BETMARKET TIPS

Προγνωστικά στοιχήματος: Διπλασιάζουν τα γκολ στη Λατινική Αμερική

Φίλαθλοι της Σαπεκοένσε σε φιλικό με την Παλμέιρας
Φίλαθλοι της Σαπεκοένσε © 2022 ANDRE PENNER/ASSOCIATED PRESS

Από την Λατινική Αμερική είναι η στοιχηματική πρόταση του BetMarket.gr για σήμερα με δύο σημεία με γκολ.

Ξεκινάμε την ανάλυση μας από το Περού και την αναμέτρηση της Γκράου με την Λος Τσάνκας. Οι γηπεδούχοι αποτελούν μία από τις ομάδες που έχουν κερδίσει τις εντυπώσεις ως τώρα στο Κλαουσούρα, μιας και έχουν μόνο μία ήττα σε 6 αγώνες (2-3-1) και αυτή με το οριακό 1-0 από την Σιενσιάνο. Αρκετά επιθετικογενές το προφίλ της Γκράου, έχοντας σκοράρει σε 4/5 πιο πρόσφατα παιχνίδια της, αν και αμυντικά έχει θέματα, μιας και δέχεται φάσεις και τέρματα (μόνο 2 φορές σε 6 ματς κράτησε απαραβίαστη την εστία της). Όσο για την νεοφώτιστη Λος Τσάνκας μπορεί να ξεκίνησε με 2/2 νίκες, όμως η συνέχεια δεν είναι ανάλογη, αγνοώντας το τρίποντο σε 5 αγώνες (0-3-2). Παρά το γεγονός ότι δεν κερδίζει ούτε με… αίτηση, διατηρεί άμεση επαφή με το αντίπαλο πλεκτό, έχοντας πετύχει γκολ σε 4/5 ματς.

Δεν βρίσκουμε λόγο να αλλάξουν το μοτίβο τους οι δύο ομάδες, οπότε περιμένουμε ένα ματς πλούσιο σε φάσεις και τέρματα, ειδικά με το ποδόσφαιρο που πρεσβεύει η Λος Τσάνκας. Η πρώτη μας επιλογή, λοιπόν, είναι το Goal/Goal σε απόδοση 1,84.

Συνεχίζουμε με τη Β’ Βραζιλίας και την αναμέτρηση της Αμέρικα Μινέιρο με την Τσαπεκοένσε. Έχει βρει φόρμα η Αμέρικα Μινέιρο, ούσα αήττητη στα 8 πιο πρόσφατα ματς της στο πρωτάθλημα (2-6-0), με αποτέλεσμα να κρατά στενή επαφή με τις θέσεις που οδηγούν σε άνοδο. Αυτός είναι και ο πρωταρχικός της στόχος, όμως η άμυνα της δεν την βοηθά και πολύ, με δεδομένο πως λόγω του επιθετικού της στυλ, πολλές φορές βρίσκεται εκτεθειμένη στα μετόπισθεν (σε 3/4 τελευταία δείγματα της δέχτηκε γκολ). Από την άλλη, η Τσαπεκοένσε έχει νέο προπονητή στον πάγκο της εδώ και δύο ματς (Τσέκο) και δίνει πολύ καλό τέμπο στις αναμετρήσεις της, καθώς πλέον δεν την παίρνει το συντηρητικό προφίλ, αν θέλει να παραμείνει στην κατηγορία. Ναι μεν έχει 2/2 ήττες, δημιούργησε όμως φάσεις και στα 2 ματς και απέναντι σε αυτή την προβληματική ανασταλτική γραμμή των γηπεδούχων ένα τέρμα θα το βρει, όμως δύσκολα θα κρατήσει το μηδέν στα μετόπισθεν.

Με βάση τα παραπάνω, λοιπόν, θεωρούμε πως αν μπει ένα γρήγορο γκολ, το ματς θα γίνει ροντέο. Γι’ αυτό και η επιλογή μας είναι το Goal/Goal σε απόδοση 2,20.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • ΠΕΡ1 - 21/08 - 21:00 - Ατλέτικο Γκράου - Λος Τσάνκας - Goal/Goal (Απόδοση: 1,84)
  • ΒΡ2 - 22/08 - 01:00 - Αμέρικα Μινέιρο - Τσαπεκοένσε - Goal/Goal (Απόδοση: 2.20)

Η νέα σεζόν ξεκίνησε και στο BetMarket.gr θα βρείτε αναλύσεις, ειδικά στοιχήματα και σύγκριση αποδόσεων από τις στοιχηματικές εταιρίες!

TAGS BETMARKET TIPS ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ