BETMARKET TIPS

Προγνωστικά στοιχήματος: Φιλικά με αλλαγές στα ρόστερ

Προγνωστικά στοιχήματος: Φιλικά με αλλαγές στα ρόστερ
LATO KLODIAN / EUROKINISSI

Η μπασκετική πρόταση του BetMarket.gr είναι από τα δύο φιλικά προετοιμασίας της ημέρας από την Τουρκία.

Επίσημη δράση στα ευρωπαϊκά παρκέ δεν έχουμε ακόμα, με τις ομάδες να είναι στο στάδιο της προετοιμασίας τους. Σε περίπου 15-20 μέρες θα ξεκινήσουν τα πρώτα επίσημα ματς για τα Σούπερ Καπ ανά την Ευρώπη. Μέχρι τότε, όμως, είναι μια καλή ευκαιρία να εστιάσουμε στα φιλικά που δίνουν οι ομάδες, μιας και έχουμε εντοπίσει ενδιαφέροντα σημεία.

Ξεκινάμε από το φιλικό της Φενέρμπαχτσε με την Καρσίγιακα. Οι άτυπα γηπεδούχοι θέλουν να επαναλάβουν την περσινή σεζόν, όπου και έφτασαν μέχρι το Final-4 της EuroLeague και ει δυνατόν να κάνουν και το κάτι παραπάνω. Ο Σάρας Γιασικεβίτσιους ενίσχυσε την περιφέρεια της ομάδας του με παίκτες όπως ο Χολ, ο Μπόλντγουιν και ο Κόλσον. Έχει βέβαια κάποια θέματα στους «ψηλούς», μιας και λείπει η αθλητικότητα, στοιχείο που δεν προσφέρουν ούτε ο Μέλι ούτε ο Σάμανιτς. Η Καρσίγιακα από την άλλη προχώρησε σε μεγάλο rebuilding στο ρόστερ της. Εξαιρώντας τους Έρικ ΜακΚόλουμ και Κέναν Σιπάχι, αποχώρησαν άπαντες από την ομάδα της Σμύρνης, με τον Ουφούκ Σάριτσα να χτίζει τη νέα ομάδα από την αρχή. Ξεχωρίζουν ο Μπουτσιελέ στους «ψηλούς» και ο Γουέμπ.

Η Καρσίγιακα θέλει αρκετό χρόνο για να «μονταριστεί» και να φτάσει στο επίπεδο που επιθυμεί ο προπονητής της. Με δεδομένο πως είναι ένα εντελώς καινούριο ρόστερ, το επίπεδο χημείας και συνεργασίας είναι λογικά χαμηλό. Γι’ αυτό και η επιλογή μας θα είναι το Under 80,5 της Καρσίγιακα σε απόδοση 1,78.

Συνεχίζουμε με την αναμέτρηση της Τουρκ Τέλεκομ με την Μπεσίκτας. Η ομάδα της Άγκυρας επέστρεψε στην επιτυχημένη προ διετίας συνταγή, μιας και επανάφερε στον πάγκο της τον Ερντέμ Τσαν. Ο νεαρός τεχνικός μπορεί να μην τα κατάφερε στο πέρασμα του από την Εφές, όμως γνωρίζει πολύ καλά το επίπεδο της Τουρκ Τέλεκομ, ενώ έκανε πολύ καλές μεταγραφές, με παίκτες όπως ο Χάνλαν, ο Αλεξάντερ και ο Χαϊντέγκερ. Η Μπεσίκτας από την άλλη αποδυναμώθηκε σε ένα βαθμό, μιας και έχασε παίκτες όπως ο Μίτσελ και ο Ντελγκάδο και οι μεταγραφές που έκανε δεν μας πείθουν ότι κάλυψε το κενό τους.

Η Τουρκ Τέλεκομ έχει ένα πολύ καλό ρόστερ και θεωρούμε πως μέσα στη σεζόν θα μας απασχολήσει. Η Μπεσίκτας από την άλλη έκανε αλλαγές και δεν ξέρουμε κατά πόσο θα είναι έτοιμη. Θα πάμε λοιπόν με τον άσο σε απόδοση 2,10.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • ΔΦ – 4/9, 19:00 – Φενέρμπαχτσε – Καρσίγιακα: Καρσίγιακα Under 80.5 (Απόδοση: 1,78)
  • ΔΦ – 4/9, 19:15 – Τουρκ Τέλεκομ – Μπεσίκτας: 1 (Απόδοση: 2,10)

Στο BetMarket.gr θα βρείτε προγνωστικά μπάσκετ με αναλύσεις από τις κορυφαίες διοργανώσεις και ειδικά στοιχήματα από όλες τις στοιχηματικές!

TAGS BETMARKET TIPS ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΜΠΑΣΚΕΤ BET
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ