BETMARKET TIPS

Προγνωστικά στοιχήματος: Έχουν τον έλεγχο οι Νεοϋορκέζες

New York Liberty's Courtney Vandersloot dribbles during the first half of a WNBA basketball game against the Indiana Fever, Saturday, July 6, 2024, in Indianapolis. (AP Photo/Darron Cummings)
New York Liberty's Courtney Vandersloot dribbles during the first half of a WNBA basketball game against the Indiana Fever, Saturday, July 6, 2024, in Indianapolis. (AP Photo/Darron Cummings) © 2024 DARRON CUMMINGS/ASSOCIATED PRESS

Από το WNBA είναι η μπασκετική πρόταση του BetMarket.gr με σημείο στο 1,90!

Αρκετά φτωχό είναι το μπασκετικό κουπόνι, μετά και το πέρας των Ολυμπιακών Αγώνων 2024 και ενώ τα φιλικά προετοιμασίας των ευρωπαϊκών ομάδων αργούν ακόμα. Μοναδικό… αποκούμπι μας είναι το WNBA, εκεί όπου η δράση έχει επιστρέψει μετά τη διακοπή για τους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024 και έχουμε ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις.

Ας δούμε την ανάλυση και το μπασκετικό σημείο μας για σήμερα.

Ένα σημείο, το οποίο έχουμε εντοπίσει από την αναμέτρηση μεταξύ των Νιου Γιορκ Λίμπερτι και των Ντάλας Γουίνγκς. Η ομάδα της Νέας Υόρκης προπορεύεται στην βαθμολογίας της regular season, έχοντας μάλιστα διαφορά 4 νικών από την 2η ομάδα. Το θετικό για την Σάντι Μπροντέλο είναι πως άπασες επέστρεψαν από τη διακοπή των Ολυμπιακών Αγώνων και ήταν σε καλή κατάσταση. Ναι μεν επικράτησαν με χαμηλό σκορ των Λας Βέγκας Έισις, όμως κράτησαν πολύ χαμηλά τον αντίπαλο τους, δεχόμενες μόλις 67 πόντους και μάλιστα 8 πόντους δέχθηκαν μόλις στην β’ περίοδο. Αξίζει να τονίσουμε πως η Νιου Γιορκ Λίμπερτι αποτελεί την 3η καλύτερη άμυνα του πρωταθλήματος με 76,1 πόντους παθητικό.

Όσο για τον σημερινό τους αντίπαλο, οι Ντάλας Γουίνγκς μία από τις χειρότερες ομάδες της φετινής λίγκας. Έχουν μόλις 6 νίκες στο πρωτάθλημα και απέχουν 5 αυτή τη στιγμή από την ζώνη των playoffs. Η επιστροφή τους από την διακοπή συνδυάστηκε με ήττα από το Κονέκτικατ Σαν με 100+ πόντους. Αμυντικά εντοπίζεται μεγάλο πρόβλημα, έχοντας παθητικό 90,5 πόντους, ενώ και επιθετικά δεν χαρακτηρίζεται ως παραγωγική ομάδα με 82,3 πόντους ανά αγώνα. Η Ogunbowale αποτελεί την καλύτερη παίκτρια της ομάδας με 22,2 πόντους ανά αγώνα.

Η διαφορά ποιότητας ανάμεσα στις δύο ομάδες είναι δεδομένη. Περιμένουμε τους γηπεδούχους να πάρουν τη νίκη, όμως το ζήτημα μας είναι στην επίθεση των φιλοξενούμενων. Έχουμε μία ομάδα που δυσκολεύεται να σκοράρει και αντιμετωπίζει μία πολύ καλή ομάδα στην άμυνα. Στα μάτια μας θα ξεπεράσει τους 80 πόντους. Γι’ αυτό και η επιλογή μας θα είναι το under 80,5 των Ντάλας Γουίνγκς σε απόδοση 1.90.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • WNBA – 21/08, 02:00 – Νιου Γιορκ Λίμπερτι – Ντάλας Γουίνγκς: Ντάλας Γουίνγκς Under 80,5 πόντοι (Απόδοση: 1,90)

Στο BetMarket.gr θα βρείτε προγνωστικά μπάσκετ από τις σημαντικότερες διοργανώσεις του πλανήτη με πληθώρα επιλογών από όλες τις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες!

TAGS BETMARKET TIPS ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΜΠΑΣΚΕΤ BET
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ