BETMARKET TIPS

Προγνωστικά στοιχήματος: Διπλασιάζει η Σάκκαρη, πολλά τα games στο Ρούνε - Νακασίμα

Η Μαρία Σάκκαρη πανηγυρίζει πόντο που σημείωσε
Η Μαρία Σάκκαρη πανηγυρίζει πόντο που σημείωσε @ 2024 KIRSTY WIGGLESWORTH / AP IMAGES

Η τενιστική πρόταση του BetMarket.gr είναι από το US Open με πρωταγωνίστρια τη Μαρία Σάκκαρη στο ξεκίνημα της στη διοργάνωση.

Πρεμιέρα σήμερα για το US Open στο κυρίως ταμπλό και όπως σε όλα τα μεγάλα Grand Slam, έτσι και τώρα το BetMarket.gr είναι εδώ για να σας συντροφεύσει με τα προγνωστικά και τις αναλύσεις του.

Φυσικά το βλέμμα μας είναι στραμμένο στις ελληνικές παρουσίες και την αρχή κάνει η Μαρία Σάκκαρη. Η Ελληνίδα τενίστρια θα δώσει τη μάχη της χωρίς παιχνίδια σε σκληρή επιφάνεια, μετά τους Ολυμπιακούς Αγώνες, άρα λογικά θα χρειαστεί λίγη ώρα για να συνηθίσει τις συνθήκες που θα επικρατούν στη Νέα Υόρκη. Ο δρόμος της στο US Open βρίσκει ως πρώτο εμπόδιο την Κινέζα, Γιαφάν Γουάνγκ. Για να είμαστε απολύτως ειλικρινείς, δεν μπορεί να την κοντράρει, αν η Σάκκαρη βρεθεί σε καλή κατάσταση. Το ερωτηματικό όμως, προχωρώντας πλέον και με αλλαγές στο τιμ της, έρχεται από τον τραυματισμό στον ώμο της, που την άφησε εκτός στο Σινσινάτι.

Η Σάκκαρη θα χρειαστεί πολύ το σερβίς της για να περάσει και να... καθαρίσει εύκολα, όμως έχει τη δικαιολογία του ρυθμού. Πιθανώς να δούμε σκαμπανεβάσματα σε αυτό το κομμάτι, ενώ όσο περνάνε οι μέρες, ακούμε και από τους ίδιους τους παίκτες τελικά πως δεν είναι τόσο γρήγορη η επιφάνεια, όσο ειπώθηκε αρχικά. Γι’ αυτό και το πρώτο μας σημείο θα είναι το under 3.5 των άσων της Σάκκαρη σε απόδοση 2.05.

Συνεχίζουμε με το υπόλοιπο πρόγραμμα της ημέρας και πάμε στο ταμπλό των ανδρών, εκεί όπου έχουμε τη μάχη μεταξύ Χόλγκερ Ρούνε εναντίον Μπράντον Νακασίμα. Ένα παιχνίδι που μπορεί να συμβούν τα πάντα, λαμβάνοντας υπόψιν το παρελθόν του πρώτου στα Grand Slam όπου κατά κύριο λόγο απογοητεύει. Από την άλλη ο Νακασίμα, με το κοινό στο πλευρό του, έχει ένα σερβίς που μπορεί να τον κρατήσει πάντα σε τέτοια παιχνίδια. Περιμένουμε να βρει τις στιγμές του, απέναντι σε έναν τενίστα που κάνει αρκετά αβίαστα λάθη όταν τα πράγματα δεν του πηγαίνουν καλά. Γι’ αυτό και θα πάμε στο over 41.5 των games προσφέρεται στο 2.10.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • 18:00 - Γιαφάν Γουάνγκ - Σάκκαρη: Σάκκαρη: Under 3.5 άσοι (Απόδοση: 2.05)
  • 00:00 Χόλγκερ Ρούνε - Μπράντον Νακασίμα: Over 41.5 Games (Απόδοση: 2,10)

Το US Open παίζει στο BetMarket.gr με καθημερινές αναλύσεις, ειδικά στοιχήματα και ενισχυμένες* αποδόσεις από όλες τις στοιχηματικές εταιρίες!

TAGS BETMARKET TIPS ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΤΕΝΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ