TIPS ΜΑΡΚΟ

Προγνωστικά στοιχήματος: Είναι αλλιώς στην Αβεγιανέδα, στοίχημα στο 2.40

Independiente's Nicolas Vallejo celebrates scoring his side´s second goal against Boca Juniors during a local tournament soccer match in Buenos Aires, Argentina, Sunday, Oct. 23, 2022. (AP Photo/Natacha Pisarenko)
Independiente's Nicolas Vallejo celebrates scoring his side´s second goal against Boca Juniors during a local tournament soccer match in Buenos Aires, Argentina, Sunday, Oct. 23, 2022. (AP Photo/Natacha Pisarenko) © 2023 NATACHA PISARENKO/ASSOCIATED PRESS

Η Ιντεπεντιέντε κοντράρεται με την Ουρακάν σ’ ένα ματς που η μια προσπαθεί να σηκώσει κεφάλι και η άλλη βρίσκεται σε κακό χάλι. Ποντάρισμα στο 2.40.

Για την 22η αγωνιστική της Liga Profesional της Αργεντινής η Ιντεπεντιέντε φιλοξενεί στην Αβεγιανέδα την Ουρακάν. Οι παίκτες όσο και να προσπάθησαν να στηρίξουν τον Μπατάλια δεν τα κατάφεραν. Ο άλλοτε τεχνικός της Μπόκα αποτελεί παρελθόν μετά από εννιά ματς, ενώ στο πρωτάθλημα έκανε ρεκόρ 0-1-5. Η χειρότερη επίδοση προπονητή στην Ουρακάν εδώ και 22 χρόνια. Αντικαταστάτης βρέθηκε άμεσα, ο Ντιέγκο Μαρτίνες από την Τίγκρε, ωστόσο απόψε η ομάδα θα πάει με υπηρεσιακό τεχνικό δίδυμο. Χωρίς νίκη η ομάδα εδώ και 11 ματς.

Η Ιντεπεντιέντε προσπαθεί να ρολάρει, ο Σιελίνσκι δηλώνει αισιόδοξος, αλλά η κατραπακιά από την Ουνιόν ήταν γερή και τους προσγείωσε και τους πείσμωσε. Το 3-0 βαρύ, αλλά όχι ασήκωτο, έχει χτίσει ένα κακό σερί στον δρόμο η ομάδα, αλλά όταν αγωνίζεται στην Αβεγιανέδα είναι διαφορετικά τα πράγματα.

Προγνωστικά στοιχήματος

Το κλίμα στην Ιντεπεντιέντε είναι καλύτερο, εντός έδρας μετράει πρόσφατα ρεκόρ 3-2-0, είναι και ένα κλικ πιο ποιοτική. Η Ουρακάν είναι σε κακό χάλι, με άσχημη ψυχολογία μετά και από τον αποκλεισμό στο Sudamericana, είναι σύντομο το διάστημα ώστε να γυρίσει τον διακόπτη. Στο 2.40 ο άσος, πιέζεται σχετικά τις τελευταίες ώρες, αλλά μπορεί να μπει στο παιχνίδι.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Ιντεπεντιέντε - Ουρακάν: 1 (απόδοση 2.40), 21:00
TAGS TIPS ΜΑΡΚΟ TIPSTERS ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ