BETMARKET TIPS

Προγνωστικά στοιχήματος: Επιλογές διπλών ευκαιριών στην Αγγλία

Μπάλα ποδοσφαίρου σε αναμέτρηση της Premier League Γουέστ Χαμ - Μπρέντφορντ
Μπάλα ποδοσφαίρου © 2021 STEVE LUCIANO/ASSOCIATED PRESS

Τέσσερα σημεία έως και το 3,45 έχει ξεχωρίσει το Betmarket από το Trophy της Αγγλίας.

Αρκετά φτωχό το πρόγραμμα αυτές τις μέρες, καθώς υπάρχει διακοπή λόγω του Nations League. Ωστόσο, στην Αγγλία, ως συνήθως, έχουμε δράση στο EFL Trophy και με ένα καλό ψάξιμο εκεί μπορούμε να βρούμε διαμάντια.

Αγγλία - EFL Trophy

Ξεκινάμε από το Brunton Park και τον αγώνα Καρλάιλ - Νότιγχαμ Φόρεστ U21. Κακή εκκίνηση για τη γηπεδούχο στο πρωτάθλημα της League Two (1-0-3 ρεκόρ). Μάλιστα, μετά και την τελευταία ήττα, απέναντι στην Tranmere απολύθηκε ο προπονητής της ομάδας. Δεν ξέρουμε όμως αν αυτό είναι ικανό να λύσει τα προβλήματα της ομάδας, ειδικά σε αυτό το ματς, το οποίο ίσως να τους είναι αδιάφορο. Από την άλλη, οι μικροί της Νότιγχαμ ξεκίνησαν με ένα 3 στα 3 στην Premier League 2 και μάλιστα χωρίς να δεχτούν γκολ. Εμείς θα επιλέξουμε το Χ2 στα 2.27.

Επόμενη στάση το Brisbane Road και το ματς Λέιτον Όριεντ - Άρσεναλ U21. Η Λέιτον, μετράει τέσσερις ήττες σε τέσσερις αγώνες στην League One. Πολύ κακή αμυντική λειτουργία και προβληματική επίθεση. Από την άλλη, η Άρσεναλ παρουσιάζει εξαιρετική επιθετική λειτουργία και ένα 3 στα 3 στην Premier League 2. Παμε κι εδώ με το Χ2 που στο 2,18 μοιάζει να είναι ένα καλό value bet.

Στο Μπάροου - Μπόλτον η γηπεδούχος έχει ξεκινήσει πολύ καλά την χρόνια και υπάρχει ενθουσιασμός. Η Μπόλτον από την άλλη, δεν έχει κάνει ιδανική εκκίνηση στο πρωτάθλημα. Είναι στην 18η θέση της League One και χρειάζεται να βελτιωθεί εάν θέλει την άνοδο. Με βάση τους στόχους της Μπόλτον, που θα πρέπει να είναι αποκλειστικά το πρωτάθλημα, θα πάμε με σημείο υπέρ της φορμαρισμένης Μπάροου και το 1Χ στο 1.90.

Κλείνουμε με το παιχνίδι Μπέρμιγχαμ - Γουόλσολ. Οι γηπεδούχοι έχουν από τα καλύτερα ρόστερ στη League One και ο μοναδικός στόχος της ομάδας να είναι η άνοδος. Το Trophy πολύ πιθανό να μην υπάρχει πουθενά στα πλάνα της. Από την άλλη η Γουόλσολ εντυπωσιάζει τους πάντες. Η επιθετική της λειτουργία είναι εκπληκτική και αν σήμερα θέλει να κοντράρει μια πολύ ανώτερη ομάδα, είναι η ευκαιρία της να δείξει τι αξίζει. Θα επιλέξουμε κι εδώ διπλή ευκαιρία και πάμε με το Χ2 σε απόδοση 3.45.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • 03/09, 21:00 - Καρλάιλ - Νότιγχαμ Φόρεστ U21: Χ2 (απόδοση 2.27)
  • 03/09, 21:00 - Λέιτον Όριεντ - Άρσεναλ U21: Χ2 (απόδοση 1.18)
  • 03/09, 21:45 - Μπάροου - Μπόλτον: 1Χ (απόδοση 1.90)
  • 03/09, 21:45 - Μπέρμιγχαμ - Γουόλσολ: Χ2 (απόδοση 3.45)

Τα κορυφαία πρωταθλήματα παίζουν στο BetMarket.gr με καθημερινές αναλύσεις, προγνωστικά και ειδικά στοιχήματα από όλες τις στοιχηματικές εταιρίες!

TAGS BETMARKET TIPS ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΑΓΓΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ