BETMARKET TIPS

Προγνωστικά στοιχήματος: Ειδικό στην Ισπανία, τριπλασιάζει η Χιλή

Barcelona's Robert Lewandowski celebrates after scoring his side's first goal during a Spanish La Liga soccer match between Sevilla and FC Barcelona at the Ramon Sanchez Pizjuan stadium in Seville, Spain, Sunday, May 26, 2024. (AP Photo/Fermin Rodriguez)
Barcelona's Robert Lewandowski celebrates after scoring his side's first goal during a Spanish La Liga soccer match between Sevilla and FC Barcelona at the Ramon Sanchez Pizjuan stadium in Seville, Spain, Sunday, May 26, 2024. (AP Photo/Fermin Rodriguez) @2024 FERMIN RODRIGUEZ/AP IMAGES

Αποδόσεις που ξεπερνάνε τον τριπλασιασμό έχει ξεχωρίσει το Betmarket.gr από το σημερινό πρόγραμμα.

Με αναμετρήσεις από την Ισπανία και τη Χιλή ασχολείται το Betmarket.gr από τα παιχνίδια που έχει το σημερινό πρόγραμμα.

Βαγεκάνο – Μπαρτσελόνα

Μοιάζει να είναι αναγεννημένος o Λεβαντόφσκι τη φετινή σεζόν. Του άλλαξε την ψυχολογία η έλευση του Φλικ στην τεχνική ηγεσία της Μπαρτσελόνα. Όταν συνεργάστηκαν μαζί στην Μπάγερν ο Πολωνός είχε πετύχει 83 γκολ σε 71 ματς. Παίζει με περισσότερο κέφι, είναι διαρκώς με το χαμόγελο στα χείλη και τρέχει πολύ περισσότερο και είναι μέσα σε όλες τις φάσεις. Εξ ου και τα τρία γκολ που έχει ήδη σημειώσει, ενώ μετράει δύο δοκάρια, καθώς και αρκετές κλασικές ευκαιρίες χαμένες.

Σημαντικό είναι και το γεγονός ότι ο Γερμανός τεχνικός τον κράτησε 90 λεπτά στον αγωνιστικό χώρο και στις δύο αναμετρήσεις (2-1 τις Βαλένθια και Μπιλμπάο). Την περσινή σεζόν, ο Τσάβι τον έβγαζε συνήθως μεταξύ 60’ και 80’. Κάτι που του προκαλούσε δυσφορία την οποία δεν έκρυβε. Εάν έμενε, άλλωστε, ο Καταλανός κόουτς, θα αποχωρούσε ο ίδιος από την ομάδα.

Τέσσερις φορές έχει αντιμετωπίσει τη Βαγεκάνο και σκόραρε δύο γκολ. Θεωρούμε ότι μπορεί να σημειώσει απόψε το τρίτο του τέρμα. Πέρα από τη διάθεση που δείχνει να έχει, τον βοηθάει πολύ και το στυλ παιχνιδιού της Μπάρτσα. Ο Φλικ είναι προπονητής που θέλει να πηγαίνει η μπάλα όσο το δυνατό πιο πολύ στον Πολωνό μέσα στην περιοχή. Υπάρχουν και στα πλάγια οι Γιαμάλ (δεξιά) και Φεράν Τόρες (αριστερά), οι οποίοι τον τροφοδοτούν με τις φαρμακερές τους σέντρες. Επίσης, μπήκε στην αποστολή και ο Όλμο και πιθανότατα να δούμε ωραία πράγματα απόψε στο Βαγέκας. Να σκοράρει ο Λεβαντόφσκι το βρίσκουμε σε απόδοση 2,20.

Κομπρελόα - Κοκίμπο

Η νεοφώτιστη Κομπρελόα είναι από τα πιο αδύναμα υλικά της κατηγορίας και φυσικά στόχος της είναι η παραμονή της στην κατηγορία. Έχει πολύ μεγάλη ανάγκη για βαθμούς, αφού βρίσκεται μόλις στο +2 από την ζώνη του υποβιβασμού και μάλιστα έρχεται από 2 γερές σφαλιάρες κόντρα σε Τσίλε (4-0) και Ουνιόν Εσπανιόλα (3-0). Βέβαια, αμφότερες αυτές οι ομάδες είναι αρκετά καλύτερες και θεωρούνται ήττες εντός προγράμματος. Γενικότερα είναι ομάδα που στηρίζεται στην έδρα της, ενώ έχει και το ατού με το υψόμετρο (2.200 μ.). Ενδεικτικά, μπροστά στο κοινό της με τον νέο τεχνικό (Γιοβανόλι) τρέχει σερί 2-0-1, με μοναδική κακή εμφάνιση το ντεμπούτο του προπονητή, όπου και ηττήθηκε με 4-0 από την Ο'Χίγκινς. Στα άλλα δύο ματς η εικόνα της ήταν ελπιδοφόρα, μη δίνοντας δικαιώματα και πετυχαίνοντας ένα πειστικό 2/2, με τέρματα 5-1 απέναντι σε Παλεστίνο και Λα Καλέρα.

Η Κοκίμπο είναι από τις καλές ομάδες της κατηγορίας. Ωστόσο, έφυγε ο Λουτσιάνο Καμπράλ, κάτι που έχει βυθίσει την ομάδα στην εσωστρέφεια. Ήταν ο παίκτης βαρόμετρο στην επίθεση, με αποτέλεσμα να τρέχει σερί 1-2-3, ενώ και στις δύο πιο πρόσφατες εξόδους της η εικόνα της στον αγωνιστικό χώρο ήταν αποκαρδιωτική. Γνώρισε λοιπόν, ισάριθμες ήττες χωρίς να σκοράρει. Στο πιο πρόσφατο παιχνίδι της, κατάφερε πολύ οριακά να ισοφαρίσει την Αουντάξ, σε ένα ματς που κάλλιστα θα μπορούσε να έχει χάσει.

Όσον αφορά την στοιχηματική μας πρόταση, η Κομπρελόα ήταν καλή στα δύο τελευταία εντός και η Κοκίμπο σε καμία των περιπτώσεων δεν τρομάζει. Το υψόμετρο περιμένουμε να παίξει σημαντικό ρόλο, με τον άσο του 3,10 να μοιάζει value στα μάτια μας και θα τον επιλέξουμε.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • 27/08, 22.30 Βαγεκάνο – Μπαρτσελόνα: Να σκοράρει οποτεδήποτε ο Λεβαντόφσκι (απόδοση 2.20)
  • 28/08 - 03:30 Κομπρελόα – Κοκίμπο: 1 (απόδοση 3,10)

Τα κορυφαία πρωταθλήματα παίζουν στο BetMarket.gr με καθημερινές αναλύσεις, προγνωστικά και ειδικά στοιχήματα από όλες τις στοιχηματικές!

TAGS BETMARKET TIPS ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΣΠΑΝΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ