FREETIPS247

Προγνωστικά στοιχήματος: "Διαστημικό" παρολί σε απόδοση 113.55 

Σημαία Ισπανίας έξω από το γήπεδο της Ζιρόνα
Σημαία Ισπανίας © 2022 FRANCISCO SECO/ASSOCIATED PRESS

Το Freetips247.com προτείνει μια τετράδα στη διαστημική απόδοση 113.55.

Γρανάδα vs Κόρδοβα (1 & G/G)

Συνεχίζει την αήττητη πορεία της η Γρανάδα, καθώς παραμένει χωρίς ήττα στα τελευταία έξι ματς, μετρώντας μία νίκη αλλά και τέσσερις ισοπαλίες, ούσα στην 14η θέση της La Liga 2 με 10 βαθμούς, έναν περισσότερο από την Κόρδοβα. Μία Κόρδοβα η οποία έχει τα πάνω και τα κάτω της το τελευταίο διάστημα, μετρώντας δύο νίκες, δύο ισοπαλίες και δύο ήττες. Επιπλέον, η Κόρδοβα έχανε στο ημίχρονο στους τελευταίους 5 αγώνες εκτός έδρας σε όλες τις διοργανώσεις .Όταν παίζει εντός έδρας, η Γρανάδα δεν έχει χάσει από την Κόρδοβα στους τελευταίους 5 αγώνες. Θα ρισκάρουμε με το 1 & G/G στο 4.05, μιας και η Γρανάδα μπορεί να πάρει τη νίκη ακόμα κι αν δεχθεί γκολ.

Μπούργος vs Μιραντές (1 & G/G)

Επειτα από ένα σερί τεσσάρων αγώνων χωρίς ήττα, ήρθε το αρνητικό αποτέλεσμα την περασμένη αγωνιστική για την Μπούργος. Η αποψινή γηπεδούχος βρίσκεται στην 4η θέση της βαθμολογίας με 14 βαθμούς, δύο περισσότερους από την Μιραντές, η οποία στα τελευταία έξι ματς έχει δύο νίκες, δύο ισοπαλίες και δύο ήττες. Στους τελευταίους 5 από 6 αγώνες της Μπούργος, μπήκαν λιγότερα από 2.5 γκολ (στη διοργάνωση Σεγούντα Ντιβιζιόν). Οπως και στους τελευταίους 9 αγώνες της Μιράντες, μπήκαν λιγότερα από 2.5 γκολ (σε όλες τις διοργανώσεις). Όταν παίζει εντός έδρας, η Μπούργος δεν έχει χάσει από την Μιράντες στους τελευταίους 4 αγώνες. Τα μεταξύ τους ματς είχαν πάντα γκολ και θέαμα, γι' αυτό κι επιλέγουμε το 1 & G/G στο 5.00.

Ουέσκα vs Αλμπαθέτε (Χ)

Τα πάνω και τα κάτω της έχει η Ουέσκα στα τελευταία έξι ματς, καθώς μετράει τρεις νίκες και τρεις ήττες, ούσα στην 2η θέση της κατάταξης της La Liga 2 με 15 βαθμούς. Πέντε λιγότερους έχει η Αλμπαθέτε βρισκόμενη στην 15η θέση της κατάταξης. H Ουέσκα έκανε την τελευταία εντός έδρας νίκη απέναντι στην Αλμπαθέτε το 2016. Ωστόσο, άξιο αναφοράς είναι ότι στα τελευταία τρία μεταξύ τους παιχνίδια, είχαμε ισοπαλία. Ενα σημείο το οποίο θα επιλέξουμε και για το αποψινό ματς σε απόδοση 2.87.

Τσάβες vs Φεϊρένσε (1)

Επειτα από δύο σερί νίκες, ήρθε και η ήττα για την Τσάβες την περασμένη αγωνιστική. Η αποψινή γηπεδούχος βρίσκεται στην 12η θέση της δεύτερης κατηγορίας πρωταθλήματος της Πορτογαλίας, ενώ η Φεϊρένσε τα πάει ελάχιστα καλύτερα αφού έχει συγκεντρώσει εννέα βαθμούς, έναν παραπάνω από την αποψινή της αντίπαλο. Στους τελευταίους 4 αγώνες της Φεϊρένσε, μπήκαν λιγότερα από 2.5 γκολ (σε όλες τις διοργανώσεις). Ενώ δεν έχει κερδίσει στους τελευταίους 6 από 7 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις. Θα κρατήσουμε τον 1 στο 1.93.

Η πρόβλεψη του Freetips247.com

  • Γρανάδα vs Κόρδοβα 1 & G/G (4.10), 19:30
  • Μπούργος vs Μιραντές 1 & G/G (5.00), 19:30
  • Ουέσκα vs Αλμπαθέτε Χ (2.87), 15:00
  • Τσάβες vs Φεϊρένσε 1 (1.93), 22:30

Απόδοση τετράδας: 113.55

Στο Freetips247.com μπορείτε να βρείτε έτοιμα δελτία με προγνωστικά από όλες τις αγορές, όπως anytime scorers, γκολ, νικητές και πολλές ακόμα επιλογές!

TAGS FREETIPS247
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ