BETMARKET TIPS

Προγνωστικά στοιχήματος: Επιλογές αξίας στην Σκανδιναβία

Molde's Magnus Wolff Eikrem, second left, celebrates with his teammates his goal against Rapid Wien during the Europa League group B soccer match between SK Rapid Wien and Molde FKl at the Alianz Stadium in Vienna, Austria, Thursday, Dec. 10, 2020. (AP Photo/Ronald Zak)
Molde's Magnus Wolff Eikrem, second left, celebrates with his teammates his goal against Rapid Wien during the Europa League group B soccer match between SK Rapid Wien and Molde FKl at the Alianz Stadium in Vienna, Austria, Thursday, Dec. 10, 2020. (AP Photo/Ronald Zak) AP PHOTO/RONALD ZA

Το BetMarket.gr έχει ξεχωρίσει δύο καλοπληρωμένες επιλογές από Σουηδία και Νορβηγία.

Σε εξέλιξη βρίσκονται τα πρωταθλήματα στη Σκανδιναβία και το BetMarket.gr ξεχωρίζει δύο σημεία σε εξαιρετικές αποδόσεις στα σημερινά προγνωστικά στοιχήματος (13/7/24).

Μιάλμπι – Μάλμε

Σε πολύ καλή φόρμα είναι η Μιάλμπι, η οποία νίκησε 3-2 τη Σίριους εκτός έδρας στην επανέναρξη του πρωταθλήματος. Ήταν η 3η συνεχόμενη νίκη στο πρωτάθλημα και 5η στα τελευταία 7 παιχνίδια. Φιγουράρει στην 3η θέση της βαθμολογίας με 26 βαθμούς. Μεγάλο ρόλο σε αυτό έχει η συγκομιδή της στα εντός έδρας παιχνίδια, στα οποία έχει κερδίσει 17 πόντους. Μετράει 4 διαδοχικά ματς με Goal/Goal & over 2,5. Διαθέτει μία καλή επιθετική γραμμή, αφού σκοράρει με ευχέρεια, ωστόσο η ανασταλτική της λειτουργία δεν εμπνέει εμπιστοσύνη.

Στην επιστροφή στη δράση η Μάλμε πέτυχε εύκολη νίκη με 5-1 επί της Χάλμσταντ εντός έδρας. Βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση, είναι στην 1η θέση της βαθμολογίας με 35 βαθμούς και στο +7 από την 2η Τζουργκάρντεν. Έχει την καλύτερη επίθεση του πρωταθλήματος με 39 γκολ, ενώ εντυπωσιακό είναι ότι έχει σκοράρει σε όλα της τα παιχνίδια φέτος σε όλες τις διοργανώσεις. Επιπλέον και στην άμυνα οι επιδόσεις της είναι αρκετά καλές.

Η Μάλμε είναι η καλύτερη ομάδα της κατηγορίας και φυσιολογικά θεωρείται φαβορί, με το διπλό να κινείται σε απόδοση 1,60. Ωστόσο, η Μιάλμπι μπορεί να βάλει δύσκολα στους πρωταθλητές Σουηδίας στην έδρα της. Αναμένουμε να δούμε ένα ματς με υψηλό σκορ, αφού οι δύο ομάδες παίζουν επιθετικά. Ελκυστική η απόδοση του Over 2,5 στο 1,80.

Φρέντρικσταντ – Μόλντε

Δεν επέστρεψε ιδανικά η Φρέντρικσταντ μετά τη διακοπή, που έχασε με 3-1 εκτός έδρας από τη Κρίστιανσουντ. Οι νεοφώτιστοι είχαν κάνει πολύ καλή εκκίνηση στο πρωτάθλημα με 6 νίκες σε 9 αγωνιστικές, ωστόσο τώρα τρέχουν ένα μίνι σερί χωρίς νίκη 4 αγώνων, με 2 ήττες και 2 ισοπαλίες. Παρόλα αυτά, συνεχίζει να είναι υψηλά στην κατάταξη, και συγκεκριμένα στην 5η θέση με 22 βαθμούς. Στα 5 ματς που έχει παίξει εντός έδρας ο απολογισμός είναι 2-2-1.

Δύο νίκες έχει κάνει η Μόλντε μετά την επιστροφή από τη διακοπή. Την προηγούμενη αγωνιστική κέρδισε με 3-0 τη Λίλεστρομ εντός έδρας. Αποδίδει εξαιρετικά στην επίθεση, έχει βάλει 30 γκολ και έχει σκοράρει σε όλα τα ματς του πρωταθλήματος. Εκτός έδρας έχει αρκετά καλή συγκομιδή με ρεκόρ 4-1-1.

Τον πρώτο λόγο για τη νίκη έχει η Μόλντε που είναι σε εξαιρετική φόρμα. Δημιουργεί ευκαιρίες, σκοράρει με συνέπεια και παίζει καλά. Οι γηπεδούχοι δεν είναι και στην καλύτερη δυνατή κατάσταση, γι’ αυτό θα εμπιστευτούμε το διπλό στην ιδιαίτερα υψηλή απόδοση του 2,20.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • 13/7, 16:00 – Μιάλμπι – Μάλμε: Over 2,5 (Απόδοση: 1,80)
  • 13/7, 18:00 – Φρέντρικσταντ – Μόλντε: 2 (Απόδοση: 2,20)

Οι κορυφαίες διοργανώσεις παίζουν στο BetMarket.gr με καθημερινές αναλύσεις, ειδικά στοιχήματα και σύγκριση αποδόσεων από τις στοιχηματικές!

TAGS BETMARKET TIPS ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ OVER 2.5 ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ