BETMARKET TIPS

Προγνωστικά Στοιχήματος: Δύσκολο το έργο του Πουέρτο Ρίκο

Ο Χοσέ Αλβαράντο
Ο Χοσέ Αλβαράντο @FIBABASKETBALL

Το φιλικό μεταξύ Ισπανίας και Πουέρτο Ρίκο με φόντο τους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024 βγάζει σημεία και το BetMarket.gr έχει την μπασκετική πρόταση της ημέρας.

Συνεχίζουν την προετοιμασία τους οι εθνικές ομάδες ενόψει του τουρνουά μπάσκετ στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024. Μοναδικό φιλικό που έχουμε στο σημερινό πρόγραμμα είναι αυτό μεταξύ της Ισπανίας και του Πουέρτο Ρίκο και έχουμε εντοπίσει ένα ενδιαφέρον σημείο ως αποτέλεσμα της ανάλυσης μας.

Η Ισπανία πέρασε στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024 μέσω του προολυμπιακού τουρνουά που διοργανώθηκε στη χώρα της. Η αλήθεια είναι πως είχε θεωρητικά εύκολο έργο, όμως στους αγώνες που ξεκινούν από το Σάββατο θα μετρήσει τις πραγματικές της δυνάμεις. Το ζήτημα για τη Ρόχα είναι η εικόνα που θα παρουσιάσει στους πραγματικά δύσκολους αγώνες.

Μην ξεχνάμε άλλωστε πως το σύνολο του Σέρτζιο Σκαριόλο είναι στο ίδιο όμιλο με την Ελλάδα, αλλά και τις Αυστραλία και Καναδά. Αυτό που βαραίνει τους Ίβηρες δεν είναι άλλο από την περσινή κάκιστη πορεία στο Μουντομπάσκετ 2023. Βέβαια, υπάρχει μία διαφορά συγκριτικά με το φετινό ρόστερ: ο Λορέντζο Μπράουν. Ο Αμερικανός με ισπανικό διαβατήριο ήταν και ο πραγματικός MVP του Eurobasket 2022, στην τελευταία επιτυχία της Ισπανίας και η παρουσία του δίνει άλλη σιγουριά στην Ισπανία.

Το Πουέρτο Ρίκο από την άλλη το είδαμε πρόσφατα και στη χώρα μας, στο φιλικό που έδωσε στο Παλατάκι κόντρα στην Ελλάδα. Πέρασε και αυτό μέσω του προολυμπιακού τουρνουά που διεξήχθη στη χώρα του κάνοντας την έκπληξη και αφήνοντας εκτός την Λιθουανία. Έχει μία εξαιρετική περιφέρεια, με την τριάδα των Αλβαράδο, Γουότερς και Κλαβέλ να αποτελεί και το πλέον ποιοτικό στοιχείο του ρόστερ. Στους ψηλούς δεν υπάρχει αντίστοιχη ποιότητα είναι η αλήθεια.

Οι δύο ομάδες δίνουν το τελευταίο φιλικό τους πριν τους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024, συνεπώς αυτό το ματς αποτελεί και την πρόβα τζενεράλε τους. Έχουμε δει το Πουέρτο Ρίκο να αντιμετωπίζει ζητήματα κόντρα σε κλειστές άμυνες ή κόντρα σε ομάδες που δεν παίζουν σε πολύ υψηλό ρυθμό. Η Ισπανία θα προσπαθήσει να φέρει στα μέτρα της το παιχνίδι, οπότε περιμένουμε χαμηλό σκορ από πλευράς φιλοξενούμενων. Γι’ αυτό και η επιλογή μας θα είναι το under 78,5 του Πουέρτο Ρίκο σε απόδοση 1,80.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Ισπανία – Πουέρτο Ρίκο: Πουέρτο Ρίκο Under 78,5 (απόδοση: 1.80), 21:30

Οι κορυφαίες διοργανώσεις παίζουν στο Betmarket.gr με καθημερινές αναλύσεις, ειδικά στοιχήματα και σύγκριση αποδόσεων από τις στοιχηματικές εταιρίες!

TAGS BETMARKET TIPS ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ