FREETIPS247

Προγνωστικά Στοιχήματος: Δικαίωμα στο όνειρο της Σάντα Κολόμα!

Προγνωστικά Στοιχήματος: Δικαίωμα στο όνειρο της Σάντα Κολόμα!

Το Freetips247 εστιάζει στην αναμέτρηση της UE Σάντα Κολόμα που έγραψε ιστορία στην Ανδόρα, αφού απέκλεισε την Μπαλκάνι από το Κόσοβο παίρνοντας την πρόκριση στον Β΄ Προκριματικό Γύρο του Champions League, όπου πλέον τίθεται αντιμέτωπη με την Μίντιλαντ από την Δανία κάνοντας όνειρα για πρόκριση.

Η UE Σάντα Κολόμα από την Ανδόρα έχει ήδη γράψει την δική της «ραψωδία» αποκλείοντας την Μπαλκάνι από το Κόσοβο.

Η ομάδα από την Ανδόρα μετρούσε 17 ήττες σε ισάριθμες αναμετρήσεις στην Ευρώπη, αλλά έβαλε τέλος στο αποκαρδιωτικό σερί. Η UE Σάντα Κολόμα πήρε ιστορική πρόκριση μέσα στο Κόσοβο, αφού παρά την ήττα με 2-1 στο πρώτο παιχνίδι από την Μπαλκάνι, κατάφερε να επικρατήσει στη ρεβάνς με γκολ στο 90+2' (1-0) και να στείλει το ματς στην παράταση.

Στο 102΄ έγινε το 0-2, όμως οι Κοσοβάροι μείωσαν στο 109΄ και το παιχνίδι οδηγήθηκε στα πέναλτι. Εκεί, ο σύλλογος της Ανδόρας ολοκλήρωσε την έκπληξη (πεν. 7-6) και πλέον μετρά αντίστροφα για το αυριανό ματς (23/7, 21.00), όπου υποδέχεται την Μίντιλαντ.

Το ποδόσφαιρο της Ανδόρας ζει μεγάλες πιένες, καθώς και η Ίντερ ντ' Εσκάλδες απέκλεισε την Βελέζ Μόσταρ, αφού μετά το 1-1 στη Βοσνία, έκανε πάρτι στη ρεβάνς με το ευρύ 5-1. Μάλιστα θα αντιμετωπίσει την ΑΕΚ.

Σε ότι αφορά την UE Σάντα Κολόμα, ιδρύθηκε το 1986, ενώ την σεζόν 2010/11 μετείχε για πρώτη φορά σε ευρωπαϊκή διοργάνωση (Europa League). Οι «σκίουροι» κατέκτησαν την σεζόν 2023/24 το νταμπλ πιστοποιώντας την αγωνιστική άνοδο τους.

Σε ότι αφορά την πρώτη αναμέτρηση για τον Β΄ Προκριματικό Γύρο του Champions League απέναντι στην Μίντιλαντ, θα στραφούμε στο G/G περιμένοντας την Σάντα Κολόμα να αγωνιστεί με άγνοια κινδύνου διεκδικώντας τουλάχιστον ένα γκολ απέναντι στους Δανούς. Άλλωστε έδειξε πως μπορεί να δημιουργήσει φάσεις!

Η επιλογή του Freetips247.com

  • (23/7, 21:00) UE Σάντα Κολόμα vs Μίντιλαντ G/G

Απόδοση: 1.95

Στο Freetips247.com μπορείτε να βρείτε έτοιμα δελτία με προγνωστικά από όλες τις αγορές, όπως anytime scorers, γκολ, νικητές και πολλές ακόμα επιλογές!

TAGS FREETIPS247 ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ