BETMARKET TIPS

Προγνωστικά στοιχήματος: Έχει το μομέντουμ η Αλαβές, βολικό Χ στην Τουρκία

Alaves fans cheer before the start of the Copa del Rey final soccer match between Barcelona and Alaves at the Vicente Calderon stadium in Madrid, Spain, Saturday, May 27, 2017. (AP Photo/Francisco Seco)
Alaves fans cheer before the start of the Copa del Rey final soccer match between Barcelona and Alaves at the Vicente Calderon stadium in Madrid, Spain, Saturday, May 27, 2017. (AP Photo/Francisco Seco) © 2023 FRANCISCO SECO/ASSOCIATED PRESS

Με μία αναμέτρηση από την Ισπανία και μία από την Τουρκία ασχολούνται τα σημερινά προγνωστικά στοιχήματος του BetMarket.gr.

Τα περισσότερα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα είναι έτοιμα να κατεβάσουν ρολά αφού βρισκόμαστε στο τελευταίο κομμάτι της σεζόν.

Αλαβές - Χετάφε

Πανηγυρικό αναμένεται να είναι το κλίμα στο τελευταίο εντός έδρας ματς της Αλαβές. Πώς να μην είναι άλλωστε αφού η ομάδα πέτυχε το στόχο της παραμονής και μάλιστα χωρίς να ιδρώσει ιδιαίτερα. Ωστόσο, οι οπαδοί της ομάδας έχουν κι άλλο λόγο να είναι χαρούμενοι, διότι ο σύλλογος ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας με τον τεχνικό Πλάθα, ο οποίος την ανέβασε πέρυσι από τη Segunda. Το γήπεδο θα είναι κατάμεστο, καθώς έγινε sold out από την περασμένη Πέμπτη, ενώ θα μοιραστούν και 19.000 φανέλες με το σύνθημα “Τι μας ενώνει”.

Η Χετάφε από την πλευρά της, θα είναι παρούσα στα μεγάλα σαλόνια για 8η σερί χρονιά. Έκανε πολύ καλό πρώτο μισό, έπειτα όμως αποχώρησαν κομβικοί παίκτες, ενώ πλήγμα αποτέλεσε και ο τραυματισμός του πρώτου σκόρερ της, Μαγιοράλ. Εκεί ουσιαστικά τελείωσε η χρονιά για την ομάδα του Μπορδαλάς. Από τότε μετράει 2-2-5, ενώ προέρχεται από 3/3 ήττες στις οποίες δε βρήκε δίχτυα.

Με όπλο την έδρα της πέτυχε την παραμονή η Αλαβές (8-4-6). Η ομάδα του Πλάθα, είναι σε πολύ καλή κατάσταση με 3-1-1 στα 5 πιο πρόσφατα παιχνίδια. Στο Μεντιθορόθα σημείωσε πάνω από 2 τέρματα στα 3 τελευταία 90λεπτα. Η ατμόσφαιρα θα είναι πολύ καλή και οι ποδοσφαιριστές θα παίξουν για τον κόσμο τους. Η Χετάφε σκέφτεται ήδη πώς θα κινηθεί το καλοκαίρι, καθώς λεφτά δεν υπάρχουν, πρωτοκλασάτοι παίκτες θα φύγουν και ο Μπορδαλάς γκρινιάζει.

Το Over 1,5 της Αλαβές είναι σε απόδοση 2.38.

Καϊσέρισπορ – Κόνιασπορ

Ένα πολύ ενδιαφέρον σημείο προκύπτει από το πρωτάθλημα της Τουρκίας και συγκεκριμένα στο ματς Καϊσέρισπορ – Κόνιασπορ. Δύο αγωνιστικές απομένουν για να ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα, ενώ 4 ομάδες υποβιβάζονται.

Προγνωστικά στοιχήματος

Οι γηπεδούχοι μπορεί να μη βρίσκονται σε καλή κατάσταση τελευταία, ωστόσο ο καλός πρώτος γύρος που πραγματοποίησαν τους έχει φέρει σε πλεονεκτική θέση για την παραμονή στην κατηγορία. Από την άλλη, οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να αποσπάσουν ισοπαλία χωρίς σκορ κόντρα στη Φενέρ, ενώ η νίκη τους την προηγούμενη αγωνιστική απέναντι στη Σαμσουνσπόρ (3-0) μπορεί να αποδειχθεί "χρυσάφι".

Το ενδιαφέρον βρίσκεται σε αυτή τη μάχη, καθώς είναι σχεδόν σίγουρο πως οι δύο ομάδες με Χ τελειώνουν με το θέμα της παραμονής. Συνεπώς, πρόκειται για μια βολική ισοπαλία, την οποία θέλουν και οι δύο.

Όσον αφορά τα προγνωστικά, το Χ προσφέρεται σε απόδοση 2,50.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Καϊσέρισπορ – Κόνιασπορ: Χ (απόδοση 2,50), 19:00
  • Αλαβές – Χετάφε: Over 1,5 γκολ Αλαβές (απόδοση 2,38), 22:00

Τα κορυφαία πρωταθλήματα παίζουν στο BetMarket.gr με καθημερινές αναλύσεις, ειδικά στοιχήματα και σύγκριση αποδόσεων από τις στοιχηματικές εταιρίες!

TAGS BETMARKET TIPS ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΣΠΑΝΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ