BETMARKET TIPS

Προγνωστικά στοιχήματος: Φαβορί Ναν και Φουρνιέ για MVP της EuroLeague σύμφωνα με τη στοιχηματική αγορά

Προγνωστικά στοιχήματος: Φαβορί Ναν και Φουρνιέ για MVP της EuroLeague σύμφωνα με τη στοιχηματική αγορά
Evan Fournier AP PHOTO/MICHAEL CONROY

Ανανεώθηκαν οι αποδόσεις για τον MVP της EuroLeague και το BetMarket.gr σάς μεταφέρει την εικόνα με τους παίκτες των αιωνίων να πρωταγωνιστούν.

Μία από τις πλέον ανταγωνιστικές και συναρπαστικές EuroLeague των τελευταίων ετών περιμένουμε να δούμε τον φετινό χειμώνα και μάλιστα με τις ελληνικές ομάδες να έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο.

Μπορεί ο Παναθηναϊκός να ξεκινά την σεζόν ως πρωταθλητής Ευρώπης και χωρίς ιδιαίτερες αλλαγές στο ρόστερ του, όμως βλέπουμε ότι και ο Ολυμπιακός θέλει να επιστρέψει στην κορυφή της Ευρώπης, συνδυάζοντας έναν ευρωπαϊκό τίτλο με τα 100 χρόνια της ομάδας.

Οι Ερυθρόλευκοι ολοκλήρωσαν τις μεταγραφές τους το απόγευμα της Δευτέρας με την απόκτηση του Εβάν Φουρνιέ, με τον Γάλλο διεθνή να προσθέτει εμπειρία, προσωπικότητα και φυσικά μακρινό σουτ.

Η επιστροφή του πρώην NBAer στη Γηραιά Ήπειρο μετά από αρκετά χρόνια επηρέασε άμεσα και τις αποδόσεις για τον τίτλο του MVP της φετινής EuroLeague.

Ο Φουρνιέ είναι πρώτο φαβορί, έχοντας ίδια απόδοση με τον Κέντρικ Ναν στο 7.00. Ο Αμερικανός έδειξε από την περασμένη σεζόν τα διαπιστευτήρια του και φέτος που θα είναι από την αρχή της σεζόν στην EuroLeague, θα διεκδικήσει τον τίτλο του πολυτιμότερου παίκτη. Από κοντά, βέβαια, και ο νέος περιφερειακός των Πειραιωτών, ο οποίος ναι μεν θα χρειαστεί τον απαραίτητο χρόνο προσαρμογής για να φτάσει στο επιθυμητό επίπεδο, όταν όμως φτάσει σε αυτό θα είναι άκρως ουσιαστικός.

Τρίτο φαβορί στη σχετική λίστα είναι ο Σάσα Βεζένκοφ. Ο MVP της σεζόν 2022-23 επέστρεψε στον Ολυμπιακό μετά από μία άκαρπη χρονιά στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού και θέλει να επιστρέψει και στις προσωπικές καλές εμφανίσεις. Άλλωστε, στους ερυθρόλευκους επέστρεψε προκειμένου να ηγηθεί της επόμενης ημέρας και το παιχνίδι του ταιριάζει απόλυτα στην φιλοσοφία του Γιώργου Μπαρτζώκα.

Την πρώτη πεντάδα των υποψήφιων για τον τίτλο του πολυτιμότερου παίκτη της EuroLeague κλείνουν ο Νάιτζελ Χέιζ Ντέιβις και ο Ματίας Λεσόρ. Ο Αμερικανός πραγματοποίησε μία ακόμα εκπληκτική σεζόν πέρυσι στη Φενέρμπαχτσε, πετυχαίνοντας μάλιστα 50 (!) πόντους κόντρα στην Άλμπα Βερολίνου. Παρά τις… σειρήνες του NBA, εν τέλει παρέμεινε στην Ευρώπη και θέλει να κάνει μία ακόμα μαγική σεζόν. Όσο για τον Γάλλο σέντερ του Παναθηναϊκού και πέρυσι διεκδίκησε τον τίτλο του MVP και μάλιστα πολλοί ήταν αυτοί που θεώρησαν άδικο το γεγονός ότι ο τίτλος κατέληξε στον Μάικ Τζέιμς με δεδομένο πως έγινε ο πρώτος MVP χωρίς να συμμετέχει σε Final-4.

Παρακάτω η λίστα με τους υποψήφιους για τον τίτλο του MVP της σεζόν 2024-25 στην EuroLeague:

  • Κέντρικ Ναν -–7.00
  • Εβάν Φουρνιέ – 7.00
  • Σάσα Βεζένκοφ – 8.00
  • Νάιτζελ Χέιζ Ντέιβις – 8.00
  • Ματίας Λεσόρ – 9.00
  • Ουέιντ Μπάλντγουιν – 11.00

Η Euroleague παίζει και φέτος στο BetMarket.gr με αναλύσεις και ειδικά στοιχήματα από όλες τις στοιχηματικές εταιρίες!

TAGS BETMARKET TIPS ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΜΠΑΣΚΕΤ BET ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ