FREETIPS247

Προγνωστικά στοιχήματος: Ελληνικά φιλικά με γκολ και combo bet άνω του τετραπλασιασμού

Προγνωστικά στοιχήματος: Ελληνικά φιλικά με γκολ και combo bet άνω του τετραπλασιασμού
INTIME

Με τα φιλικά των ελληνικών ομάδων στο πρόγραμμα της Παρασκευής (19/7) ασχολείται το Freetips247.com και προτείνει δυάδα με combo bet και γκολ σε απόδοση άνω του τετραπλασιασμού.

Ξεκινάμε με το φιλικό ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Άγιαξ. Η προετοιμασία των ερυθρόλευκων έχει ξεκινήσει εδώ και λίγες ημέρες και το πρώτο φιλικό είναι αρκετά απαιτητικό, με τους Ολλανδούς να έχουν ήδη ματς στα πόδια τους.

Αυτό είναι το πρώτο φιλικό για τον Ολυμπιακό, με τον Άγιαξ να έχει παίξει ήδη τέσσερα φιλικά παιχνίδια. Οι Ολλανδοί έχουν βρει ρυθμό στο σκοράρισμα έχοντας πετύχει οκτώ γκολ στα τέσσερα φιλικά παιχνίδια, ωστόσο στα τρία από αυτά έχουν δεχθεί γκολ. Περιμένουμε ανοιχτό ματς, ελέω και του χαρακτήρα του, πιστεύοντας πως και οι δύο ομάδες θα βρουν το δρόμο προς τα δίχτυα. Σημείο το οποίο βγάζει αξία σε αυτό το φιλικό, μιας και το βρίσκουμε σε απόδοση 1.87.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Παράλληλα με τον Ολυμπιακό και ο Βόλος έχει ξεκινήσει την προετοιμασία του ενόψει της νέας σεζόν, με τους Βολιώτες να έχουν... κλείσει ένα αρκετά απαιτητικό φιλικό. Πρώτο φιλικό στη σεζόν για την ομάδα του Βόλου, η οποία θ' αναμετρηθεί απέναντι στην Σαλερνιτάνα του ενός φιλικού έως τώρα.

Οι Ιταλοί στο πρώτο φιλικό... ξεμούδιασαν και έδειξαν τις επιθετικές τους αρετές απέναντι στην Ντελφίνο, επικρατώντας με 9-0 σκορ. Αναμφίβολα η διαφορά ποιότητας των δύο ομάδων στο σημερινό φιλικό είναι μεγάλη, με τους Ιταλούς να έχουν τον πρώτο λόγο έχοντας παράλληλα και ένα φιλικό ματς στα πόδια τους. Περιμένουμε παραγωγικό ματς και θα πάμε στα πολλά γκολ, τα οποία προσφέρονται σε πολύ καλή απόδοση (2.37).

Το δελτίο του Freetips247.com

  • Άγιαξ - Ολυμπιακός: Goal/Goal & Over 2.5 (απόδοση 1.87), 16:00
  • Σαλερνιτάνα - Βόλος ΝΠΣ: Over 3.5 (απόδοση 2.37), 18:30

Στο Freetips247.com μπορείτε να βρείτε έτοιμα δελτία με προγνωστικά από όλες τις αγορές, όπως anytime scorers, γκολ, νικητές και πολλές ακόμα επιλογές!

TAGS FREETIPS247 ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ OVER 2.5 ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ