TIPS ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Προγνωστικά Στοιχήματος: Είναι μακρύς ο δρόμος μέχρι το σεντόνι του Champions League

Προγνωστικά Στοιχήματος: Είναι μακρύς ο δρόμος μέχρι το σεντόνι του Champions League
AP PHOTO/FRED SIERAKOWSKI

Ο Λάμπρος Μπαλάφας αναλύει το στοιχηματικό πρόγραμμα της ημέρας και επιλέγει μία δυάδα από τις ρεβάνς για τον πρώτο προκριματικό γύρο του Champions League.

Τα προκριματικά του Champions League (1ος γύρος) συγκεντρώνουν το στοιχηματικό ενδιαφέρον για σήμερα, θα προσεγγίσουμε δύο ματς, τα οποία μπορούν να μας δώσουν ικανοποιητικές αποδόσεις.

Κάνουμε αρχή με το ζευγάρι Πιούνικ – Ντινάμο Μινσκ, το 0-0 του πρώτου αγώνα (έγινε στην Ουγγαρία και όχι στη φυσική έδρα των Λευκορώσων) αφήνει τις ίδιες πιθανότητες πρόκρισης και στις δύο ομάδες, τίποτα δεν έχει κριθεί. Η Ντινάμο στο πρώτο 90λεπτο πίεσε περισσότερο δημιούργησε φάσεις, αλλά δεν βρήκε γκολ, η Πιούνικ αμύνθηκε σωστά, τώρα μπροστά στον κόσμο της, θα πρέπει να παρουσιάσει και επιθετικές ιδέες.

Χωρίς σκορ τελείωσε και ο πρώτος αγώνας ανάμεσα σε Σάμροκ Ρόβερς (Ιρλανδία) και Βίκινγκουρ (Ισλανδία). Οι Ισλανδοί έφτιαξαν ευκαιρίες, οι 12 τελικές λένε την αλήθεια, αλλά το θέμα είναι η ουσία και αυτή δεν υπήρχε. Τώρα η ρεβάνς στο Δουβλίνο θα είναι διαφορετική, η Σάμροκ μπροστά στο κοινό της βγάζει επιθετικές αρετές, θα κερδίσει μέτρα, θα δημιουργήσει φάσεις με τη σειρά της. Η Βίκινγκουρ από την άλλη, δεν έχει πανηγυρίσει "διπλό" μέχρι στιγμής στους ευρωπαϊκούς αγώνες της (0-2-8), υπάρχει αισιοδοξία πως θα σπάσει η… κατάρα, αρκεί να υπάρξει καλύτερη διαχείριση των ευκαιριών που θα παρουσιαστούν.

Προγνωστικά στοιχήματος

Δεν υπάρχουν μεγάλες διαφορές ανάμεσα σε Πιούνικ και Ντινάμο Μινσκ, αναμένω προσεκτική προσέγγιση και στη σημερινή ρεβάνς, δεν θα μου κάνει καμία εντύπωση μια νέα ισοπαλία, θα την επιλέξω, η απόδοση στο 3.00.

Στο ζευγάρι Σάμροκ Ρόβερς – Βίκινγκουρ, θεωρώ πως θα δούμε γκολ αυτή τη φορά, δεν θα μείνουμε στις ευκαιρίες, επιλέγω 2-3 γκολ σε απόδοση 1.95.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Πιούνικ – Ντινάμο Μινσκ: Χ (απόδοση 3.00), 19:00
  • Σάμροκ Ρόβερς – Βίκινγκουρ: 2-3 γκολ (απόδοση 1.95), 22:00
TAGS TIPS ΜΠΑΛΑΦΑΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ CHAMPIONS LEAGUE ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ