FREETIPS247

Προγνωστικά στοιχήματος: Δυάδα με γκολ από το Euro 2024

Προγνωστικά στοιχήματος: Δυάδα με γκολ από το Euro 2024
@2024 AP IMAGES/THEMBA HADEBE

Με τα ματς της προημιτελικής φάσης στο πρόγραμμα του Σαββάτου (6/7) για το Euro 2024 ασχολείται το Freetips247.com και προτείνει δυάδα με γκολ στις αναμετρήσεις Αγγλία - Ελβετία και Ολλανδία - Τουρκία.

Αγγλία και Ελβετία διασταυρώνουν τα ξίφη τους για ένα εισιτήριο στην τελική τετράδα του Euro 2024. Αντίθετες εντυπώσεις έχουμε από τις δύο ομάδες, μιας και η Αγγλία γλίτωσε στα χασομέρια τον αποκλεισμό από την Σλοβακία, χάρη σε γκολ του Μπέλιγχαμ (ισοφάριση 1-1) και πήρε την πρόκριση στην παράταση (σκορ 2-1), ενώ η Ελβετία πραγματοποίησε την έκπληξη της φάσης των «16» πετώντας εκτός διοργάνωσης με 2-0 την κάτοχο του τίτλου Ιταλία.

Σε αυτό το ζευγάρι θα πάμε με το G/G. Πέρα από το γεγονός ότι βρίσκεται σε πολύ value απόδοση (2.05), οι δύο ομάδες έχουν αποδείξει πως αμυντικά έχουν αρκετά θέματα. Η Αγγλία στο ματς με την Σλοβακία δέχθηκε, με σχετική άνεση το γκολ. Από την άλλη η Ελβετία μπορεί να κράτησε το μηδέν κόντρα στην Ιταλία, αλλά δέχθηκε αρκετές φάσεις για ένα γκολ. Τα «τρία λιοντάρια» έχουν μεγαλύτερη ποιότητα επιθετικά στο ρόστερ τους και περιμένουμε να βρουν το δρόμο προς τα δίχτυα, αλλά θεωρούμε πως δύσκολα θα κρατήσουν ανέπαφη την εστία τους.

Προγνωστικά στοιχήματος

Στο άλλο ματς ανάμεσα σε Ολλανδία και Τουρκία, οι «οράνιε» για να βρεθούν στους «8» του τουρνουά πανηγύρισαν τη νίκη (3-0) κόντρα στη Ρουμανία, μία επικράτηση η οποία ήρθε με την υπογραφή του Κόντι Χάκπο και του Ντόνιελ Μάλεν.

Από την άλλη, η Τουρκία νίκησε 2-1 την Αυστρία σε ένα συναρπαστικό παιχνίδι για τους «16» του Euro 2024, με την ομάδα του Μοντέλα να παίρνει τη πρόκριση με απόλυτο πρωταγωνιστή τον Ντεμιράλ που σημείωσε δυο γκολ.

Στους τελευταίους 5 αγώνες της Τουρκίας, μπήκαν περισσότερα από 2.5 γκολ (σε όλες τις διοργανώσεις). Όπως στους τελευταίους 5 από τους 6 αγώνες της Ολλανδίας, μπήκαν περισσότερα από 2.5 γκολ (σε όλες τις διοργανώσεις). Γι' αυτό κρατάμε το Over 2.5 σε απόδοση 1.78.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Αγγλία - Ελβετία G/G (Απόδοση 2.05)
  • Ολλανδία - Τουρκία (Απόδοση: 1.78)

Στο Freetips247.com μπορείτε να βρείτε έτοιμα δελτία με προγνωστικά από όλες τις αγορές, όπως anytime scorers, γκολ, νικητές και πολλές ακόμα επιλογές!

TAGS FREETIPS247 ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ EURO ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ