TIPS ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Προγνωστικά στοιχήματος: Διώχνει την πίεση η Μπαρτσελόνα, βρέχει γκολ στο Μπέργκαμο

Ο Τσάβι στην αναμέτρηση της Μπαρτσελόνα με την Αλαβές
Ο Τσάβι στην αναμέτρηση της Μπαρτσελόνα με την Αλαβές © 2023 JOAN MONFORT / AP IMAGES

Δύο δυνατά στοιχήματα από Serie A και La Liga κάνει ο Λάμπρος Μπαλάφας από το πρόγραμμα του Σαββάτου.

Βγάζει δυναμική η Ράγιο Βαγιεκάνο, στο τελευταίο ματς ηττήθηκε από την εκπληκτική Τζιρόνα, αλλά πριν από αυτό ήταν αήττητη για 8 αγώνες, γεγονός που την φέρνει στη μέση της βαθμολογίας, χωρίς κανένα άγχος. Σχετικά με προηγούμενες σεζόν πάντως, παίζει καλύτερα εκτός, παίρνει περισσότερους βαθμούς μακριά από το Βαγιέκας. Τα τελευταία δύο χρόνια έχει κερδίσει την Μπαρτσελόνα μπροστά στο κοινό της, θα προσπαθήσει να… πληγώσει και φέτος την ομάδα του Τσάβι, η οποία όμως έχει χάσει έδαφος, απέχει 4 βαθμούς από την κορυφή και δεν έχει περιθώρια για περαιτέρω απώλειες. Επιστρέφει ο πολύτιμος Ντε Γιονγκ για τους μπλαουγκράνα.

Προβλημάτισε η ανακοίνωση της πρόσληψης Ματσάρι στη Νάπολι

Η σχέση της Νάπολι με τον Ρούντι Γκαρσιά ποτέ δεν… έδεσε, ήρθε και η εντός έδρας ήττα από την Έμπολι για να απομακρυνθεί ο Γάλλος από τον πάγκο. Ο Ντε Λαουρέντις σε μια κίνηση η οποία δικαίως αντιμετωπίστηκε με δυσπιστία από τον κόσμο, έδωσε τα… κλειδιά της ομάδας στον Βάλτερ Ματσάρι, τον επανέφερε μετά από 10 χρόνια.

Προφανώς μια αλλαγή προπονητή συνήθως φέρνει μια αντίδραση σε έναν σύλλογο, αλλά εδώ δεν είμαι τόσο σίγουρος. Η Αταλάντα έχει την ποιότητα ως σύνολο, αλλά και τις μονάδες, για να χαλάσει την πρεμιέρα του Ματσάρι, αλλά στα 3 τελευταία ματς που αντιμετώπισε τους παρτενοπέι ηττήθηκε.

Προγνωστικά στοιχήματος

Δεν μπορεί να χάσει άλλο έδαφος η Μπαρτσελόνα, πρέπει να φύγει με τους βαθμούς της νίκης από το Βαγιέκας, οι γηπεδούχοι ρισκάρουν, σκοράρουν, ένα γκολ μπορούν να το πετύχουν.

Ανοιχτό ματς προβλέπεται στο Μπέργκαμο, με γκολ και από Αταλάντα και από Νάπολι, αυτό δείχνει και η προϊστορία, αυτή θα είναι και η επιλογή μας.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Βαγιεκάνο-Μπαρτσελόνα: 2 & Goal/Goal (απόδοση 3.50), 15:00
  • Αταλάντα - Νάπολι: Goal/Goal & over 2.5 (απόδοση 2.00), 19:00
TAGS TIPS ΜΠΑΛΑΦΑΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΣΠΑΝΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΤΑΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ OVER 2.5 ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ TIPSTERS
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ