατηγορία.

Προγνωστικά στοιχήματος

Η παράδοση είναι με τους reds, η επιθετική γραμμή της Λίβερπουλ μπορεί να καθορίσει την έκβαση του αγώνα, τα κεράσια σκοράρουν επίσης εύκολα, επιλέγουμε 2 & Goal/Goal.

Είναι στα πάνω της η Γιουβέντους, κάθε ματς έχει και διαφορετικούς πρωταγωνιστές, μπορεί να δώσει συνέχεια στο νικηφόρο σερί, παρά την αντίσταση που λογικά θα προβάλλει η Λέτσε, ο Βλάχοβιτς σηκώνει το βάρος στην επίθεση.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Μπόρνμουθ - Λίβερπουλ : 2 & Goal/Goal ( απόδοση 3.00), 18:30
  • Λέτσε - Γιουβέντους: 2 & over 1,5 (απόδοση 2.25), 21:45
TAGS TIPS ΜΠΑΛΑΦΑΣ TIPSTERS ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΑΓΓΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΤΑΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ