BETMARKET TIPS

Προγνωστικά Στοιχήματος: Δυάδα με κάλυψη από Σουηδία και Ισλανδία

Μπάλες σε δίχτυα σε ματς της MLS στην αναμέτρηση Όστιν - Λος Άντζελες Γκάλαξι
Μπάλες σε δίχτυα ©2021 MICHAEL THOMAS/ASSOCIATED PRESS

Η στοιχηματική πρόταση του BetMarket.gr είναι από τις αναμετρήσεις στην Σκανδιναβία σε αποδόσεις διπλασιασμού.

Δράση έχουμε στα πρωταθλήματα της Ευρώπης, μιας και μετά το φινάλε του Euro 2024 και του Κόπα Αμέρικα 2024, τα βλέμματα όλων θα πέσουν εκεί. Έχουμε ήδη πρωταθλήματα σε εξέλιξη και δεν είναι άλλα από της Βόρειας Ευρώπης, εκεί όπου πλησιάζουμε στα περισσότερα εξ αυτών στο φινάλε του α’ γύρου.

Τα σημερινά μας προγνωστικά είναι από τις αναμετρήσεις στην Σουηδία και την Ισλανδία, εκεί όπου έχουμε εντοπίσει σημεία με ενδιαφέρον.

Ξεκινάμε με την Σουηδία και την αναμέτρηση της Χάλμσταντ με την ΑΪΚ Στοκχόλμης. Αναμέτρηση ανάμεσα σε δύο ομάδες που δεν είναι και στα καλύτερα τους. Οι γηπεδούχοι επέστρεψαν στις υποχρεώσεις του πρωταθλήματος γνωρίζοντας βαριά ήττα με 5-1 από την Μάλμε. Στα δε φιλικά που έδωσαν δεν κέρδισαν σε κανένα από τα 4 ματς. Βέβαια, και πριν την διακοπή για το Euro 2024, η αλήθεια είναι πως η Χάλμσταντ δεν είχε καλή φόρμα και ως τώρα την έχει σώσει η έδρα της.

Χαρακτηριστικό είναι πως έχει συγκεντρώσει 12 από τους 18 βαθμούς της από τα παιχνίδια στην έδρα της. Δεν διαφέρει και πολύ από αυτή τη συνθήκη η ΑΪΚ Στοκχόλμης. Οι φιλοξενούμενοι γνώρισαν εντός έδρας ήττα από την Κάλμαρ την προηγούμενη αγωνιστική. Παράλληλα, στα φιλικά προετοιμασίας είχε 2 σερί ήττες, ενώ προ της διακοπής είχε 4 ήττες στα τελευταία 5 ματς.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Παρατηρούμε πως η ΑΪΚ Στοκχόλμης αποτελεί την χειρότερη ομάδα του πρωταθλήματος εκτός έδρας. Μετρά μόλις 2 ισοπαλίες, 4 ήττες και καμία νίκη. Την ίδια ώρα, η Χάλμσταντ παίρνει βαθμούς κυρίως στο γήπεδο της. Δεν βρίσκουμε λόγο να μην την στηρίξουμε, έστω και με κάλυψη, παρότι είναι αουτσάιντερ. Η πρώτη μας επιλογή λοιπόν για σήμερα είναι το 1Χ σε απόδοση 1,90.

Συνεχίζουμε με την αναμέτρηση της Ισλανδίας ανάμεσα στην Φιλκίρ με την Άκρανες. Στην τελευταία θέση της βαθμολογίας βρίσκονται αισίως οι γηπεδούχοι. Τα αποτελέσματα τους δεν είναι τα καλύτερα δυνατά και δεν τα έχουν πάει καλά ως τώρα. Πρακτικά τους έχουν σώσει οι δύο εντός έδρας νίκες. Η Άκρανες από την άλλη είναι η πλέον φορμαρισμένη ομάδα του πρωταθλήματος με τέσσερις νίκες και μία ισοπαλία στην τελευταία πεντάδα αγώνων της και ελπίζει σε ανάλογη συνέχεια με σκοπό να μειώσει την διαφορά από την κορυφή. Έχει τα θέματα της βέβαια εκτός έδρας, μιας και έχει μόλις 2 νίκες στα τελευταία 8 ματς σε πρωτάθλημα και κύπελλο. Σε αυτά τα 8 ματς πάντως, μονάχα σε ένα δεν έχει σκοράρει, ενώ επίσης μονάχα σε άλλο ένα δεν έχει γκολ παθητικό.

Η Φιλκίρ είναι ομάδα έδρας και το γεγονός πως μετρά τρεις σερί εντός έδρας νίκες, μας αποτρέπει από να την «ξεκόψουμε». Θεωρούμε πως η Άκρανες θα φύγει με βαθμό ή βαθμούς και παράλληλα θα σκοράρει, αλλά θα δεχθεί και γκολ. Έχουν επιβεβαιώσει άλλωστε το Goal/Goal στα 4/5 παιχνίδια η καθεμιά τους, αλλά και στα 3/4 μεταξύ τους. Το Χ2 και Goal/Goal έχει απόδοση 1,83.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Χάλμσταντ – ΑΪΚ Στοκχόλμης: 1Χ (απόδοση 1.90), 20:00
  • Φιλκίρ – Άκρανες: Χ2 και Goal/Goal (απόδοση 1.83), 22:15

Τα κορυφαία πρωταθλήματα παίζουν στο BetMarket.gr με καθημερινές αναλύσεις, ειδικά στοιχήματα και σύγκριση αποδόσεων από τις στοιχηματικές εταιρίες!

TAGS BETMARKET TIPS ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ