ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ

Προγνωστικά Στοιχήματος: Δυάδα με Μπάγερν και Γουέστ Χαμ σε combo στο 3.24

Ο Τόμας Σούτσεκ της Γουεστ Χαμ πανηγυρίζει γκολ που σημείωσε κόντρα στη Σεβίλλη για τη φάση των 16 του Europa League 2021-2022 στο "Λόντον Στέιντιουμ", Λονδίνο | Πέμπτη 17 Μαρτίου 2022
Ο Τόμας Σούτσεκ της Γουεστ Χαμ πανηγυρίζει γκολ που σημείωσε κόντρα στη Σεβίλλη για τη φάση των 16 του Europa League 2021-2022 στο "Λόντον Στέιντιουμ", Λονδίνο | Πέμπτη 17 Μαρτίου 2022 © 2022 MATT DUNHAM/ASSOCIATED PRESS

Η Μπάγερν καλείται να διαχειριστεί την ευρωπαϊκή απογοήτευση και η Γουέστ Χαμ την κόπωση από το Europa League.

Η Μπάγερν υπέστη ένα ισχυρό σοκ την Τρίτη, αφού αποκλείστηκε από τη Βιγιαρεάλ στα προημιτελικά του Champions League. Φυσικά, ήταν μία εξέλιξη που δεν περίμενε κανείς στο στρατόπεδο των Βαυαρών, οι οποίοι υπολόγιζαν ότι θα φτάσουν τουλάχιστον μέχρι το ραντεβού με τη Λίβερπουλ στα ημιτελικά.

Η ευρωπαϊκή αποτυχία είναι δεδομένο πως θα τσιτώσει την Μπάγερν το καλοκαίρι. Ο Γιούλιαν Νάγκελζαν άλλωστε, παραδέχθηκε πως το ρόστερ χρειάζεται ανανέωση και ενίσχυση για να επανέλθει η ομάδα στο κορυφαίο επίπεδο, εκεί δηλαδή που βρίσκονται αυτή τη στιγμή η Λίβερπουλ και η Μάντσεστερ Σίτι.

Αρμίνια Μπίλεφελντ - Μπάγερν: Προγνωστικά και Ανάλυση

Σε ό,τι αφορά στο πρωτάθλημα, η Μπάγερν δεν απειλείται ουσιαστικά από την Ντόρτμουντ. Οφείλει ωστόσο να κάνει απόψε το καθήκον της κόντρα στην αδύναμη Αρμίνια Μπίλεφελντ (16:30 Novasports 3HD, Live από το SPORT24), αφενός για να επαναφέρει το +9 από τους "κιτρινόμαυρους", αφετέρου για να πάει άνετη στο Klassiker της ερχόμενης εβδομάδας.

Η Αρμίνια παλεύει για την παραμονή της και βρίσκεται στην προτελευταία θέση. Έχει τη χειρότερη επίθεση της κατηγορίας με 23 γκολ και τα λιγότερα συνολικά xGoals (23,10). Ανά ματς βγάζει μόλις 0,77 xGoals, έχει δηλαδή χειρότερη συντελεστή ακόμη και από την ουραγό και καταδικασμένη Γκρόιτερ Φιρτ.

Η ομάδα του Φρανκ Κράμερ έχει μείνει φέτος άσφαιρη σε 12 ματς. Στις τελευταίες οχτώ αγωνιστικές έχει σημειώσει μόλις δύο γκολ, εμφανίζοντας 7/8 No/Goal. Το διπλό προφανώς δεν έχει καμία αξία σε τιμές στο 1.20, ωστόσο αν η Μπάγερν κρατήσει παράλληλα ανέπαφη την εστία της, κάτι που έχει κάνει 10 φορές φέτος στην Bundesliga, παίρνουμε αποδόσεις διπλασιασμού.

Γουέστ Χαμ - Μπέρνλι: Προγνωστικά και Ανάλυση

Στην Premier League, η Γουέστ Χαμ υποδέχεται την Μπέρνλι μετά τον ευρωπαϊκό θρίαμβο της Πέμπτης (16:15 Cosmote Sport 3HD, Live από το SPORT24). Τα "σφυριά" κέρδισαν με 3-0 στη Γαλλία τη Λιόν και προκρίθηκαν επιβλητικά στα ημιτελικά του Europa League, όπου θα αντιμετωπίσουν την Αϊντραχτ Φρανκφούρτης.

Στο πρωτάθλημα, η ομάδα του Ντέιβιντ Μόγες είναι στην έβδομη θέση, αλλά διατηρεί ακόμη ελπίδες για την τετράδα και την έξοδο στο Champions League. Ειδικά μάλιστα, μετά την απρόσμενη ήττα της Τότεναμ από την Μπράιτον, η Γουέστ Χαμ έχει τη δυνατότητα απόψε, να μειώσει στο -3 από τα "σπιρούνια", αν κάνει για πρώτη φορά μετά το 2002 τέταρτη διαδοχική νίκη εντός έδρας.

Βέβαια, υπάρχει ένα μεγάλο αλλά και αφορά το επίπεδο ενέργειας των Λονδρέζων. Το ροτέισον του Μόγες είναι πολύ κλειστό και η ομάδα ενδεχομένως να βγάλει κόπωση μετά τη μεγάλη ευρωπαϊκή εμφάνιση της Πέμπτης.

Στον αντίποδα, υπήρξαν καταιγιστικές εξελίξεις στην Μπέρνλι, με την απόλυση του εμβληματικού τεχνικού, Σον Ντάις. Οι Clarets κινδυνεύουν σοβαρά με υποβιβασμό, ωστόσο η απόφασή τους να απομακρυνθεί ο Ντάις σίγουρα εμπεριέχει ρίσκο, δεδομένου ότι μιλάμε για έναν προπονητή που είχε την ευθύνη της ομάδας σχεδόν δέκα χρόνια! Η αλλαγή λοιπόν είναι πολύ μεγάλη και δεν είναι εύκολο να προβλεφθεί αν τελικά το επιχειρούμενο σοκ θα έχει αποτέλεσμα.

Η Μπέρνλι θα κατέβει απόψε με υπηρεσιακό τον τεχνικό της U23 του συλλόγου, Μάικ Τζάκσον. Στις έξι προηγούμενες αγωνιστικές, η Μπέρνλι έμεινε άσφαιρη πέντε φορές και γνώρισε ισάριθμες ήττες. Πρακτικά, σκόραρε μόνο στο νικηφόρο 3-2 επί της Έβερτον, ωστόσο τέσσερις ημέρες μετά ακολούθησε το οδυνηρό 2-0 από τη Νόριτς, που ουσιαστικά δρομολόγησε τις εξελίξεις με την απόλυση του Ντάις.

Από τη μία λοιπόν έχουμε την Μπέρνλι, η οποία δυσκολεύεται χαρακτηριστικά στο γκολ (2η χειρότερη επίθεση στην κατηγορία), αλλά παίζει για την επιβίωσή της και έχει αλλαγή προπονητή. Από την άλλη, έχουμε την κουρασμένη Γουέστ Χαμ, η οποία όμως είναι σαφέστατα πιο ποιοτικό σύνολο και σκοράρει 17 σερί ματς εντός έδρας. Σε τιμές λίγο πάνω από το 1.60 η διπλή ευκαιρία της Γουέστ Χαμ σε κόμπο με το Under 3,5.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Γουέστ Χαμ – Μπέρνλι: 1Χ & Under 3,5 (απόδοση 1.62), 16:15
  • Αρμίνια Μπίλεφελντ – Μπάγερν: 2 & No/Goal (απόδοση 2.00), 16:30
TAGS ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΑΓΓΛΙΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ