BETMARKET TIPS

Προγνωστικά Στοιχήματος: Ευρωπαϊκά γκολ για τους αιώνιους

Προγνωστικά Στοιχήματος: Ευρωπαϊκά γκολ για τους αιώνιους
INTIME SPORTS

Οι αναμετρήσεις των αιωνίων στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις απασχολούν το BetMarket.gr με τα γκολ να έρχονται στο προσκήνιο.

Το ευρωπαϊκό τους κοστούμι φορούν απόψε Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός με σκοπό να διεκδικήσουν βαθμό ή βαθμούς, στη μάχη που δίνουν για την πρόκριση σε Conference και Europa League αντίστοιχα.

Ξεκινάμε την ανάλυση μας από τον πρώτο χρονικά αγώνα, ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και την Τσέλσι. Οι πράσινοι πήραν βαθιά βαθμολογική και ψυχολογική ανάσα με τη νίκη επί του ΟΦΗ με 1-0 στην Κρήτη. Παράλληλα, διατήρησαν για δεύτερο σερί ματς ανέπαφη την εστία τους, αν και τα προβλήματα στην άμυνα δεν έλειψαν. Το γεγονός μάλιστα ότι στο πρώτο παιχνίδι με την Μπόρατς για την League Phase του Conference League, αποδεικνύει και την ευκολία με την οποία μπορεί να παραβιαστεί το τέρμα των πρασίνων.

Όσο για την Τσέλσι, μετρά δύο σερί αρνητικά αποτελέσματα στην Premier League, αν και περισσότερο πόνεσε η εντός έδρας ισοπαλία με την Νότιγχαμ Φόρεστ, παρά η ήττα από την Λίβερπουλ την Κυριακή. Ο Έντσο Μαρέσκα πάντως έχει δημιουργήσει ένα καλό σύνολο, όμως έχει αποφασίσει να πάει με συγκεκριμένο ρόστερ στην Premier League και στις υπόλοιπες διοργανώσεις να παίξουν οι υπόλοιποι.

Ο Παναθηναϊκός έχει δείξει στα παιχνίδια που είναι αυξημένος ο δείκτης δυσκολίας να είναι πιο συγκεντρωμένος, ειδικά εντός έδρας. Το έδειξε και με την Λανς, αλλά και με τον Ολυμπιακό. Η παρουσία του κόσμου δε πιθανώς να είναι μία έξτρα βοήθεια, προκειμένου να δούμε γκολ από το Τριφύλλι. Βέβαια, η Τσέλσι είναι τόσο ποιοτική ομάδα που πολύ δύσκολα θα μείνει στο μηδέν. Επιλογή μας, λοιπόν το Goal/Goal και Over 2.5 σε απόδοση 2.05.

Συνεχίζουμε με τον Ολυμπιακό, ο οποίος αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Μάλμε. Οι ερυθρόλευκοι παρουσιάζουν δύο διαφορετικά πρόσωπα ως τώρα στην σεζόν. Στην Ευρώπη παίζουν με σπασμένα φρένα από την περσινή ιστορική χρονιά, στο πρωτάθλημα, όμως υποπίπτουν εύκολα σε γκέλες. Μία τέτοια γνώρισαν και την Κυριακή με τον Λεβαδειακό, μένοντας στο 2-2 εντός έδρας. Θυμίζουμε πάντως πως κόντρα στην Μπράγκα για την 2η αγωνιστική του Europa League, οι Πειραιώτες δεν άφησαν κανένα περιθώριο στους Πορτογάλους και επικράτησαν με άνεση με 3-0.

Η Μάλμε από την άλλη γκέλαρε το Σάββατο με την Βαστέρας, παραμένει όμως το φαβορί για το πρωτάθλημα στην Σουηδία και ενόσω απομένουν ελάχιστες αγωνιστικές για το φινάλε της σεζόν. Η αλήθεια είναι πως οι Σουηδοί έχουν αλλάξει σε σχέση με τα παιχνίδια του καλοκαιριού κόντρα στον ΠΑΟΚ. Βέβαια, διατηρούν τον επιθετικό πλουραλισμό τους, αλλά είναι επιρρεπείς σε λάθη.

Θεωρούμε πως εύκολα ή δύσκολα ο Ολυμπιακός μπορεί να σκοράρει στην Σουηδία. Το ζήτημα είναι πως τα αμυντικά του θέματα μας αποτρέπουν από το να τον εμπιστευτούμε για clean sheet. Κάθε άλλο, θεωρούμε πως και η Μάλμε θα βρει γκολ. Οπότε βρίσκουμε αξία στο Goal/Goal και Over 2.5 σε απόδοση 2.05.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • ECL – 24/10, 19:45 – Παναθηναϊκός – Τσέλσι: Goal/Goal και Over 2.5 (Απόδοση: 2.05)
  • EUL – 24/10, 22:00 – Μάλμε – Ολυμπιακός: Goal/Goal και Over 2.5 (Απόδοση: 2.05)

Στο BetMarket.gr θα βρείτε μελετημένα προγνωστικά από τους σημαντικότερους αγώνες της ημέρας και σύγκριση αποδόσεων από τις στοιχηματικές!

TAGS BETMARKET TIPS
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ