FREETIPS247

Προγνωστικά στοιχήματος: Ευρωπαϊκή τριάδα σε απόδοση 6.06

Ο Μάνουελ Πελεγκρίνι στον πάγκο της Μπέτις
Ο Μάνουελ Πελεγκρίνι στον πάγκο της Μπέτις © 2023 JOSE BRETON / AP IMAGES

Το παρολί του Freetips247 από τις αποψινές (13/9) αναμετρήσεις σε Γαλλία, Ισπανία και Πορτογαλία σε συνολική απόδοση 6.06!

Σεντ Ετιέν - Λιλ (2)

Στο Ζοφρουά Γκισάρ ανοίγει η αυλαία της 4ης αγωνιστικής στη Ligue 1. Στην 6η θέση με δύο νίκες και μία ήττα βρίσκεται η Λιλ, στον πυθμένα του βαθμολογικού πίνακα είναι η Σεντ Ετιέν με τρεις ήττες.

Γι' αυτή την αναμέτρηση θα επιλέξουμε το διπλό. Η Λιλ, πριν από την διακοπή ελέω εθνικών ομάδων, ηττήθηκε από την Παρί Σεν Ζερμέν με 3-1 και θέλει να επιστρέψει στα... τρίποντα.

Η φιλοξενούμενη είναι πιο ποιοτική από την Σεντ Ετιέν, έχοντας παράλληλα και την μόνη νίκη στα μεταξύ τους τελευταία πέντε ματς. Περιμένουμε οι πρωταθλητές του 2021 να πάρουν το τρίποντο κόντρα σε μία ομάδα που αποτελεί φαβορί για τον υποβιβασμό.

Μπέτις - Λεγκανές (2-3 γκολ)

Στην Ανδαλουσία η Μπέτις φιλοξενεί την Λεγκανές για την 5η αγωνιστική της La Liga, με τις δύο ομάδες να είναι αρκετά ασταθείς μέχρι στιγμής. Η Μπέτις μετρά δύο ισοπαλίες και δύο ήττες με μία αγωνιστική λιγότερη (3), ενώ η Λεγκανές έχει φόρμα με μία νίκη, δύο ισοπαλίες και μία ήττα.

Θα επιλέξουμε το 2-3 γκολ σε απόδοση 1.95. Πιστεύουμε πως η Μπέτις θα εκμεταλλευτεί την έδρα της και θα βρει το δρόμο προς το τέρμα, με την Λεγκανές να έχει την δυνατότητα να σκοράρει επίσης. Αρκετά βατό το σημείο, το οποίο έχει επιβεβαιωθεί τις δύο από τις τελευταίες τρεις φορές που έχουν παίξει αντίπαλες οι δύο ομάδες.

Αρούκα - Σπόρτινγκ Λισαβώνας (2 -1 Α.Χ)

Η πρωταθλήτρια Σπόρτινγκ επιστρέφει στις εγχώριες αγωνιστικές υποχρεώσεις κόντρα στην Αρούκα για την 5η αγωνιστική του πορτογαλικού πρωταθλήματος. Τα... λιοντάρια θέλουν να συνεχίσουν από εκεί που σταμάτησαν κόντρα σε μία αντίπαλο η οποία δεν έχει ξεκινήσει καλά τη νέα σεζόν, μετρώντας μία νίκη και τρεις ήττες.

Αναμφίβολα απέναντι στην Σπόρτινγκ, η Αρούκα έχει ένα παιχνίδι, στο οποίο λίγο - πολύ γνωρίζει πως η ήττα είναι το πιο πιθανό αποτέλεσμα. Η Σπόρτινγκ, από την άλλη έχει ξεκινήσει ιδανικά τη σεζόν με τέσσερις σερί νίκες και 16 γκολ ενεργητικό. Θα επιλέξουμε τη νίκη των πράσινων με -1 ασιατικό χάντικαπ σε απόδοση 1.70. Όσες νίκες έχει πανηγυρίσει φέτος η Σπόρτινγκ στο πρωτάθλημα έχουν έρθει με χαρακτηριστική άνεση και με πάνω από ένα γκολ διαφορά.

Συνοπτικά η τριάδα:

  • Σεντ Ετιέν - Λιλ 2: 1.83
  • Μπέτις - Λεγκανές 2-3 γκολ: 1.95
  • Αρούκα - Σπόρτινγκ Λισαβώνας 2 -1 Α.Χ: 1.70

Απόδοση τριάδα: 6.06

Στο Freetips247.com μπορείτε να βρείτε έτοιμα δελτία με προγνωστικά από όλες τις αγορές, όπως anytime scorers, γκολ, νικητές και πολλές ακόμα επιλογές!

TAGS FREETIPS247
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ