BETMARKET TIPS

Προγνωστικά στοιχήματος: Ευκαιρίες στοιχηματισμού στη Β’ Ισπανίας

Σημαία Ισπανίας έξω από το γήπεδο της Ζιρόνα
Σημαία Ισπανίας © 2022 FRANCISCO SECO/ASSOCIATED PRESS

Οι στοιχηματικές προτάσεις του Betmarket.gr από την Β’ Ισπανίας σε αποδόσεις που φτάνουν το 2,88.

Αρκετά φτωχό το σημερινό πρόγραμμα με τη δράση στα πρωταθλήματα να έχει μειωθεί. Ωστόσο, παρά τον συγκεκριμένο περιορισμό υπάρχουν παιχνίδια στη δεύτερη κατηγορία της Ισπανίας κι εμείς θα ασχοληθούμε με το ματς Έιμπαρ – Λεβάντε.

Προγνωστικά (2/9/24): Έιμπαρ – Λεβάντε

Ντέρμπι στη Β’ Ισπανίας ανάμεσα σε δύο ομάδες που έχουν σαν στόχο την άνοδο. Αμφότερες έχουν από τέσσερις βαθμούς στις δύο πρώτες αγωνιστικές και έκαναν ένα θετικό ξεκίνημα.

Η Έιμπαρ νίκησε εντός έδρας τη Καστεγιόν (1-0), αλλά στη δεύτερη αγωνιστική ήρθε ισόπαλη (2-2) με τη Ράσινγκ Σανταντέρ εκτός έδρας. Στο 56’ βρέθηκε να κερδίζει με 2-0, θα μπορούσε να έχει σκοράρει κι άλλα γκολ αλλά η προβληματική της ανασταλτική λειτουργία δεν της επέτρεψε να διατηρήσει το προβάδισμα, κι έτσι δέχθηκε δύο γκολ στα τελευταία λεπτά και ισοφαρίστηκε. Έκανε κάποιες σημαντικές κινήσεις τις τελευταίες μέρες των μεταγραφών, ενισχύοντας το ρόστερ της.

Η Λέβάντε κέρδισε την πρώτη αγωνιστική την Σπόρτινγκ Χιχόν εκτός έδρας (2-1) αλλά στη συνέχεια ήρθε ισόπαλη 1-1 κόντρα στην Κάντιθ, εντός έδρας. Βέβαια, αντιμετώπιζε μία από τις πιο ποιοτικές ομάδες της Λίγκας, και μάλιστα βρέθηκε να νικάει στο 57’ αλλά ισοφαρίστηκε προς το τέλος του ματς με πέναλτι.

Είναι ένα παιχνίδι κόντρα σε δύο ποιοτικές ομάδες, ειδικά μεσοεπιθετικά. Η Έιμπαρ είναι πάντα δυνατή στην έδρα της και έχει πολλές επιθετικές αρετές στο παιχνίδι της. Ωστόσο, έχει και σημαντικά αμυντικά κενά και η λογική λέει πως θα δώσει την ευκαιρία στην Λεβάντε να την απειλήσει. Τα μεταξύ τους ματς στο Ιπουρούα έχουν συνήθως αρκετά γκολ (2-2, 4-4, 3-0, 0-1, 1-1, 3-1 τα τελευταία 6). Επιλογή μας λοιπόν, είναι το Goal/Goal σε απόδοση 1,87.

Κορυφή ο Μπαουτίστα

Από εκεί και πέρα θα ασχοληθούμε και με ένα ειδικό. Στην κορυφή της επίθεσης της Έιμπαρ είναι ο Μπαουτίστα, ο οποίος επωμίζεται το μεγαλύτερο βάρος των προσπαθειών της. Την περσινή σεζόν, ήταν ο πρώτος σκόρερ με 17 γκολ σε 34 ματς. Μάλιστα, έμεινε κι έναν μήνα εκτός αγωνιστικής δράσης, προς το τέλος της σεζόν και κόστισε σε μεγάλο βαθμό τη μη άνοδο της ομάδας στη La Liga μέσω των playoffs.

Φέτος, ξεκίνησε με γκολ τη χρονιά κόντρα στην Καστεγιόν (1-0). Είναι παίκτης που βρίσκει δίχτυα με κάθε πιθανό τρόπο, ενώ παραβίασε την εστία της Λεβάντε στην περσινή μεταξύ τους αναμέτρηση στο Ιπουρούα (3-1 στις 25/11). Μπορεί να το επαναλάβει απόψε, καθώς η φιλοξενούμενη δεν έχει βρει ακόμα τις ισορροπίες της ανασταλτικά. Να σκοράρει λοιπόν ο Μπαουτίστα πληρώνει 2,88.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

  • 2/9, 20:00 Έιμπαρ – Λεβάντε: Goal/Goal (απόδοση 1.87)
  • 2/9, 20:00 Έιμπαρ – Λεβάντε: Να σκοράρει ο Μπαουτίστα (απόδοση 2,88)

Τα κορυφαία πρωταθλήματα παίζουν στο BetMarket.gr με καθημερινές αναλύσεις, προγνωστικά και ειδικά στοιχήματα από όλες τις στοιχηματικές εταιρίες!

TAGS BETMARKET TIPS ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΣΠΑΝΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ