BETMARKET TIPS

Προγνωστικά στοιχήματος: Ευκαιρίες διπλασιασμού στα προκριματικά

Οι παίκτες της Μόλντε πανηγυρίζουν γκολ που σημείωσαν κόντρα στη Λέγκια στα playoffs για τη φάση των 16 του Europa League 2023-2024 στο "Μουνισιπάλ", Βαρσοβία | Πέμπτη 22 Φεβρουαρίου 2024
Οι παίκτες της Μόλντε πανηγυρίζουν γκολ που σημείωσαν κόντρα στη Λέγκια στα playoffs για τη φάση των 16 του Europa League 2023-2024 στο "Μουνισιπάλ", Βαρσοβία | Πέμπτη 22 Φεβρουαρίου 2024 © 2024/CZAREK SOKOLOWSKI/AP IMAGES

Διπλασιάζουν τα σημεία του Betmarket από τα ευρωπαϊκά παιχνίδια του Europa και Conference League.

Μόλντε – Έλφσμποργκ

Η Μόλντε δεν αγωνίστηκε στο πρωτάθλημα το Σαββατοκύριακο, ώστε να είναι ξεκούραστη και πανέτοιμη για το σημερινό ματς. Στον προηγούμενο γύρο απέκλεισε την Σερκλ Μπριζ, την οποία νίκησε με 3-0 εντός έδρας κι έτσι η ήττα με 1-0 στον επαναληπτικό τής έφερε την πρόκριση. Στο πρωτάθλημα Νορβηγίας είναι στην 4η θέση με 31 βαθμούς. Διαθέτει μία δυνατή έδρα στην οποία μάλιστα μετράει 10 συνεχόμενα over 2.5 σε όλες τις διοργανώσεις.

Σε καλή κατάσταση βρίσκεται η Έλφσμποργκ τον τελευταίο ενάμιση μήνα. Στα τελευταία 12 ματς έχει ρεκόρ 9-2-1 κι έχει σκοράρει σε όλα αυτά τα παιχνίδια. Απέκλεισε την Ριέκα από τον τρίτο προκριματικό, αφού πήρε θετικό αποτέλεσμα (1-1) στο πρώτο ματς και νίκησε με 2-0 στον επαναληπτικό εντός έδρας. Στο τελευταίο χρονικά παιχνίδι της έφερε ισοπαλία 1-1 κόντρα στη Μιάλμπι, όπου είχε αλλαγές στην 11αδα της.

Είναι ένα ματς από το οποίο περιμένουμε να δούμε γκολ. Η Μόλντε είναι ομάδα έδρας, ενώ οι φιλοξενούμενοι προέρχονται από συνεχόμενες καλές εμφανίσεις. Το Goal/Goal & Over 2.5 σε απόδοση 2,00 είναι η επιλογή μας.

Ριέκα – Ολίμπια Λιουμπλιάνας

Η Ριέκα αποκλείστηκε από την Έλφσμποργκ και υποβιβάστηκε στο Conference League. Στο πρωτάθλημα μετράει 2 νίκες και μία ισοπαλία, ενώ δεν έχει δεχθεί ακόμα γκολ. Νίκησε με 4-0 την Ίστρα εντός έδρας την αγωνιστική που πέρασε. Διαθέτει δυνατή έδρα και σε 4 ματς που έχει δώσει εντός σε όλες τις διοργανώσεις μετράει 3 νίκες και μία ισοπαλία, ενώ έχει 2 «τεσσάρες».

Η Ολίμπια Λιουμπλιάνας πέρασε δύο προκριματικούς γύρους έως τώρα, ώστε να βρεθεί στα playoffs της διοργάνωσης. Μάλιστα, απέκλεισε τη Σέριφ με 2 νίκες και συνολικό σκορ 4-0 στον προηγούμενο γύρο. Μετράει μόνο νίκες στα ευρωπαϊκά ματς με 8 γκολ ενεργητικό και μόλις 1 παθητικό. Θετική εκκίνηση στο πρωτάθλημα της Σλοβενίας με 3 νίκες και 2 ισοπαλίες. Είναι αήττητη μέχρι τώρα στη σεζόν και είναι πολύ συμπαγής ομάδα αμυντικά. Ωστόσο, σήμερα το επίπεδο δυσκολίας λόγω του αντιπάλου έχει ανέβει σημαντικά.

Η Ριέκα παίζει εντός έδρας, είναι πιο ποιοτική ομάδα και δίκαια θεωρείται το φαβορί. Οι Σλοβένοι από την πλευρά τους είναι μία καλή ομάδα, έχουν κάνει μία καλή πορεία έως τώρα και δεν χάνουν εύκολα. Όμως, σήμερα είναι το αουτσάιντερ. Ιδιαίτερα υψηλός ο άσος στο 1.85 και θα τον επιλέξουμε.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

  • 22/8, 20:00 Μόλντε – Έλφσμποργκ: Goal/Goal & Over 2.5 (απόδοση 2.00)
  • 22/8, 21:00 Ριέκα – Ολίμπια Λιουμπλιάνας: 1 (απόδοση 1.85)

Τα κορυφαία πρωταθλήματα παίζουν στο BetMarket.gr με καθημερινές αναλύσεις, προγνωστικά και ειδικά στοιχήματα από όλες τις στοιχηματικές!

TAGS BETMARKET TIPS ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ OVER 2.5 ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ EUROPA LEAGUE ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ