BETMARKET TIPS

Προγνωστικά στοιχήματος: Διπλασιάζουν τα γκολ στην Βραζιλία

Hulk of Brazil's Atletico Mineiro connects a shot during a Copa Libertadores Group G soccer match against Venezuela's Caracas FC at the Universidad Central de Venezuela stadium in Caracas, Venezuela, Thursday, April 4, 2024. (AP Photo/Matias Delacroix)
Hulk of Brazil's Atletico Mineiro connects a shot during a Copa Libertadores Group G soccer match against Venezuela's Caracas FC at the Universidad Central de Venezuela stadium in Caracas, Venezuela, Thursday, April 4, 2024. (AP Photo/Matias Delacroix) © 2024 MATIAS DELACROIX/ASSOCIATED PRESS

Η στοιχηματική πρόταση του BetMarket.gr είναι από τις σημαντικότερες αναμετρήσεις στην Βραζιλία.

Μπορεί να μην έχουμε σήμερα δράση σε Euro 2024 και Κόπα Αμέρικα 2024, έχουμε όμως εμβόλιμη αγωνιστική στην Βραζιλία οπότε είναι μια καλή ευκαιρία για δράση στα πρωταθλήματα.

Ξεκινάμε την ανάλυση μας από την αναμέτρηση της Ατλέτικο Μινέιρο με την Φλαμένγκο. Αναμφίβολα μιλάμε για έναν αγώνα ανάμεσα σε 2 ομάδες που διαθέτουν από τα ποιοτικότερα ρόστερ της κατηγορίας. Βέβαια, αμυντικά δίνουν δικαιώματα στους αντιπάλους τους να τα... πληγώσουν, με αποτέλεσμα να βλέπουμε συχνά το Goal/Goal στα παιχνίδια τους. Χαρακτηριστικό είναι πως η γηπεδούχος μετρά 4 διαδοχικά Goal/Goal σε επίπεδο πρωταθλήματος, ενώ η Μενγκάο έχει επαληθεύσει την συγκεκριμένη επιλογή σε 4/5 πιο πρόσφατες αναμετρήσεις της.

Η αλήθεια είναι πως με βάση τα παραπάνω στοιχεία δεν θα περιμέναμε σε πολύ υψηλή απόδοση το Goal/Goal. Κι όμως το βρήκαμε σε απόδοση 2,00 και δεν μπορούμε παρά να το στηρίξουμε ως την πρώτη μας επιλογή για σήμερα.

Συνεχίζουμε με την αναμέτρηση της Μπραγκαντίνο με την Ατλέτικο Γκοϊανιένσε. Αναμέτρηση που και εδώ μυρίζει γκολ εκατέρωθεν, με δεδομένο πως η πρώτη έχει επιβεβαιώσει το Goal/Goal και στις 6 τελευταίες εμφανίσεις της, ενώ η Γκόι έχει φέρει την συγκεκριμένη επιλογή σε 5/6 ματς της. Πέραν των πρόσφατων αποτελεσμάτων τους, όμως, γενικότερα είναι δύο σύνολα που σκοράρουν με την ίδια συχνότητα ακριβώς με την οποία δέχονται τέρματα.

Προγνωστικά στοιχήματος

Θα πάμε και εδώ στο Goal/Goal, το οποίο έχουμε βρει σε απόδοση 1,90. Μάλιστα, αν κάποιος θέλει να πάρει ένα παραπάνω ρίσκο, αξίζει και το Goal/Goal ημιχρόνου, το οποίο βρίσκουμε σε απόδοση 5,00 και η γηπεδούχους το έχει επαληθεύσει και στις 3 πιο πρόσφατες εντός έδρας αναμετρήσεις της.

Κλείνουμε την ανάλυση μας από την άλλη πλευρά του Ατλαντικού με την αναμέτρηση ανάμεσα στην Μπαία και τη Ζουβεντούδε. Δύο ομάδες που είναι… εθισμένες στα γκολ, αφού το σύνολο του Σένι μετρά 5 διαδοχικά Goal/Goal, ενώ η νεοφώτιστη φιλοξενούμενη έχει επαληθεύσει την συγκεκριμένη επιλογή σε 4/5 πιο πρόσφατα δείγματα της.

Θα… τριτώσουμε το Goal/Goal για σήμερα, με την συγκεκριμένη επιλογή να προσφέρεται σε αουτσάιντερ τιμές (στο 1,95), συνεπώς βρίσκουμε αξία αναλογικά με όσα μας έχουν δείξει έως τώρα.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • ΒΡ1 - 04/07 - 03:30 - Ατλέτικο Μινέιρο - Φλαμένγκο - Goal/Goal (Απόδοση: 2,00)
  • ΒΡ1 - 04/07 - 03:30 - Μπραγκαντίνο - Ατλέτικο Γκοϊανιένσε - Goal/Goal (Απόδοση: 1,90)
  • ΒΡ1 - 05/07 - 03:30 - Μπαία - Ζουβεντούδε - Goal/Goal (Απόδοση: 1,95)

Διαβάστε στο BetMarket.gr το Euro 2024 πρόγραμμα με τους αγώνες που ακολουθούν, τις ημερομηνίες και τις ώρες διεξαγωγής τους

TAGS BETMARKET TIPS ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ