BETMARKET TIPS

Προγνωστικά στοιχήματος: Ευκαιρία με τα γκολ στην Κύπρο

Προγνωστικά στοιχήματος: Ευκαιρία με τα γκολ στην Κύπρο
INTIME

Η στοιχηματική πρόταση του Betmarket από το κυπριακό πρωτάθλημα σε απόδοση που φτάνει το 1,70.

Ανοίγει η αυλαία της δεύτερης αγωνιστικής του κυπριακού πρωταθλήματος με τη μάχη ανάμεσα στον Άρη Λεμεσού και την Ομόνοια 29ης Μαΐου. Το Betmarket σας προσφέρει την ανάλυση του αγώνα και έχει ξεχωρίσει ένα σημείο που φτάνει το 1,70 απόδοση.

Προγνωστικά: Άρης Λεμεσού - Ομόνοια 29ης Μαΐου

Συνέχεια στις νίκες

Με στόχο το να διπλασιάσει τις νίκες του στο πρωτάθλημα, ο Άρης Λεμεσού υποδέχεται την Ομόνοια 29ης Μαΐου και το ενδιαφέρον μας προκύπτει στην αγορά των γκολ.

Πρεμιέρα με το δεξί για τον Άρη Λεμεσού στο φετινό πρωτάθλημα, καθώς νίκησε σχετικά εύκολα την Καρμιώτισσα σε εκτός έδρας ματς (1-3). Βρισκόταν μάλιστα μπροστά στο σκορ και με 3-0, απλά οι γηπεδούχοι κατάφεραν να πετύχουν το γκολ της τιμής στις καθυστερήσεις του αγώνα. Στο σημερινό ματς, ξεκάθαρος στόχος για τον Άρη είναι η δεύτερη διαδοχική νίκη, καθώς οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα θα θεωρηθεί αποτυχία.

Δύσκολη πρεμιέρα

Με ιδιαίτερο ενθουσιασμό ξεκίνησε τις προσπάθειές της στην μεγάλη κατηγορία η Ομόνοια 29ης Μαΐου, όμως παρουσίασε πολύ μεγάλα κενά στην πρεμιέρα. Βέβαια, δεν είχε εύκολο έργο, διότι υποδέχθηκε την ΑΕ Λεμεσού και βρέθηκε να χάνει στο ημίχρονο με 1-3. Το τελικό σκορ 2-4 ίσως να ήταν και κολακευτικό για την ίδια, με την αντίπαλο της να πραγματοποιεί συνολικά 12 (!) τελικές προσπάθειες στην εστία. Αρκετά δύσκολα τα πράγματα και σήμερα, καθώς είναι το αουτσάιντερ και παίζει κόντρα σε μια ομάδα με ισχυρή επίθεση.

Ποντάρισμα στα γκολ

Η διαφορά δυναμικότητας ανάμεσα στις δύο ομάδες είναι ξεκάθαρη. Το στυλ παιχνιδιού των δύο ομάδων δημιουργεί συνθήκες για πολλά γκολ. Επομένως, περιμένουμε να δούμε ένα ματς με ρυθμό όπου το σκορ θα φτάσει σχετικά υψηλά στάνταρ. Επιλέγουμε λοιπόν, το Over 2.5, που προσφέρεται σε απόδοση 1,70.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • 30/8, 20:00 Άρης Λεμεσού - Ομόνοια 29ης Μαΐου: Over 2.5 (απόδοση 1.70)

Τα κορυφαία πρωταθλήματα παίζουν στο BetMarket.gr με καθημερινές αναλύσεις, προγνωστικά και ειδικά στοιχήματα από όλες τις στοιχηματικές εταιρίες!

TAGS BETMARKET TIPS ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ OVER 2.5 ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ