ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ

Προγνωστικά Στοιχήματος: Έτοιμος για ακόμη μία παράσταση ο Μέσι στο 2.42

Ο Λιονέλ Μέσι πανηγυρίζει το γκολ του κόντρα στην Σάρλοτ
Ο Λιονέλ Μέσι πανηγυρίζει το γκολ του κόντρα στην Σάρλοτ 2023 MICHAEL LAUGHLIN / AP

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση για την αναμέτρηση της Ιντερ Μαϊάμι με τη Φιλαντέλφεια στο πλαίσιο της ημιτελικής φάσης του Leagues Cup.

Μπορεί στις ΗΠΑ το ποδόσφαιρο να μην έχει ανάλογα περίοπτη θέση όπως στην Ευρώπη, ωστόσο κανείς δεν μπορεί να παραβλέψει ότι η έλευση του Λιονέλ Μέσι στην Ιντερ Μαϊάμι έχει κάνει και τους Αμερικανούς εσχάτως να κινούνται στους ρυθμούς της... στρογγυλής θεάς.

Άλλωστε, ο Μέσι έχει ξεκινήσει αν μη τι άλλο εντυπωσιακά τη θητεία του στο Μαϊάμι, βάζοντας το ένα γκολ μετά το άλλο. Ο 36χρονος Αργεντινός παγκόσμιος πρωταθλητής δεν έχει κάνει ακόμη το ντεμπούτο του στο ΜLS, διότι αυτή την περίοδο στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού διεξάγεται το Leagues Cup, μία διοργάνωση στην οποία μετέχουν οι ομάδες του MLS και της μεξικάνικης λίγκας.

Τα ξημερώματα είναι προγραμματισμένοι οι δύο ημιτελικοί με την Ιντερ Μαϊάμι να παίζει στην Πενσιλβάνια με τη Φιλαντέλφεια Γιούνιον. Η Ιντερ στη φάση των ομίλων επικράτησε με 2-1 της Κρουζ Αζούλ και με 4-0 της Ατλάντα του Γιώργου Γιακουμάκη. Ακολούθησε η πρόκριση επί του Ορλάντο με 3-1 στη φάση των "32". Στους "16" απέκλεισε στα πέναλτι το Ντάλας, με την κανονική διάρκεια να λήγει ισόπαλη με 4-4, ενώ στον προημιτελικό με τη Σάρλοτ, η ομάδα του Τάτα Μαρτίνο έκανε περίπατο με 4-0.

Σε αυτά τα πέντε ματς, ο Λιονέλ Μέσι έκανε κυριολεκτικά όργια, αφού σκόραρε σε όλα, σημειώνοντας συνολικά οκτώ γκολ. Ο πρώην άσος της Παρί και της Μπαρτσελόνα είναι ασφαλώς πρώτος σκόρερ της διοργάνωσης, ενώ στα τρία νοκ άουτ παιχνίδια έπαιξε σε όλο το 90λεπτο.

Η Ιντερ Μαϊάμι έχει παίξει φέτος ήδη δύο φορές με τη Φιλαντέλφεια σε επίπεδο MLS. Κέρδισε τον Μάρτιο με 1-0 στη Φλόριντα, αλλά στα τέλη Ιουνίου έχασε με 4-1 εκτός έδρας. Βέβαια, η Ιντερ έχει πλέον εκτοξεύσει την ποιότητά της, αφού πέρα από τον Μέσι, στο ρόστερ προστέθηκαν επίσης ο Σέρχιο Μπουσκέτς και ο Ζόρντι Άλμπα.

Δεν είναι λοιπόν τυχαίο το Μαϊάμι προσφέρεται φαβορί για την πρόκριση στον τελικό σε απόδοση 1.72. Μαζί με το anytime του Μέσι, ο οποίος ετοιμάζεται για ακόμη μία παράσταση στα γήπεδα των ΗΠΑ, χτίζουμε απόδοση 2.42. Σημειώνεται πως σε περίπτωση ισοπαλίας, η πρόκριση κρίνεται απευθείας στα πέναλτι, δεν προβλέπεται δηλαδή παράταση.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Φιλαντέλφεια – Ιντερ Μαϊάμι: Πρόκριση Ιντερ Μαϊάμι & Anytime Μέσι (2.42), 02:00
TAGS ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ