BETMARKET TIPS

Προγνωστικά Στοιχήματος: Δεν τη σταματά ούτε η ομίχλη την Αταλάντα

Atalanta's Ademola Lookman, right, celebrates after scoring his side's third goal during the Europa League final soccer match between Atalanta and Bayer Leverkusen at the Aviva Stadium in Dublin, Ireland, Wednesday, May 22, 2024. (AP Photo/Kirsty Wigglesworth)
Atalanta's Ademola Lookman, right, celebrates after scoring his side's third goal during the Europa League final soccer match between Atalanta and Bayer Leverkusen at the Aviva Stadium in Dublin, Ireland, Wednesday, May 22, 2024. (AP Photo/Kirsty Wigglesworth) AP PHOTO/KIRSTY WIGGLESWORTH

Δύο σημεία από την Ιταλία έχει εντοπίσει το BetMarket.gr και έχει την ανάλυση και την στοιχηματική πρόταση.

Δράση έχουμε στην γειτονική Ιταλία, μιας και έχουμε αναμετρήσεις για το Coppa Italia, αλλά και για το πρωτάθλημα, μιας και η χτεσινή αναμέτρηση της Αταλάντα με την Κόμο μεταφέρθηκε για σήμερα λόγω της ομίχλης που είχε μετατρέψει το γήπεδο των γηπεδούχων σε ένα γιγαντιαίο σύννεφο.

Ξεκινάμε, λοιπόν, από το γήπεδο του Μπέργκαμο και την αναμέτρηση της Αταλάντα με την Κόμο. Οι γηπεδούχοι έμειναν στο 0-0 κόντρα στην Άρσεναλ για την League Phase του Champions League. Θα μπορούσαν να είχαν κερδίσει κιόλας, όμως ο Ράγια απέκρουσε το πέναλτι των "μπεργκαμάσκι", με αποτέλεσμα να μείνει το σκορ χωρίς γκολ.

Αυτό ήταν και το δεύτερο ματς της ομάδας του Γκασπερίνι στο οποίο δεν σκόραρε για την φετινή σεζόν. Το πρώτο ήταν κόντρα στην Ρεάλ Μαδρίτης για το ευρωπαϊκό Σούπερ Καπ. Η διαφορά ανάμεσα στα δύο ματς είναι πως κόντρα στους "μερένχες", η Αταλάντα είχε 0,57 xGoals, ενώ κόντρα στην Άρσεναλ είχε 1,5. Δείγμα του ότι κάλλιστα θα μπορούσε να σκοράρει. Η Κόμο από την άλλη μπορεί να ήρθε με τυμπανοκρουσίες στην Serie A και να έκανε αίσθηση στις μεταγραφές, το ξεκίνημα, όμως, δεν είναι το καλύτερο δυνατό. Μετά από 4 αγώνες είναι στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας και αγνοεί τη νίκη.

Υπάρχουν και εσωτερικά προβλήματα με χαρακτηριστική την περίπτωση του Βαράν που είναι εκτός ομάδας. Στα θετικά είναι πως έχει ποιότητα μπροστά και ψάχνει για γκολ. Κόντρα στην Ουντινέζε έχασε μεν με 1-0, αλλά τελείωσε τον αγώνα με 1,99 xGoals.

Πολύ δύσκολα θα μείνει για δεύτερο σερί ματς χωρίς γκολ η Αταλάντα. Κάθε άλλο, η λογική λέει ότι θα ψάξει ξέσπασμα. Η Κόμο από την άλλη ψάχνει και αυτή τα γκολ, οπότε βρίσκουμε αξία στο Goal/Goal σε απόδοση 1.80.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Προγνωστικά Στοιχήματος: Παιχνίδι στο κύπελλο Ιταλίας

Συνεχίζουμε με το ματς του Κυπέλλου ανάμεσα στην Τορίνο και την Έμπολι. Οι "ταύροι" εντυπωσιάζουν ως τώρα στο πρωτάθλημα, μιας και φιγουράρουν στην 1η θέση της βαθμολογίας, ενώ παραμένουν αήττητοι ως τώρα. Σαφώς η ομάδα του Πάολο Βανόλι έχει το μομέντουμ με το μέρος της και θέλει να συνεχίσει σε ανάλογους ρυθμούς. Βέβαια, το γεγονός ότι ακολουθεί δύσκολο πρόγραμμα με αγώνες κόντρα σε Λάτσιο και Ίντερ της βάζει ένα άτυπο "φρένο".

Εξίσου καλό ξεκίνημα, πάντως, έχει κάνει και η Έμπολι παραμένοντας αήττητη με ρεκόρ 2-3-0 και έχοντας βγάλει κι ένα δύσκολο πρόγραμμα. Το κακό για τους φιλοξενούμενους είναι πως έχουν μπροστά τους το ντέρμπι της Τοσκάνης με την Φιορεντίνα, οπότε θέλοντας και μη θα έχουν και εκεί το μυαλό τους, ενώ παράλληλα απουσιάζουν για σήμερα οι Περιζάν, Ζουρκόφσκι, Εμπουεχί και Φατσίνι.

Αμφότερες οι ομάδες έχουν κάνει πολύ καλό ξεκίνημα και είναι σε καλή κατάσταση. Με δεδομένο, όμως πως έχουν το μυαλό τους και στο πρωτάθλημα το Σαββατοκύριακο, οι προπονητές πιθανώς να ανακατέψουν την τράπουλα για τις ενδεκάδες τους. Θα αφήσουμε, λοιπόν, το σημείο νικητή και θα προτιμήσουμε τα γκολ. Η επιλογή μας είναι το 2-3 γκολ σε απόδοση 1,95. Σημείο που επιβεβαιώθηκε στα δύο τελευταία μεταξύ τους ματς με γηπεδούχο την Τορίνο.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Αταλάντα – Κόμο: Goal/Goal (απόδοση: 1.80), 21:45
  • Τορίνο – Έμπολι: 2-3 γκολ (απόδοση: 1.95), 22:00

Στο BetMarket.gr θα βρείτε μελετημένα προγνωστικά από τα σημαντικότερα ματς της ημέρας και ειδικά στοιχήματα από όλες τις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες!

TAGS BETMARKET TIPS ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΤΑΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ